Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos
  2. Livraria
  3. Loja de Jogos
  4. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Het grootste aanbod speelgoed van Nederland vind je bij Lobbes. Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen door de grote keus uit binnen- en buitenspeelgoed, hoogkwaliteit houten speelgoed, LEGO, Playmobil en nog veel meer! Kleine uitdeelcadeautjes, creatief speelgoed, spellen, maar ook voor (kinder)boeken en woondecoratie slaag je bij Lobbes! Voor 21:45 uur besteld, volgende werkdag in huis. Gratis retourneren en achteraf betalen.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

22 mil avaliações

Respondeu a 15% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

IPrima service!

Ik had een artikel dat het niet deed en die ik kado wilde geven aan mijn kleinzoon binnen een paar dagen. Aangezien ik het niet terug kon sturen en een nieuwe bestellen hebben ze met spoed en zonder extra kosten een nieuwe gestuurd. Het was op tijd binnen voor de verjaardag! Top!!!

12 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste pakket kwam kapot aan

Eerste pakket kwam kapot aan, mail gestuurd en er werd direct een nieuwe verzonden, dit pakket is zoekgeraakt bij DPD, dus weer mail gestuurd en weer opnieuw werd het kosteloos verzonden waarna het dus na 3 x eindelijk goed en onbeschadigd is bezorgd! Top service!

13 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie producten tegen lage prijzen

Mooie producten tegen lage prijzen. Vaak kun je niet precies kiezen welk van de verschillende opties je wilt, maar als je bij de bestelling een voorkeur opgeeft in het opmerkingenveld wordt daar vaak rekening mee gehouden.

12 de maio de 2026

Super winkel .

Super winkel .
Bij vragen krijg je meteen antwoord en denken ze mee met een oplossing.
Snelle levering.
Koop veel voor mijn kinderen hier.

8 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakketten kwijt, dan ben je de pineut!!

Ik vond het altijd een fijn bedrijf. Ik heb hier jaren lang, vele malen speelgoed gekocht. Nu zijn mijn pakketten niet geleverd, al beweerd DPD van wel. De pakketten zijn dus kwijt. Dit wordt zeer slecht opgepakt door Lobbes. Lobbes benaderd de klant alsof deze de waarheid niet zouden spreken, omdat DPD aangeeft dat het bezorgd zou zijn. Je wordt als klant gedwongen papieren te ondertekenen DAT je de waarheid spreekt. Dit geeft een zeer onprettig gevoel van wantrouwen en is daarnaast onwettig. Laten ze die bezorger, die ten onrechte zegt dat hij hier wat bezorgd heeft ook papieren ondertekenen, denk ik dan. Ik was hier vaste klant, maar nu koop ik hier nooit meer iets. Mensen ben gewaarschuwd: Loopt de bezorging mis/raken pakketten kwijt dan wordt de bezorgdienst geloofd, U niet!!

1 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Producten zoals verwacht , fijne prijzen.

Producten zoals verwacht. Fijne prijzen en snelle levering.

29 de abril de 2026

Resposta da Lobbes.nl

Wat fijn dat de producten aan de verwachtingen voldoen! We zijn blij met uw positieve feedback over de prijzen en snelle levering. Dank u wel!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke knutseldingen voor de kinderen

Leuke site met veel knutselspullen: altijd leuk om dingen voor de kinderen te bestellen en helemaal voor een knutselactiviteit op een kinderfeestje. De verzenddoos is ook een hit: er zijn al meerdere maskers mee gemaakt.

Minpuntje: nu al 2 keer gehad dat het papierentape van de onderkant van de verzenddoos open gescheurd was aan de zijkanten (vast door de bezorging, maar toch): 1 keer hierdoor een artikel bijna verloren(stak half uit, een keer verkeerd schudden en het had eruit gelegen). Tot nu toe dus goed gegaan, maar het geeft toch even stress als er weer zo'n gedeeltelijk open doos geleverd wordt.

2 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles wat je ervan mag verwachten

Snelle levering. Alles wat je ervan mag verwachten. Een prachtige doos waarin een en ander is verstuurd.

22 de abril de 2026

Resposta da Lobbes.nl

Wat fijn dat de snelle levering en de mooie verpakking aan uw verwachtingen voldeden. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk voor uw review.

Verzending was een drama

Verzending was een drama. Uiteindelijk mijn bestelling pas een week later binnen gekregen terwijl er werd gezegd dat het de volgende dag in huis zou zijn.

24 de abril de 2026

Resposta da Lobbes.nl

Wat vervelend dat de verzending zo'n probleem was en je bestelling later aankwam dan verwacht, onze excuses voor de vertraging!

2x een beschadigde levering ontvangen

2x een beschadigde levering ontvangen, maar een oplossing bieden ze niet! Ja, ik mag ze terug sturen en mijn geld terug, maar dan heb ik nog geen product! Zou fijner zijn als er iets meer aandacht aan het verzenden besteed wordt, want 1 kistje los in een grote doos zorgt toch ook voor problemen?!

24 de abril de 2026

Resposta da Lobbes.nl

Het spijt ons te horen dat u twee keer een beschadigde levering heeft ontvangen en dat u ontevreden bent over de verzending. We nemen uw feedback serieus en zullen aandacht besteden aan de verpakking om toekomstige problemen te voorkomen. Dank voor uw tijd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie site voor leuke kadootjes

Ik haal hier altijd kadootjes voor verjaardagsfeestje feestje . Of kleine kadootjes voor 5-12 ;) . Ik ben altijd super tevreden met wat ik bestel en krijg. Altijd een leuke knutsel doos en snel verstuurd en betaalbaar .

23 de abril de 2026

Alles prima

Snelle levering. Producten zoals omschreven. Leuke verpakking als extra knutselproject.

1 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.