Logistiekconcurrent Avaliações 13

Detalhes da empresa

1. Atacado
  2. Serviço de logística
  3. Loja de materiais para empacotamento

Logistiekconcurrent is dé totaalleverancier voor de logistiek. Met een productassortiment van meer dan 15.000 artikelen op het gebied van magazijn en transport en meer dan 50.000 (zakelijke) klanten is zij marktleider op het gebied van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Je vindt in onze shop bijvoorbeeld vervoersdocumenten, spanbanden, pallets, verpakkingen, truck- en trailerparts, magazijnartikelen, labels & etiketten, verzegelingen en hijswerktuig. Als leverancier helpen we klanten hun logistieke proces in stand te houden door continue bevoorrading. Dat doen we al sinds 2012 vanuit onze passie voor logistiek. Productspecialisten adviseren en informeren en komen indien wenselijk op locatie. Alles om te zorgen dat de business van onze klant up and running blijft! We voelen de noodzaak om duurzame keuzes te (blijven) maken, zodat we de wereld ook op lange termijn draaiend houden. Daarom kiezen we bewust voor minder plastic in ons assortiment en gaan we gereserveerd om met het gebruik hiervan in onze eigen logistiek. Onze leveranciers worden om het jaar door ons geauditeerd op o.a. discriminatie, kinderarbeid, mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Zo weten onze klanten met zekerheid dat ze zakendoen met een bedrijf dat aandacht heeft voor respect, integriteit en verantwoordelijkheid. Logistiekconcurrent is trots onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl en voert haar eigen merk 'Mattral' op.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

13 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I saw a lot of negative reviews

I saw a lot of negative reviews. And the refurbished IBCs were impossibly cheap, with low shipping costs; I couldn't believe it. I phoned them, they confirmed the prices. I ordered, and they arrived a couple days later, looking even better than expected. So, my experience was postive anyways.

19 de março de 2026

Hi Linda,

Thanks for giving us a chance despite the negative reviews you see on Trustpilot. We use another review platform for our customers. But .. really great to hear that everything matched what we told you on the phone and that the IBCs looked even better than expected when they arrived! We appreciate your trust and your positive experience means a lot to us :)

Best regards, Tom

super levering!

Het ligt er wel aan wie je aan de telefoon krijgt. Eerste dame kon weinig betekenen voor me, qua snellere levering maar de 2de dame heeft direct contact opgenomen met planning en voor elkaar gekregen dat de levering direct naar ons kwam. Wat een prettige gang van zaken was dat! De lifttafel die we besteld hadden werd top geleverd.

4 de março de 2026

Hi Linda,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het zou in principe niet uit moeten maken wie je aan de telefoon krijgt, dus daar duiken we nog even goed in. Als we je in de toekomst weer van dienst mogen zijn, staan we opnieuw voor je klaar :)

verzend dozen heel slechte kwaliteit

verzend dozen heel slechte kwaliteit

14 de janeiro de 2026

Hi Jalil,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van onze verzenddozen. We horen graag waarom je dit zo ervaart. Als je contact opneemt met onze klantenservice (bijvoorbeeld via telefoon, chat of e-mail) helpen we je vooruit.

Noppenfolie zakjes besteld

Noppenfolie zakjes besteld. 1x75pcs en 1x100pcs. Kwam netjes de volgende dag aan. Gaan enkel probleem gehad.

8 de junho de 2025

Hi Nicolas,

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! We helpen je graag de volgende keer weer vooruit. Een fijne dag gewenst :)

Top Service

… als je houdt van genegeerd worden en lang wachte op je geld. Echt een masterclass in hoe het níét moet.

7 de maio de 2025

Hi Fokke,

Oei, dat klinkt niet best! Negeren is geen hobby van ons, dus wellicht hebben we elkaars berichten gemist. Verder geef je aan dat je lang moest wachten op een terugbetaling. We doen altijd ons best om een terugbetaling zo snel mogelijk in werking te stellen en sowieso altijd binnen 14 dagen na het ontbinden van de koop.

Ondanks je minder positieve ervaring, hopen we je alsnog ooit terug te zien. We doen er alles aan om je weer aan boord te krijgen!

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Werkschoenen besteld die na een maand al kapot waren. Geld crediteren doen ze niet vanwege de staat van de schoenen. 3x voor gebeld en het retourneren was geen probleem. Met de schoenen word gewerkt maar het is onmogelijk dat deze na een maand al kapot zijn. Vervolgens een email gekregen dat ze geen geld terug geven. Ik bestel er nooit meer iets.

20 de dezembro de 2024

Hi Siem,

Jammer om te horen dat je geen positieve ervaring met ons had. Dat is niet hoe we het graag zouden zien!

