Virker ikke!
Hei, egentlig er dere ikke verdt 1 - en stjerne, så ikke noe tegn til virkning, kjøpte i god tro 3 tuber, for har noen merker på fangeren rundt, kan dere komme å vise meg hvordan det virker?
Vi er et nettsted som er mer enn bare en e-handelsplattform. Det er et symbol på muligheter og transformasjon. Gjennom teknologi, innovasjon og lidenskap forvandler de liv – ett produkt om gangen. hvor teknologiens magi møter lidenskapen for å forbedre hverdagen din.
Respondeu a 71% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg bestilte 3+1 og la ut kr. 499 for mange uker siden.
Etter lengre tid mottok jeg 1-en! Dette var neglklipper, men dessverre var den ikke effektiv. Jeg har kontaktet Klarna og annullert betalingen og skal returnere den ene jeg fikk, men det er helt håpløst å finne en adresse å returnere til. Jeg har sendt en mail for noen dager siden og etterspurt, men ennå ikke fått svar. Dessverre har jeg kastet emballasjen den kom med.

Resposta de Livsmil
Bestilte treningstrikk og ble raskt levert.
Kvalitet; billig Kina plastikk!😐

Resposta de Livsmil
Bestilt og betalt et billig produkt. Ikke hørt noen ting, tross purringer.
Det aner meg at dette er svindel. Styr unna!
Oppdatert:
Hurra det var ikke svindel, bare et av disse selskapene med elendig kundeservice og lang leveringstid. Så varen kom den etter laaang tid.

Resposta de Livsmil
Her skal jeg aldri handle mer! Jeg bestilte en vare for et par uker siden! Jeg så, umiddelbart, at det var registrert feil adresse! Jeg har sendt, minst 4 mail, og bedt dem rette opp adresse, uten resultat! Nå har jeg informert Klarna, og bedt dem kansellere ordren!
Utrolig dårlig kommunikasjon og kundeservice hos Livsmil!
Styr unna!

Resposta de Livsmil
Bestilte en vare hos livsmil. Fikk tilbakemelding om mottatt betaling. Etter 3 ukers venting på varen, sendte jeg mail. Fikk aldri svar. Etter hvert ble det tre nye mailer. Ikke svar. Tok kontakt med Klarna, de laget rapport på handelen. Til slutt ble kjøpet hevet via Klarna. Advarer andre mot denne nettbutikken.

Resposta de Livsmil
Være oppriktig med annonse og vise hvordan varen er originalt.

Resposta de Livsmil
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.