Banner for Loods 5

Loods 5 Avaliações

2.011
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heerlijk ruim en niet-standaard aanbod waardoor wij een zoektocht naar een kastje met niet standaard maten eindelijk hebben kunnen afronden. Ik werd er wel hebberig van, veel teveel nieuwe ideeën om o... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een kast uitgezocht op het kaartje stond dat er 50% korting op zat dit nog nagevraagd bij een medewerker die zei dat het klopte. vervolgens komen we bij de service balie om te betalen blijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super mooie en overzichtelijke winkel met kundig personeel , wij hebben er een bank gekocht , zijn super geholpen , denken goed en eerlijk mee , niet opdringerig omdat ze iets willen verkopen , la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij worden altijd blij verrast door de ruime en gevarieerde keuze die hier in de loodsen staan.Bij ons laatste bezoek hebben we een heel leuke bank en stoelen voor bij onze eettafel gekocht. Ook voo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(2.011)

1.121 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Echt een top winkel

Echt een top winkel! Voor ieder wat wils. Alleen jammer dat ze de boterkoek niet meer bij de koffie hebben.

8 de julho de 2026

Hi Marloes,

Bedankt voor je leuke review!

Fijn dat je zo goed geslaagd bent.
Wij nemen je feedback betreft de boterkoek uiterst serieus!
Zelf vonden wij deze ook wel erg lekker.
We gaan hier een interne melding van maken.

Tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super cool multi brand store

If you are looking for designer pieces, be sure you are in right place😉

4 de julho de 2026

Hi,

Thank you for your amazing review!

We love to hear that you are so satisfied with our Design collection.

We hope to see you some time again soon.

With kind regards,
Customer Care Loods 5

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

We waren ongeveer een half uur in de…

We waren ongeveer een half uur in de winkel en hebben geen personeel gezien. We moesten speciaal naar beneden om daar een personeelslid “op te halen” alles bij elkaar denk ik wel een kwartier gewacht tot er eindelijk iemand kwam. Zeer vervelend.
Verder uiteindelijk wel goed geholpen.

8 de julho de 2026

Hi,

Bedankt voor je feedback.

Vervelend dat je even hebt moeten zoeken naar een collega.
Wel ontzettend fijn om te horen dat je alsnog goed geholpen bent.

Veel plezier gewenst met je nieuwe aankopen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige winkel met een groot…

Prachtige winkel met een groot assortiment en vriendelijk personeel, ik koop hier heel graag.

30 de junho de 2026

Hi Nicole,

Bedankt voor het delen van je review.

Wat leuk om te lezen dat je ons personeel en assortiment zo waardeert.

Wij hopen je snel weer te zien rondlopen in één van de winkels.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het vloerkleed 'block' gekocht bij…

Het vloerkleed 'block' gekocht bij loods 5. 6 maanden later is het al helemaal vervilt en ziet het er echt niet meer uit. Erg teleurgesteld in de kwaliteit, en ook in het feit dat ik geen review bij het product achter kan laten zodat andere klanten er vanaf weten

4 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hi,

Bedankt voor het delen van je ervaring van het vloerkleed.

Wat ontzettend jammer om te lezen dat deze niet aan je verwachtingen voldoet.
Ik ben even op onderzoek uitgegaan, maar kan op basis van deze gegevens geen eerder mail contact hierover terug vinden.

Zou je ons een mail willen sturen met je order nummer en beeldmateriaal van het vloerkleed, dan kijken wij graag even mee!
Je mag de mail sturen naar Klantenservice@loods5.nl

Wij zien je mail graag tegemoet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service ten top! Een voorbeeld zoals het moet zijn!

Bij binnenkomst werd ik vanachter de balie gelijk begroet en dat voelt “ gezien” en welkom!
Shoppen en shoppen en toen werd omgeroepen dat sluitingstijd eraan kwam met volle kar naar de kassa op het nippertje .. Met hulp, souplesse en geduld werd het 10 min na sluiting .. Dr twee medewerkers liepen mee naar mn auto, alles ingeladen en uitgezwaaid! Top !