Het is niet oké dat werkschoenen slechts één maand meegaan en dan al kapotgaan. Natuurlijk zijn zulke gebruiksartikelen sterk afhankelijk van hoe je ze gebruikt en aan welke uitdagingen ze worden blootgesteld. Echter, ze mogen niet zo vlug al grote gebreken vertonen, ook niet als ermee wordt gewerkt (daar zijn ze voor bedoeld!).

Ik heb vanuit deze plek geen zicht op jouw bestelling of de communicatie die heeft plaatsgevonden, maar ik ga ervan uit dat jou een alternatief product is aangeboden of een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Het crediteren van een bestelling is bij aankoop van specifieke artikelen niet altijd mogelijk. Ook na het verstrijken van een specifieke termijn is terugbetaling niet altijd mogelijk. We zoeken echter wel altijd naar een passende oplossing. Jammer om te horen dat dat in jouw geval blijkbaar niet helemaal is gelukt.

Hopelijk zien we je toch óóit nog een keertje terug, zodat we het goed kunnen maken met je!

Op werkdagen vóór 18:00 besteld, binnen 18 - 19 weken in huis

Ik bestel op Logistiekconcurrent.nl en wacht al 14 dagen op mijn bestelling, lees ik in de bevestiging en daar staat serieus : Op werkdagen vóór 18:00 besteld, binnen 18 - 19 weken in huis... Nergens tijdens het bestellen was te lezen dat iets niet op voorraad was. Inmiddels in afwachting van reactie, maar weet dat ze vaker wachten met de gehele bestelling verzenden als 1 artikel niet voorradig is, voor hen goedkoper, voor klant irritant !

15 de agosto de 2024

Hi Rob,

Slechts één van de vijf sterren: dat trekt onze aandacht! We gaan erg ver als het om klanttevredenheid gaat, dus dit valt extra op.

Je schrijft dat je erg lang (18-19 weken vind ik best pittig!) moest wachten op je bestelling. Het lijkt er sterk op dat je één of meerdere producten hebt besteld die momenteel niet op voorraad zijn. In dat geval wordt er zo'n extreme levertijd meegegeven. Je vindt deze levertijd terug op de productpagina en na het plaatsen van een bestelling op de orderbevestiging.

Heb je positief bericht teruggekregen van onze klantenservice? Vaak wordt een deel van de bestelling alvast toegestuurd (mits voorradig), omdat je anders wel héél lang moet wachten. En van (lang) wachten wordt niemand blij, ook wij niet!

Als we je in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn, zullen we er alles aan doen om je om te toveren tot tevreden klant. Met natuurlijk een levertijd van véél korter dan 18 weken!

Pleasantly surpirsed

I was a little hesitant to use this webshop, because these reviews here doesn't exactly shine birght. However, I decided to take my chance I ordered a very heavy item. Less than 20 hours after I placed the order, a guy in a truck is outside my house with the heavy item on a pallet. He even moved it all the way to my front door on a pallet mover, I believe he was from postNL but I'm not sure, maybe an affiliate of postNL. Anyway, VERY happy with everything. Also got the invoice sent as PDF, as I asked for in less than 1 day after purchase. I will definitely use this company next time I need something, that they sell at a lower price than the competitors - which was the case for this purchase. about 10% cheaper on this particular item.

13 de março de 2024

Hi Rasmus,

Thank you so much for your review! We're really happy to hear you had such a positive experience with us. While we mainly use Trusted Shops for reviews (where we're proud to have an excellent rating based on thousands of reviews!), we also truly appreciate feedback on Trustpilot.

It's great to hear your delivery went exactly as it should - that's what we aim for every time. It makes us extra proud to know that you're satisfied with our pricing and that we are indeed cheaper than our competitors! Thanks again.

Kind regards, Tom

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveren niet!! Geld terug geven doen ze ook niet!

Leveren niet, ik heb gevraagd om een refund omdat mijn bestelling maar niet geleverd wordt. Ik heb hier meerdere malen naar gevraagd, evenals dat ik meerdere malen gevraagd heb wanneer m’n order eindelijk verstuurd wordt en ik kreeg keer op keer te horen dat het dan en dan geleverd zou worden. Maar tot op heden niks. Ze geven ook ineens geen antwoord meer, ik wil m’n geld terug anders volgt er aangifte. Jullie horen jullie aan de wet te houden!

16 de outubro de 2023

Hi Bianca,

We hebben op dit moment, op 12 september 2025, ons account op Trustpilot geclaimd. Dat betekent dat we nu pas op de hoogte zijn en kunnen reageren op je (helaas!) negatieve ervaring.

Het niet leveren van bestellingen past niet binnen ons beleid. We leveren bestellingen altijd uit. Echter, soms zijn leveringen vertraagd, bijvoorbeeld omdat één of meerdere producten niet op voorraad zijn. Ook zijn we soms afhankelijk van externe vervoerders. We houden je dan altijd op de hoogte van de vertraging. Gelukkig gebeurt dit niet vaak!

