Jeg trænede i Nyborg Local fitness, og det var en sand fornøjelse. Kæmpe stort udvalg af maskiner, og trænings udstyr om du så træner crossfit til klassisk styrke træning. Clean udseende, stor blæser... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Efter Local Fitness’ overtagelse af Santé Fitness i Vojens mangler der overblik. Holdplanen er blevet mindre, yogalæreren har sagt farvel, og der søges tilsyneladende ny centerleder. Under et opsl... Ver mais
Jeg ville have håbet på, at kunne have givet 5 stjerner, og skrevet at det var en super service, jeg fik, da jeg forespurgte på et trænings forløb hos Localfitness i Rønne. Jeg... Ver mais
Jeg har i over 14 år trænet i Local Fitness i Rødekro, hvoraf jeg de seneste 10 år har trænet. 2 x i ugen på Ann Lundkvist Jusinussen’s MBL hold. Træningen er varieret med høj puls, samt styketræ... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 23% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde givet 0 stjerner hvis det var muligt.
Local Fitness er ligeglad med deres medlemmer og vil bare have deres penge.
Du kan købe et abonnement uden binding, dette abonnement har binding... What?
Hvis du skriver til kundeservice omkring dette svarer de flabet og vil på ingen måde hjælpe
I øvrigt så sidder ejerne og prøver ihærdigt at chikanere anmeldere til at få slettet deres ærlige anmeldelser, for at sandheden ikke skal komme ud til de stakkeler der vælger at købe et abonnement.
Træner i Gråsten efter arbejde, og det er virkeligt et lækkert center. Det er også fedt med de mange ekstra muligheder man har med appen!!!
Super lækkert center i Ebeltoft, lækre og velholdte maskiner, frie vægte og alt hvad man kan ønske sig af cardio træning. Nærmest klinisk rent😊
“Oprettede et medlemsskab hvor jeg specifikt kunne vælge det “uden binding”. Da jeg så opsagde det, var der en bindingsperiode på løbende måned + en måned. Jeg skrev til dem og fik det korte svar tilbage, at “det var almindelig opsigelsesvarsel”. Det er ekstremt misvisende og ærligtalt bare at røvrende kunderne.”
OPDATERING:
Ovenstående er min oprindelige anmeldelse. Jeg kan i bagklogskabens lys godt se, at jeg nok blev fanget i et uheldigt moment, og at mit sprogbrug kunne have været bedre, men svaret på denne anmeldelse fra firmaets side var dybt uproffesionelt, blandt andet hvor de kaldte mig ondskabsfuld og skrev: “er dette standarden for folk der arbejder ved Danmarks statistik, kan man være bekymret …” (jeg arbejder for Danmarks statistik) dette betyder, at firmaets ejer har slået mit navn op på Google, fundet min LinkedIn (hvor det er det eneste sted denne oplysning står) og brugt den imod mig her på trustpilot.
Selve svaret er nu blevet slettet af trustpilot, da det er i brud med deres retningslinjer. Ejeren af dette firma har ydermere blokkeret mig på LinkedIn, kan jeg se.
OPDATERING 2.
Samme aften som firmaets ejer sendte svaret afsted til mig, fik jeg et opkald fra skjult nummer på min mobiltelefon klokken 00:01.
Personen bag røret var en mandestemme der med det samme sagde
“Rebekka??”
Da jeg svarede “ja” sagde vedkommende
“Ja, det er rigtig nok gutter, det er hende..” og smækkede røret på.
Der er ingen mennesker der ejer mit telefon nummer udover min familie og mine venner. Jeg har fået nyt telefon nummer så det er på ingen måder brugt mange steder. Jeg oplyste dog nummeret til Local fitness da jeg oprettede mit medlemsskab!!
Det grænser sig til chikane.
Jeg er meget chokeret over denne grænseløshed og firmaets generelle retorik her på LinkedIn. Ser man ned i andre anmeldelser er svarene ligeledes dybt uproffesionelle og hånende. Der er endda en, der skriver, at ejeren har ringet til deres arbejdsplads og fortalt deres chef, at de “ikke bryder sig om vedkommendes holdninger”.
