Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Loodgieter Joris is gespecialiseerd in loodgieter werkzaamheden en verwarmingstechnieken. Onze diensten bestaan uit spoedinterventies zoals verstopte wc’s en lekkages, maar ook het renoveren van uw badkamer kunt u gerust aan ons overlaten. Ook kunnen we allerlei werkzaamheden uitvoeren op uw verwarmingselementen in huis. Denk bijvoorbeeld aan het installeren, onderhouden en/of vervangen van uw huidige (centrale) verwarming, radiatoren, cv ketels en boilers.
Informações de contato
Imperiastraat, 8, 1930, Bruxelle, Bélgica
- 0471212420
- info@loodgieterjoris.be
- loodgieterjoris.be
Não respondeu a avaliações negativas
Ook ik voel me financieel opgelicht
Ook ik voel me financieel opgelicht. Ik hoop dat de geleverde werken goed zijn uitgevoerd nl leegzuigen septische put en met hogedrukspuit 3’ een afvoerbuis naar de put uitspuiten. Totale tijd 20’ kostprijs €595+btw. Maar wat mij het meeste stoort is de €110+btw verplaatsingskosten. Ook hun afspraak werd niet gehouden, zo te lezen heb ik nog geluk, ze kwamen maar 4u telaat. De les die ik geleerd heb is niet te snel beslissen, maar eerst revieuws opzoeken. Fons
Pure oplichters
Doet zich voor als een vlaams zelfstandig bedrijf, wat in de praktijk volledig het tegenover gestelde is. Komen 2 personen op de afspraak langs, wat al direkt alarmbellen laat rinkelen, om dan vervolgens een factuur te vragen voor een kniekoppeling van de radiator te vervangen voor 645€! Komen dan nog af met voorrij kosten van 120€ om ter plaatse te komen. Heb mij niets laten wijs maken en hun aangesproken op de vele slechte reviews, geen reclame op hun caminet en al zeker geen loodgieter joris te bespeuren. Wegblijven bij dit malafide bedrijf!
Heel onbeleefde mensen komen hun…
Heel onbeleefde mensen komen hun afspraken niet na verzetten zelf de afspraken annuleren zelf hun afspraken ik raad niemand aan om hierbij te gaan een schande da zon firma’s bestaan latten de mensen twee dagen na elkaar voor niks op hun wachten
het zijn zakzetters
het zijn zakzetters, niet intrappen! is een scam !!!!!!!! 600 euro gestolen en geen werken uitgevoerd!
oplichters!
Het zijn echt oplichters. Had een afspraak tussen 12u en 17u, meerdere keren gebeld en uiteindelijk kwamen ze pas om 23u!! Rekening van 380 euro voor een kwartiertje werk + was dan uiteindelijk niet opgelost. Een kwartier later weer exact hetzelfde probleem. Nog teruggebeld maar natuurlijk nam er dan niemand meer op.
Gewoon oplichters waar wij spijtig…
Gewoon oplichters waar wij spijtig genoeg ingelopen zijn! Factuur van 960 euro voor toilet te ontstoppen, enkel voor gebruik van hogedrukmachine rekenen ze meer dan 500 euro aan. Heel intimiderende individuen en direct te betalen. Schandalig en dit moet toch eens stoppen. Mijn moeder van bijna 89 is er niet goed van. Echt crapuul!
