Meget god service og produkter! Jeg bestilte tallerkensæt og modtog min ordre samme dag som jeg bestilte. Kan klart anbefale Løven Home og det er ikke sidste gang jeg handler der.
Veja o que dizem as avaliações
Det ene tæppe jeg modtog, stemmer overhovedet ikke overens med billederne. Hverken med farve, mønster eller størrelse. Det andet passer heller ikke i størrelsen. Designet ligner også tis i virkelighed... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg blev overrasket hvor god service de…
Jeg blev overrasket hvor god service de har. normalt er jeg vant til at handle i jysk og IKEA og de sædvanlige bolig-ting.
Man kunne ikke finde det jeg gerne ville have i jysk osv jeg tænkte hvad gør jeg så så gav jeg det en chance, og jeg har kun oplevet positive ting den service jeg har fået er super, de er super søde og hjælper handicappede, mange firmaer kunne lære at deres service fantastisk. Aldrig oplevet noget lignende respekt.
Mange andre firmaer er ligeglad hvad du er eller har at øsnker. og vi alle kendre denne her ' Du var ikke hjemme' Men LovenHome. er fantastisk alt har bare været perfekt du kan rolig handle der. <3
Super service og virkelig søde…
Super service og virkelig søde medarbejdere. De overholder deres løfter.

God kundeservice
Jeg bestilte et tæppe ,men fik desværre tilsendt det forkerte . Skrev et mail til dem og fik et personligt opkald kort efter . Det hele gik meget hurtigt. Jeg havde ikke selv mulighed for at sende tæppet retur hvorfor de sørget for afhentning. Super sød ,hjælpsom og god kontakt gennem hele processen gennem mail og opkald . De gjort alt for at rette op på fejlen. Jeg er super glad for mit tæppe og har planer om at handle hos dem igen.

Fupfirma
Fupfirma
Jeg har betalt Dubai chokolade hos dem. Den ser helt anderledes ud end fra et andet firma. Denne har smager harsk og har en forfærdelig eftersmag. Føj for pokker. Når jeg sender mail om at jeg vil returnere, så virker deres mail ikke.
Køb ALDRIG ved det fup firma.

Meget serviceminded
Meget serviceminded
Hurtigt svar også hurtigt levering af varer
Varenens kvalitet er også i top
Kan varmt anbefale loevenhome ❤️❤️

Resposta da Loevenhome
Løven Tæpper er uden tvivl den bedste…
Løven Tæpper er uden tvivl den bedste tæppebutik, jeg nogensinde har handlet hos, og jeg kan varmt anbefale dem til alle! Deres udvalg af tæpper er imponerende – fra moderne designs til klassiske mønstre – og kvaliteten er i en klasse for sig.
Servicen er helt i top. Personalet er venlige, hjælpsomme og tager sig virkelig tid til at lytte og vejlede, så man finder det perfekte tæppe til sit hjem. Derudover tilbyder de også levering, hvilket gør hele processen endnu nemmere. Tæppet blev leveret hurtigt og professionelt direkte til min dør, og det gjorde virkelig oplevelsen problemfri.
Tæpperne fra Løven er både smukke og holdbare, lavet af materialer i højeste kvalitet. Det tæppe, jeg købte, har givet mit hjem et helt nyt og stilfuldt udtryk.
Hvis du ønsker en butik med både fantastisk service, kvalitetsprodukter og bekvem levering, så er Løven Tæpper stedet for dig. Jeg kommer helt sikkert igen!
Bedømmelse: 5/5 stjerner.

Er værd at besøge
Jeg og min veninde har haft en rigtig god oplevelse hos Løven i Albertslund. Servicen var fantastisk – ærlig, venlig og professionel. Personalet var meget hjælpsomme og tog sig tid til at finde præcis det jeg ledte efter selvom vi var så ubeslutsomme. 😀 Derudover har de et stort udvalg af tæpper som skaber varme og stil i et hjem, og deres gode tilbud gør det til en butik, der virkelig er værd at besøge. Kan varmt anbefales

Resposta da Loevenhome
Løven Home er et aldeles troværdigt…
Løven Home er et aldeles troværdigt firma. Jeg modtog for 2 dage siden 2 glasflade, som desværre var gået i stykker. Efter en mail og en chat, modtog jeg allerede i dag 2 nye fade. Fantastisk og venlig service.

Crispy Dubai Chokolade
Jeg købte Dubai chokolade af crispy varianten og den var bedre end forventet. De sendte varen i søndags og jeg fik den i dag på under 3 dage havde jeg den i mine hænder.

Resposta da Loevenhome
Jeg købte nogle tæpper og glas de er…
Jeg købte nogle tæpper og glas de er ankommet og ser super fine ud jeg er virkelig glad for dem.

Rigtig god service
Rigtig god service, og søde medarbejdere 😁 jeg kan klart anbefale det 😁

Framragende service
Framragende service, samt fornuftige priser

Resposta da Loevenhome
Er virkelig glad for jeres kvalitet og…
Er virkelig glad for jeres kvalitet og priser.
Bedste kundeservice, kommer nok sikkert igen.
Helt klart anbefales 👍

Resposta da Loevenhome
Jeg har for nylig besøgt Løven i…
Jeg har for nylig besøgt Løven i Albertslund og Hvidovre, og det var en virkelig positiv oplevelse. Butikken er både indbydende og stilfuld, og jeg blev med det samme mødt af en varm atmosfære og en velorganiseret butik, hvor det var nemt at finde rundt.
Kundeservicen hos Løven var virkelig imponerende. Da jeg kom ind i butikken, blev jeg straks mødt af en venlig og imødekommende medarbejder, som gav mig masser af plads til at kigge rundt, men samtidig var tilgængelig, hvis jeg havde spørgsmål. Jeg blev hurtigt informeret om butikkens sortiment og fik hjælp til at finde det, jeg ledte efter, uden at føle mig presset.

Super venlige
Super venlige, meget venligt personale.
Kæmpe udvalg til hjemmet.

Resposta da Loevenhome
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Løven, omend det er i butikken eller nettet. Fantastisk service hvergang !

Resposta da Loevenhome
God service og man mødes med et smil.
God service og man mødes med et smil.
Har handlet der i flere år og er meget tilfreds. Kan varmt anbefales.👍

God servis altid
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.