Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde... Ver mais
Snel geleverd , mooie deur . Tijdens plaatsing gemerkt dat eerste systeem niet lukte omwille van onze plafond. Dit gemeld en meteen goede uitleg gekregen en alternatief. Na aankoop tweede ophanging ee... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik werd zeer professioneel en deskundig te woord gestaan door een jongeman genaamd Issam. Ik heb aangegeven dat ik eerder een negatieve ervaring heb gehad met ee... Ver mais
Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!
Schoorgras 20, 5986 PK, Beringe, Holanda

Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer snelle levering, goede communicatie en bestelde materialen zeer naar wens, daarbij zeer betaalbaar. Top
Ik heb nog niets ontvangen 8 dagen na een simpele bestelling van een rails die op voorraad was. Ook nog geen bevestiging van verzending ondanks toezegging.
Ik kan nu niet verder met mijn kast.

Resposta de Loftdeur.nl
Klant vriendelijk,alles wat ik vroeg was op voorraad.

Resposta de Loftdeur.nl
Prima service. Ik was vergeten het huisnummer in te vullen en werd hier direct de dag na bestelling over benaderd. de bestelling is snel geleverd.

Resposta de Loftdeur.nl
Ik had een foute levering gekregen maar dit werd correct gecorrigeerd.

Resposta de Loftdeur.nl
Schuifdeur systeem besteld en na 2 u stond het al verpakt klaar om te verzenden. Na 2 dagen opgehaald door vervoerder, spijt heeft het transport op zich laten wachten (waar loftdeur niks mee te maken heeft) 3 a 5 werkdagen was beloofd, dit zijn er 7 geworden.

Resposta de Loftdeur.nl
Top bedrijf! Goed advies, alles keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Resposta de Loftdeur.nl
Een goede service en een snelle levering.
Nog bedankt

Resposta de Loftdeur.nl
Ik werd zeer adequaat geholpen bij mijn probleem. En kreeg heel snel het geld terug voor de bestelling van een onderdeel dat ik uiteindelijk niet nodig bleek te hebben.

Resposta de Loftdeur.nl
Ik had een verkeerd item besteld, maar Loftdeur.nl was erg behulpzaam om de spullen te retourneren en zijn goed bereikbaar. Top service!

Resposta de Loftdeur.nl
Goede kwaliteit deurbeslag, levertijd enkele dagen later dan verwacht. Klantenservice reageert snel.

Resposta de Loftdeur.nl
Duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen, vlotte bestelling.

Resposta de Loftdeur.nl
Goede duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Snelle levering.

Resposta de Loftdeur.nl
Lieferung, Verpackung und Schnelligkeit sind unübertroffen gut gewesen. Montage war auch schnell und einfach erledigt.
Kleine Kritikpunkte: Wir haben über einen Freund in Holland bestellt, weil die Tür dort deutlich günstiger war. Warum muss das so sein? Die Scheiben der Tür haben wir bis heute noch nicht schlierenfrei bekommen. Haben wir ein falsches Reinigungsmittel verwendet, oder ist dort eine Art Schutzschicht aufgebracht?

Resposta de Loftdeur.nl
Alles is prima geregeld, netjes op tijd geleverd en ze denken mee met de klant.

Resposta de Loftdeur.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.