Hi Marre,

Wauw!
Bedankt voor deze ontzettend leuke en uitgebreide review.
Dit stellen wij enorm op prijs.

Wij geven maar al te graag je complimenten door aan de medewerkers in Sliedrecht.

In de toekomst staan wij graag opnieuw voor je klaar.
Veel plezier gewenst met je nieuwe aanwinsten.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een uitgebreid aanbod van alles voor in…

Een uitgebreid aanbod van alles voor in huis. Het was me alleen niet duidelijk wat ik mee kon nemen en wat niet.

28 de junho de 2026

Hi Marieke,

Wat leuk dat je zo te spreken bent over ons aanbod.

Voor de volgende keer kun je gerust naar één van de collega's toe om te vragen of je het betreffende item direct in je winkelmand kan leggen!
Ons team staat voor je klaar.

Top winkel !

Hi Corina,

Bedankt voor je toffe review!

Wij hopen je snel weer te zien bij Loods 5.

Mooie producten

Mooie producten. Eigentijds.

28 de junho de 2026

Hi Ann,

Bedankt voor je review!

Wat leuk om te lezen dat je onze producten zo waardeert.

Tot de volgende keer.

Personeel en service

Personeel en service

Hi Tom,

Bedankt voor je leuke review over ons personeel en de service!

Tot gauw bij Loods 5.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Opzich prima bezoek

Opzich prima bezoek, maar heeeeeel lang bij kassa moeten wachten omdat een prijs niet in het systeem.stond en ik had een kortingscode, waarvan ze niet wisten hoe ze die moesten verwerken.
Ik wil niet overdrijven maar we hebben meer dan 20 minuten staan wachten. Het is dat ik een kortingsbon van €100,-- euro had, maar anders had ik alles daar gelaten.

Hi Madeleine,

Bedankt voor je geduld bij het afrekenen van deze toffe items.

Soms zit de technologie niet altijd mee.
Gelukkig is het uiteindelijk gelukt en ben je met leuke aanwinsten huiswaarts gegaan!

Wij hopen je de volgende keer wat vlotter te kunnen helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit meer

Nou, dat ga ik u vertellen. Onlangs een bank gekocht van het merk Muuto. De bank kostte oorspronkelijk €4300 en stond nu in de outlet met 70%. Prachtige bank op het eerste gezicht. Een prijzenpakker, dacht ik. Ik zit nu ruim twee weken op de bank en ervaar de bank als een folterapparaat. De stof blijkt uit 90% wol te bestaan en 10% nylon. Het is net of ik in een nest met eikenprocessierupsen zit. Vreselijk. Bij de koop had ik een lange rok aan. En leek de stof in eerste instantie op katoen. Afijn, eerst Muuto benaderd, die mij naar Loods5 verwees. Lekker makkelijk En ja, daar kreeg ik ook nul op rekest. Loods5 is natuurlijk blij dat de bank verkocht is. Ze doen niks met mijn klacht. En ondanks de korting, is de bank voor mij nog steeds een rib uit mijn lijf. Dus: ik koop nooit meer zoiets bij dit bedrijf, ze doen geen enkele moeite om je tegemoet te komen. En ook in Muuto ben ik teleurgesteld. Banken in die prijsklasse zouden toch comfortabel dienen te zitten. Welke medewerker daar heeft besloten om dit soort stof te gebruiken? Dus mensen, u bent gewaarschuwd.

3 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hi Anita,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Vervelend om te lezen dat de stof van de bank anders is uitgepakt dan eerder verwacht.
De stof van deze bank bestaat inderdaad voor 90% uit wol.
Wol heeft specifieke eigenschappen, gebonden aan het materiaal, waardoor dit door sommige als stug of kriebelig kan worden ervaren.
Het is inherent aan het materiaal en geen gebrek of productiefout.
Hierdoor betreft de gemaakte melding geen gegronde klacht.

Mocht je aanvullende informatie nodig hebben over het soort materiaal, of eventueel onderhoudsadvies nodig hebben.
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.