Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfde verhaal bij mij, heel dom van mijn hier orthopedische sneakers besteld. Ontvangen en gewoon chinees prulspul. Retour aangevraagd, moest foto's sturen, 25% refund aangeboden gekregen en op mijn... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer dat ik deze berichten nu pas zie. Mijn “orthopedische” slippers kwamen vandaag eindelijk binnen. Ik had er zoveel vertrouwen in maar bij het opnemen van mijn pakje werd ik meteen tel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel NOOIT iets hier!! Ik kreeg een broek die nergens leek op de foto, ik heb weken moeten smeken om een retourformulier. Uiteindelijk heb ik deze gekregen, maar de vordering is nooit gecrediteerd (... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerst 3 weken gewacht op bestelling. Moest uit China komen. Toen de bestelling geannuleerd, want ik had het voor mn vakantie nodig. Vervolgens heeft Loreana het toch opnieuw besteld, ipv mn order te... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

143 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

WAT EEN OPLICHTERS😵‍💫

WAT EEN OPLICHTERS😵‍💫HAD SCHOENEN BESTELD DIE WALKERS VOOR VROUWEN,OP DE SITE SUPER LEUKE FOTO'S MAAR DAT IS HET MEE GEZEGD WANT IN REAL LIFE WOWWW SCHOENEN LIJKEN ER TOTAAL NIET OP PLUS DE MAAT IS VET TE KLEIN,HAD 40 BESTELD...
NEVER NOOIT ZAL IK BIJ DEZE SITE WAT BESTELD

14 de abril de 2023

Oplichters…bah bah bah!!

Waarom komt er niemand in opstand tegen deze vuile oplichters?!? Je zou er maar voor werken…bah, schaam je diep! Dat jullie nog kunnen slapen s nachts?! Maar niet voor lang… ik heb mijn advocaat hier op beroept, dit mag en kan niet! Dag Loreana, see you at court 😘

7 de abril de 2023

Verdient niet 1 ster

Verdient niet 1 ster. Niks bestellen daar. Als je terug wilt sturen doen ze je een kortingsaanbod en stellen allerlei onnodige vragen. Maar retourneren daar doen ze niet aan mee!

31 de março de 2023

Alles gaat er mis!

Alles gaat er mis!
Kan iemand mij aan een retourformulier helpen van die oplichters?
Wil mijn geld graag terug.

Steeds weer een andere smoes nu.
Bah
Vuile oplichters.

27 de março de 2023

Onbetrouwbare dropshipper

Schoenen besteld en pas later dw revieuws bekeken. Dom. Schoenen waren te klein, wilde ze terugsturen. Kreeg netjes een reactie met het aanbod van 25% korting. Heel apart. Niet mee akkoord gegaan. Toen een aanbod van 50% korting, maar ik wilde van de schoenen af. Na heen en weer gemail kreeg ik retourformulier en instructies. Pakketje kwam weer terug. Was niet geaccepteerd en nu reageren ze niet meer op mijn mail.

27 de março de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Pas op met deze aanbieder

Pas op met deze aanbieder, ik heb onlangs schoenen besteld. Van zogezegd 80 euro naar 40 euro, maar zijn nog geen 5 euro waard. Schrijven dat het orthopedisch schoenen zijn , maar is gewoon Chinese troep.Het lijkt op een Nederlandse site en dat je ze zo geleverd krijgt, Maar heb 2 weken moeten wachten. En als je het pakketje wil traceren dan zie je dat het met de boot moet komen En ze zijn dus niks waard. Zonde van mij geld

16 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De trackers werkte niet als omschreven

De trackers werkte niet als omschreven, gewoon china troep. Op de vraag of ik kon retourneren kreeg ik snel reactie, eerste reactie of ik 25% korting wilde, en tweede reactie of ik 50% korting wilde. En zo mezelf de kosten, het gedoe en de wekenlange wachtijd kon besparen. Ik krijg sterk het idee dat dit het verdien model van dit bedrijf is. Want voor velen is het teveel moeite om voor een klein bedrag deze moeite te doen. En dit wetende weten ze zo toch geld te verdienen.

7 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen factuur bij Loreana. Je moet sowieso geduld hebben tot…

Je moet sowieso geduld hebben tot wanneer je de bestelling thuis ontvangt, maar je krijgt géén factuur te zien. Ik heb herhaaldelijk het verzoek per email ingediend dat ik een factuur wil. Na vele mails over en weer kreeg ik uiteindelijk als antwoord dat de orderbevestiging (waar overigens geen BTW e.d. op staan) beschouwd moet worden als factuur. Dit mag én kan dus absoluut niet. Facturen dienen in Nederland te voldoen aan bepaalde voorwaarden.
Kortom ben voorzichtig met dit 'bedrijf'.

7 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!!!!!

NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!!!!!! NIET DOEN!
Klopt helemaal niks van deze web shop. Kwaliteit is bagger, maten kloppen niet. Telefoonnummer klopt niet en reageren helemaal niet op mails. Met andere woorden ik ben mijn geld kwijt en zit met een paar bagger sneakers die veel te klein zijn.

6 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na onderstaande reviews te hebben…

Na onderstaande reviews te hebben gelezen, vond ik het retourneren wel even spannend, maar er kwam een snelle reactie vanuit Loreana. Eerste instantie vroegen ze wel of ik niet liever korting wilde krijgen ipv het product te retourneren, maar toen ik aangaf dit niet te willen kreeg ik direct het retourformulier en mijn geld terug. Goede en snelle service!

13 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer dat dit een super sclecht…

Jammer dat dit een super sclecht bedrijf is heb meer dan een maand moeten wachten op mijn bestelling en het werd vervoerd helemaal vanuit china. Super slecht zou het hier niet aanraden voor verdere klanten

11 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen ik een bestelling plaatste kwam ik…

Toen ik een bestelling plaatste kwam ik later pas bij trustpilot uit, ik kreeg toch vragen nadat ik de reviews las. Ik begrijp deze niet helemaal, aangezien ik toch positief verast ben door de service. Ik kreeg antwoord binnen 5 uur, ben goed geholpen en de levering ging sneller dan aangegeven. Ga zo door.

9 de fevereiro de 2023

Fake materiaal.

Fake materiaal.
Dit is ongelooflijk wat ze durven te verkopen.Ik verwacht toch een deftige uitleg en een terugbetaling ik stuur dan ook hun fake materiaal terug.

9 de janeiro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.