Hopelijk heb je je bestelling ondertussen ontvangen (daar ga ik wel vanuit na bijna 2 jaar!). Als we je nog ergens mee kunnen helpen, zijn we er voor je. In twee jaar tijd hebben we weer veel positieve ontwikkelingen kunnen doorvoeren in onze shop en onze service, waardoor je nog sneller en beter geholpen wordt.

Misleiding tijdens bestelfase.

Ik had beter eerst reviewsites kunnen raadplegen,alvorens daar een bestelling te plaatsen.
Want dan had ik het niet gedaan.
Ik wil iedereen daarom waarschuwen.
Het is namelijk zo:
Zolang je in de bestelfase zit ,staat er in kleur op hun site "Op werkdagen vóór 18 besteld , vandaag verzonden".
Dan ga je ervan uit, dat wat op de zaterdag is besteld, de maandag daarop verzonden wordt.
Nee dus.
Heb je de bestelling geplaatst en betaald? Dan krijg je bericht dat wat voor 18 uur is besteld ,het 6 werkdagen duurt voordat je het in huis hebt.
Dat is dus je reinste misleiding.
Het zal wel een bedrijf zijn dat zelf niks in huis heeft, en alles nog moet bestellen bij derden.
De 26ste besteld , dat zal dan op basis van 6 werkdagen wel ergens rond 5 september worden.
Dat was dus een eenmalige bestelling. Volgende keer een betrouwbaarder adres zoeken. Bestelnummer 1000115750 . Er is een bekend spreekwoord met een ezel en een steen. Laat mij die ezel dan maar zijn.
Update:
Waarschijnlijk heeft dit review geholpen,vandaag(1-9-2023) afgeleverd.
Maar dat had ook 3 dagen eerder gekund,als zij hun eigen woorden na waren gekomen

Update 8-9-2023:
Toen ik een mail stuurde. Vond je het niet nodig te reageren.
Nu er een voor jullie slechte review op Trustpilot staat, ga je op acquisitie uit om mijn telefoonnummer op te zoeken,en bel je me constant, want er zal wel iets aangepast moeten worden.
Waarom spreekt je geen bericht in?
Je komt toch terecht bij mijn antwoordapparaat.
Helaas ik ben niet omkoopbaar.
Daarom nog een slechtere waardering.
Wie kaatst kan de bal terug verwachten

26 de agosto de 2023

Hi Wiebren,

In onze webshop vind je op de productpagina's altijd de meest recente levertijd. Als daar staat dat een product vandaag nog wordt verzonden, komt er niet opeens iets anders te staan op je orderbevestiging. Echter, in een zeldzame situatie kan het voorkomen dat je bijv. erg lang wacht met bestellen, waardoor een kleine voorraad van een product opeens weg is. Een andere klant is je dan vóór geweest. Dit gebeurt gelukkig zelden, aangezien we van de meeste producten een grote voorraad handhaven en je volle winkelwagen niet zomaar wordt 'leeggesnoept'.

Tot slot ben je van mening dat we 'op acquisitie uitgaan' als we slechte reviews op Trustpilot lezen en dat we je proberen om te kopen. Daar houden we ons gelukkig niet mee bezig. Twee jaar nadat je deze review hebt geplaatst claimen wij ons Trustpilot-profiel en lezen we iets over het terugkaatsen van een bal. Nu kaatsen wij de bal naar jou terug en dagen we je uit om opnieuw bij ons te bestellen: wedden dat we klaarstaan om van jouw bestelling (deze keer wél) een succes te maken? We zien je graag terug en helpen je graag vooruit.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveren niet het product zoals beschreven en als foto

Leveren niet het product zoals op de foto en volgens de omschrijving. Terugsturen moet op eigen kosten en je krijgt ook de verzendkosten niet gecrediteerd! ik kan er als klant niets aan doen dat jullie niet leveren wat je in je webshop toont en omschrijft!!!
SLECHTE ZAAK Logistiekconcurrent!

19 de agosto de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nu al voor de 2e keer dat ik spullen…

Nu al voor de 2e keer dat ik spullen nodig heb waarbij op de site staat vandaag besteld morgen geleverd. Ik voeg hier nog wat dingen aan toe welke blijkbaar een langere levertijd hebben waar ik niet op let want heb deze toch niet dringend nodig maar vervolgens word mijn bestelling niet afgestuurd omdat er iets bij zit met een langere levertijd. Met andere woorden de spullen die ik nodig heb en welke uit voorraad geleverd zouden kunnen worden die krijg ik dus ook pas een week later. Ik kijk de volgende keer een deur verder. Gebeurd mij niet nog eens dit.

20 de janeiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.