maffia praktijken
ik zat met een verstopping in de keuken en belde joris daaromtrent. voor te beginnen is loodgieter joris geen joris maar een bende malafide buitenlanders(zowel bureau als degene die langskomen) die amper Nederlands kunnen.ook werd de telefoon opgenomen met ja ipv zich voor te stellen.Toen ik belde konden ze de volgende dag al langskomen. ze hebben 5minuten werk gehad en ik heb 630€ betaald. veel te duur natuurlijk en 2dagen later blijkt de ontstopping er nog steeds te zitten en is deze gewoon opgeschoven. dus ik bel en krijg te horen dat ze me maandag terug gaan bellen voor herstelling. geen telefoon gekregen uiteraard en niet bereikbaar met men gsm nummer toen ik uiteindelijk zelf belde.... Dus heb ik anoniem gebeld en plots werd er onmiddelijk opgenomen. zegt de persoon dat ik hem de volgende dag om 10uur moet bellen. Na ettelijke pogingen uiteindelijk hun kunnen bereiken en dan krijg ik te horen. "ik bel je zo dadelijk terug waarop ik beleefd ze dat ik aan het lijntje word gehouden en het beu begin te worden. word de telefoon afgelegd! dus ga ik op zoek naar een andere oplossing. ruimdienst de keyzer en bij hen ga ik maar 225€ betalen. ik heb dus 3maal te veel betaald en ben niet eens geholpen door die prutsers. Dit zijn maffiapraktijken
Waardeloos…
Afspraak gemaakt voor zaterdagnamiddag maar niemand gezien ondanks belofte voor 18 uur.
Nooit meer
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden, erg onbeleefde persoon aan de lijn gekregen die ons onvoldoende informeerde over de kostprijs van het verhelpen van een verstopping. Na de ingreep een pittige rekening gekregen met een factuur die niet klopte en tevens in het Frans opgesteld was. Later hadden de leidingen waar aan gewerkt was een lek, dus terug contact op genomen waarbij gedreigd werd dat er niet langs gekomen werd "als ik mijn toontje niet veranderde". Onbekwaam en onrespectvol en veel te duur. Aanrekening klopte niet en betaalde bedrag was hoger dan wat er op de factuur stond. Uiteindelijk niemand meer komen opdagen nadien!! Afzetters eerste klas. De persoon die de herstelling deed was wel beleefd maar de telefonist weet duidelijk niet wat dat woord betekend
Vermijd deze loodgieter absoluut!!
Voor een uur werk, zonder vooraf geïnformeerd te zijn over de kosten, een factuur van 1007€ gekregen.
De zogezegde scherpe tarieven:
gebruik stofzuiger 185€
hoge druk ontstopping 680€
Afspraak 75€
Nooit meer zal ik me zo laten vangen!
Afspraak ingepland tussen 10:00 en…
Afspraak ingepland tussen 10:00 en 12:00.
Technieker daagt niet op, op 13:00 bel ik om dit te melden. Men geeft mij mee dat de technieker nog zal langskomen. Om 16:00 bel ik opnieuw met de reden nog niemand gezien. Men geeft mij mee dat ze de loodgieter gingen contacteren en mij vervolgens terugbellen. Om 16:50 bel ik opnieuw na nog steeds niemand gezien/gehoord te hebben. Nemen simpelweg niet meer op. Ongezien dat zulke bedrijven hier steeds mee wegkomen en dat enkel omdat mensen in nood zijn en hopen op een dienstverlening, ronduit schandalig.
Bij eerste nazicht van waterlek direct…
Bij eerste nazicht van waterlek direct een factuur opgemaakt van 1989€ waarvan we onmiddellijk 50% moesten betalen.
Twee weken later reeds dreigen met deurwaarder indien we het saldo niet betaalde niettegenstaande de werken nog niet waren uitgevoerd. Na de expertise van onze verzekering bleek dat ze ons veel te veel hadden aangerekend.
Voor recuperatie van de btw hebben we van hun een vermelding op de factuur nodig waaruit blijkt dat we het totaal bedrag betaald hebben. Reeds verschillende malen gebeld en steeds de belofte gekregen dat ze het in orde gingen brengen. We wachten nog steeds.
Zeer slecht werk
Zeer slecht werk, ga NIET met deze mensen in zee. Ik moest een nieuwe boiler hebben. De eerste keer kwamen ze gewoon niet opdagen. Dan hebben ze uiteindelijk wél een boiler gezet, na te dreigen met politietussenkomst, maar die blijkt een halfjaar later helemaal niet in orde. Er zijn lekken, dingen zijn verkeerd aangesloten, én het toestel is niet geregistreerd. Geen idee vanwaar het komt, maar je hebt dus geen garantie, en het is niet erkend. En dat terwijl je duizenden euro's hebt betaald.
