The products are quickly send. I love the fact that they are free from harmful stuff like pfas. The pads themselfs are incredibly thin, very comfortable and they protect me well. Also the packaging wa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik vind de broekjes heerlijk zitten! Mijn menstruatie eiste vooral een mentale tol omdat ik er constant mee bezig was. Door het gebruik van broekjes is het grootste ongemak verdwenen en voel ik mij ee... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Lotties Period
Lotties Period 🧡
The brand that helps you get through your period. Changing the world, one period at a time.Shop now!
About Lotties Period
Lotties Period Underwear is an initiative to make the Dutch menstrual market more comfortable and sustainable. Menstrual underwear is reusable and replaces disposable products such as tampons and pads. It is worn during menstruation and absorbs fluids effortlessly. Lotties menstrual underwear consists of multiple textile layers, including an absorbent cotton layer for moisture absorption and a waterproof layer for optimal protection. We use the fabric Lenzing Modal, a special ecological fabric produced in Austria.How durable is menstrual underwear?
On average, we throw away about 10,000 tampons and pads in our menstrual lives. By using washable menstrual underwear, disposable products are a thing of the past. Lotties Period stands for sustainability.🌱 Our menstrual underwear is made of Lenzing Modal: a very sustainable fabric made from wood pulp from Austria.
🩲 We ship in FSC recycled paper
🌳 Our shipping is plastic-free and CO2 neutral.
Our Collection
Menstrual underwear from Lotties Period you can wear much longer than one tampon or one sanitary pad. This is because the absorbent fabric in the crotch can capture many more milliliters of moisture than single-use menstrual products. With an average flow, you can wear Lotties for 8+ hours.For example: you put on a new pair of Lotties panties in the morning and when you get home after a school or work day, you change it with a new one. For very heavy menstruation, you can combine menstrual underwear with a tampon.Note: Do not wear sanitary napkins or panty liners in your Lotties.
Shop the collection!
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Aanrader
Geweldig ondergoed.
Gebruik het al een paar jaar en bevalt prima.
Prima kwaliteit en pasvorm.

Duurzaam Nederlands merk menstruatie ondergoed
Duurzaam Nederlands merk menstruatie ondergoed zonder pfas en andere schadelijke stoffen, wel zo prettig zo dicht op je huid. Nog niet kunnen testen wat betreft hoeveel er opgevangen wordt, want mn menstruatie was korter dan gedacht. Maar heb sowieso vaak maar licht bloedverlies dus heb alle vertrouwen erin!
Ook zitten ze heerlijk en zien (in ieder geval de 2 modellen strings) ze er leuk uit! Bij twijfel wel maat groter nemen.
De wasstrips zijn prima voor milde/niet sterk vervuilde was heb ik het idee (maar dit waren sowieso de eerste wasstrips die ik probeerde).

Fijn en zachte onderbroek
Fijn en zachte onderbroek. En kost ook niet meteen de hoofdprijs! Ga zeker naar nog een aantal versies bestellen.

Resposta da Lotties Period
Drie uitgeprobeerd en nu helemaal om!
Even drie onderbroeken uitgeprobeerd en nu helemaal om! Binnenkort een mooie bestelling plaatsen. Heerlijk zachte materialen en goede bescherming. Fijn om geen plastic en andere troep straks meer te gebruiken. Ik ben nog wel benieuwd naar jullie ideeën voor onderweg, zoals tasje of opberg dingetje voor je gebruikte onderbroek?!.

Resposta da Lotties Period
Ik was eerst wat sceptisch omdat ik…
Ik was eerst wat sceptisch omdat ik heftig ongesteld ben. Echter heeft Lotties Period het tegendeel bewezen!
Naast dat ze super comfy zitten vangen ze ook heel veel op.
Ik ben tevreden-

Zeer fijne producten
TIP TOP TEAM
Leuke lieve meiden
Op beurzen goede betaalbare prijzen
Fijn ondergoed
Eerlijkheid
En je krijgt liefde van hun vak en producten

Resposta da Lotties Period
Fantastisch duurzaam en mooi product
Kwalitatief hoog en mooi product, zeer eco friendly. Overal is aan gedacht tot in detail, ook de verpakking. En het werd snel bezorgd. Echt top!!!!!

Helder. Duurzaam. Snel.
Heldere info over producten. Gemakkelijk betaalproces. Super snel verzonden. Goede kwaliteit producten. En alles zo duurzaam mogelijk.

Resposta da Lotties Period
Goede kwaliteit maar beperkt aanbod
Snel geleverd, mooi verpakt en producten van goede kwaliteit. Alleen jammer dat producten regelmatig niet voorradig zijn.

Resposta da Lotties Period
Top voor tijdens het sporten en daarna…
Wat ben ik blij met mijn menstruatie ondergoed. Ik zocht iets waarmee ik lekker kan lopen als ik ongesteld ben tijdens de marathon. Nu één keer geprobeerd tijdens een lange duurloop en het werkt echt top. Echt een absolute aanrader voor tijdens het sporten. En nu ik dit ontdekt heb wil ik niet anders meer. Voelt echt prettig beter dan tampons en maandverband. Super blij mee.

Resposta da Lotties Period
Dit is de tweede keer dat ik bij…
Dit is de tweede keer dat ik bij lotties bestel en nooit meer andere! Kwalitatief echt de beste, zit heerlijk en gaat lang mee. Blijf zeker hier bestellen.

Past niet helaas :(
Ik was zo enthousiast om de onderbroek uit te proberen, maar de maat is gewoon niet goed voor mij :( ik heb de maattabel geraadpleegd en hoewel mijn afmetingen volgens hun tussen XL/XXL in zitten, is een XXL perfect rond mijn buik maar veel te strak bij mijn benen, waardoor het echt in je huid snijdt. Hoewel ik de onderbroek dus niet goed pas of kan testen, voelt het stofje wel fijn en het lijkt van goede kwaliteit, met meerdere beschermende lagen die aan de voor en achterkant hoog genoeg komen om lekken te voorkomen.

Resposta da Lotties Period
Overzichtelijke website en snelle…
Overzichtelijke website en snelle levering. De producten zijn tot zo ver heel fijn.

Resposta da Lotties Period
Zachte stof maat ook goed werkt heel…
Zachte stof maat ook goed werkt heel goed! Dochter is heel blij!

Overzichtelijke site duidelijke…
Overzichtelijke site duidelijke beschrijving van de producten

Heel goed
Goede kwaliteit, snel geleverd. Zit lekker en werkt prima.
Ik gebruik het ondergoed icm cup of tampon, geen stress meer bij doorlekken.

Fijne slipjes
Fijne slipjes. Mede door de fijne kwaliteit stof. Zelfs mijn man vond ze erg mooi staan.

Resposta da Lotties Period
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.