Ongelooflijk onprofessioneel bedrijf! Ik heb weken op mijn bestelling moeten wachten! Maken alleen maar fouten, en echt vriendelijk zijn jullie niet!!!! Ik zal hier NOOIT MEER IETS KOPEN aanbeve... Ver mais
Makkelijk te bestellen, goede prijzen. Mooie fietsjes. Contact is goed. Wel beetje jammer dat echt de uiterste dag van levering aangehouden wordt. Levertermijn was 3-5 werkdagen. Bestelling kwam... Ver mais
Erg goed geholpen, de mensen zijn erg behulpzaam! Ik had per ongeluk een artikel retour gestuurd. Omdat dit het laatste artikel was moest ik wachten tot het terug was bij hun zodat het opnieu... Ver mais
Loopfietsstore heeft een groot assortiment loopfietsen van hoge kwaliteit van bekende merken als Puky, Simply en BERG Toys. Onze loopfietsen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf 1 jaar oud, waardoor zij al op een zeer jonge leeftijd kunnen werken aan hun motoriek en het gevoel voor evenwicht.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Holanda
ook in deze zeer drukke tijd gewoon bestelling op tijd geleverd. Geweldige loopfiets zeer happy ermee.
Nieuwe loopfiets besteld. Na ontvangst bleek deze al eens gebruikt: onderdelen zaten al half in elkaar en schroeven zaten in een Ikea zakje in de doos (bijzonder want de fiets was natuurlijk niet van Ikea). Delen van de fiets waren ook al beschadigd. Na melding van de klacht kreeg ik een reactie waarbij de webshop suggereerde dat mijn klacht niet gegrond was, de fiets was volgens hun systeem nieuw. Onbeschofte, waardeloze en onbetrouwbare service.

Resposta de Loopfietsstore
Ik heb bij jullie een leuk product gekocht voor mijn kleinzoon. Het is netjes en op tijd afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.
Het bestellen was een fluitje van een cent. zo besteld en goed ingepakt ontvangen. Tevreden klant hier!
Band in de verkeerde maat gekocht. Eigen fout. Hoefde niet te retourneren en kreeg het geld toch terug op mijn rekening.
Prima prijs
Gratis levering- zelfs in ierland
Mijn 1e bestelling bij loopfietsstore is mij goed bevallen. Goed e en duidelijkr uitleg bij het bestellen. Track en track was ook duidelijk te volgen en bestelling werd de volgende dag al netjes bezorgd. Al .Met al heel tevreden
Zeer tevreden. Het duurde wat langer dus had ik even gebeld met de klantenservice. Omdat ik 2 producten had besteld en 1 vertraging had duurde het wat langer. Maar omdat ik de wishbonebike graag mee wilde op vakantie heeft ze de ene product geannuleerd, zodat de loopfiets nog op tijd kwam. En toen had ik hem de dag erna al.
Omdat ik Duits ben is mij Nederlands niet zo goed. Levering was extrem snel en de hele process was top! De artikel is super. Bedankt!
Ik had een fout gemaakt door niet goed te lezen. Het product kan netjes retour gemeld worden op de website. Vind ik echt super voor elkaar.
De bestelling voldeed aan de verwachtingen, daarnaast was het ook nog eens snel in huis!
goede telefonische hulp en snelle levering
De levering was niet de volgende dag (pas zaterdag)
De opvolging via de tracker is zeer onduidelijk
Daarom vind ik ook dat de verzendkosten er te veel waren
Ik zal hier NOOIT MEER IETS KOPEN
aanbevelen zal ik jullie zeker niet!
Alles is perfect verlopen. Product overeenkomstig wat op de site staat, levering in orde. Niets op aan te merken.
Perfecte levering en mooie producten tegen scherpe prijzen. Een aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.