Dit zijn oplichters.
Blijf ervan weg.
Verschrikkelijk!
Zeer onbeleefd persoon aan de telefoon. Zelfs bij eerste contact, niet de moeite doen om ook maar elementaire beleefdheid te tonen. Gelukkig had deze geen tijd om ons probleem op te lossen, na het lezen van de andere reviews zijn we hier extra blij om.
HELE ONBESCHOFTE HONDEN!!!
HELE ONBESCHOFTE HONDEN!!!
DIE JE DE HELE DAG LATEN WACHTEN VOOR NIETS!!!
EN DAN NOG HET GORE LEF HEBBEN OM MIJ GROF AAN TE SPREKEN..
ZE MOGEN IN DE STRONT ZAKKEN!!!
Degene die je aanspreekt is zeker geen Joris! Maar eerder een Ahmed, wat helemaal niet uitmaakt, maar de temperamenten liegen er niet om!
Nooit meer!!!
OPLICHTERS!!!!!!
Komt een toilet uitspuiten voor 768euro
Komt een toilet uitspuiten voor 768euro
Geven niet dadelijk een factuur
GA toch zagen tot ik het krijg en anders stuur ik de bon naar de fiscus
Gaan dan eens zien wat ze ervan vinden
Arnaque totale !
Arnaque totale !! A fuir !!! Je les ai appelé pour des toilettes bouchées. Lorsqu'ils sont venus, ils m'ont directement proposé de passer par la chambre de visite pour un nettoyage haute pression (650€). J'ai refusé donc ils ont utilisé une pompe manuelle. Ils ont travaillé 3 minutes et tout était débouché. Ensuite je reçois la facture : 220€ pour le débouchage + 100€ car ils sont intervenus sans rendez-vous !!! Facture à payer immédiatement !! J'appelle ça du vol !!!!
Oplichters!!!
Zeer slechte communicatie, neemt enkel op met 'Hallo' geen naam van firma, niets. Alarmbel 1. Normaal morgen afgesproken, staan ze dezelfde dag onverwachts aan de deur. Ja, reken nu maar meer onkosten voor vervoer aan! €180 ipv €75!! Ik merk hier in de reviews op dat de 'baas', 'Joris' (goed Belgisch gekozen naam), steeds op dezelfde manier zeer grof handelt naar mensen toe. Nuja, daar zijn oplichters uiteraard goed getraind en het best in! Dan, werkman 'Sammy' van niet Belgische afkomst +-20 jaar, en zonder kennis van het vak. Eerst gaat hij met een elektrische fret in de leidingen, (de toilet is ondertussen al gedemonteerd) en dan komt hij ineens bij het punt om de prijzen te bespreken omdat het dan ineens een pak duurder wordt. En daar sta je dan. Wat nu?! En klappen zij in hun handen want ze hebben je te pakken. Dan spuit hij de leiding met hoge druk uit. Prijskaartje: hoge druk €690 + toilet ontstopping: €185 Ondertussen is de kelder volledig onder de uitwerpselen gelopen want vakman 'Sammy' kon dit probleem niet voorzien.. Met als gevolg dat 'Sammy' zelf goed vol hing 😅. (vorige loodgieter wist heel goed waar de uitwerpselen uit kwamen met hoge druk waarbij dit voorkomen werd!!). En nadien een fijne rekening van +1000 euro weliswaar zonder BTW en factuur! Nog geen uur later kon de toilet niet meer doorspoelen...! Prutsers! Ze hebben weer mensen in het zak kunnen zetten, dat is hun vak! Opletten met dit frauduleus bedrijf!!!
Geen duidelijke telefonische…
Geen duidelijke telefonische communicatie, ik vond het zeer verwarrend. Ik heb moeten vragen of ik wel met hen aan de lijn was. Het gaf geen vertrouwend gevoel waardoor opgelegd heb.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.