Der er altså her tale om en dybt uproffesionalitet men faktisk også chikane.
Jeg har ikke noget med de nylige anmeldelser der er kommet ind at gøre, men det er da dejligt, at jeg ikke er den eneste der ser hvor fuldstændig gal denne virksomheds politik er.

Resposta da localfitness.dk
Træner (ikke) dagligt i fitnesscentrene i padborg, rødekro og i gråsten. I øvrigt meget lækkert og venligt personale,
alt i alt, god oplevelse, anbefaler.
gratis kaffe og kakao btw
Top fitnesscenter. Fantastisk udstyr og fede trænere. Kun anbefalet. Gå i tog.
Jeg bliver mødt med smil dér, og føler mig velkommen. Folk er gode til at hjælpe hinanden, uden at dømme.
Pænt og et super godt sted at træne i Haderslev, 5 stjerner herfra 🏋️♂️🤸♀️
Super centre at træne i. Rene og pæne
Træner i Padborg meget hjælpsom personale både i center og kundeservice mange tak for jer☺️
Jeg plejer at træne i centeret i Løgumkloster, som altid er pænt og rent. Dejligt sted at træne.
Jeg har igennem de sidste 4 år brugt Local fitness i Gråsten og har haft stor glæde af alle de forskellige hold de tilbyder samt det super venlige personale der er behjælpelig med stort og småt.
Så kan helt klart anbefale Local fitness Gråsten
Lækkert center i gråsten samt flere andre steder i kæden jeg har trænet. Der er alt det udstyr man har brug for til at træne. Flink personale og medlemmer, altid parat til at hjælpe.
Jeg har trænet i local fitness Gråsten i 2 år og synes det er et super hyggeligt sted at tilbringe nogle timer hver uge. . Personalet er meget hjælpsomme og der er gode tilbud til mange forskellige hold i løbet af ugen. Det er med i abonnementsprisen.
Der er også mulighed for at tilkøbe brug af massagestol, vægt samt solarie. Snart kommer der også en massør.
Hvis man leder efter et fællesskab med sund livsstil er dette et perfekt sted.
Har lige haft talt med Betina i kundeservice, som hjalp mig med et problem ved oprettelse. Super service. Tak
Jeg skulle have fat i kundeservice og fik fat på den sødeste medarbejder Betina, hun hjalp mig igennem alle mine spørgsmål og var super hjælpsom.
Grundet gruppeskift har jeg først kunne træne 1. Januar, men medarbejderen fik det hen så jeg kan træne allerede d. 1. November. 👍👍👍👍🌟
Fik en uretmæssig trussel om kontrolafgift på 6000,- pga at en anden havde afkodet og brugt min datters kode til døren.
Ringede helt forvirret til kundeservice og fik en meget dårlig oplevelse og hun smækkede simpelthen røret på til sidst.
Da sagen var anmeldt til politiet og afsluttet, hørte jeg ingenting om det.
Meget ubehagelig oplevelse.

Resposta da localfitness.dk
Kontakt med kundeservice.
En rigtig god oplevelse. Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for på en rigtig fin og konstruktiv måde! Venlig, humoristisk og behagelig. Tak for det!
Diskuterede med deres kunderservice omkring deres system fejl med mit abonnement, da de ville have jeg skulle tilmelde mig ind på ny med en binding på 6-måneder, hvilket jeg gør. Forinden havde jeg været medlem i 6-måneders tid, men for at rette deres system fejl skulle jeg tilmelde mig på ny igen.
Kunderservice begynder så herefter at være flabet overfor mig, hvor jeg ønsker at opsige mit abonnement omgående, hvilket de ikke tillader nu, hvor de så havde snydt mig ved at binde mig for en ny 6-måneders binding. Her begynder jeg at blive sur og vælger at henvende mig herinde på "Trustpilot". De skriver herefter til mig privat, hvis jeg slettede min dårlige anmeldelse på trustpilot, ville de med glæde opsige min binding og abonnement med det samme.
Helt aldeles uprofessionelt - og binder nok i at de ikke ønsker folk skal vide, hvordan de behandler deres kunder.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.