Kunne IKKE anbefaledes
Kunne IKKE anbefaledes, Vi går sulten i seng hverdag fordi efterskolens mad er så klamt, hvis man ikke er kristen skal man stadig har biblen med (meget diktator agtigt) 0 big booms ud af 5
Kh. selveste Leomissen
VIRKELIGHEDEN BEGYNDER LIGE HER Her på Løgumkloster Efterskole oplever du både actionfyldte øjeblikke og stille stunder med fordybelse og forundring. Du får lov til at være den, du er, og du bliver udfordret og hjulpet frem i din personlige og faglige udvikling. Oplev et åbent og forpligtende fællesskab, baseret på stærke værdier.
Tønder Landevej 6, 6240, Løgumkloster, Dinamarca
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kh. selveste Leomissen
Mega god efterskole kan 100% anbefales
Meget inkluderende og bred, plads til alle og alle bliver set. Virkelig gode lærer og styrelse
jeg gik på lme for 2år siden det var en af de værste år i mit liv vil heller anbefale en anden kristen efterskole
Vh cedrik og Ahmed
Jeg gik på Løgumkloster Efterskole sidste år, og som mørk elev var det en virkelig ubehagelig oplevelse. Mange af eleverne var racistiske, og der var meget lidt fællesskab. Nogle lærere var søde, men det ændrer ikke på, at jeg følte mig udenfor det meste af tiden. Hvis du har anden etnisk baggrund, vil jeg ikke anbefale skolen.
– Omid
Jeg har nu gået lidt over et halv år på LME! Og jeg må sige det har været noget af en oplevelse.
Jeg havde i starten meget svært ved af finde venner og havde det ikke super godt, men lærerne var super gode til at få en ind i fælleskabet og gav mig nogle rigtig fede ‘lære - elev forhold’ og rigtig gode venner!
Skolen er også indforstået med, at hver elev skal have det godt, og jeg kan kun sige at de lever op til deres krav!
Så LME er KLART en overvejelse værdig!!!
Løgumkloster Efterskole er en meget hyggelig skole, som gør meget for at ALLE elever trives! Skolen har også rigtig gode lærere, som er sjove, betænksomme og altid frisk på en snak, hvis eleven har brug for det.
Fantastisk efterskole med dejlige lærere, omgivelser og en god faglig læring.
Har givet oplevelser for livet og kan KLART anbefales!

Resposta da Løgumkloster Efterskole
Et af de bedste år i mit liv - FANTASTISK EFTERSKOLE! En af de mange fede ting ved Løgumkloster Efterskole er at der er så mange forskellige ture/rejser man skal komme med på!

Resposta da Løgumkloster Efterskole
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.