Op de foto stond een mooi jasje, ik ontving iets heel anders, van zeer slechte kwaliteit, geen pasvorm, kon alleen terugsturen naar China, maar kreeg het maanden later weer terug, want dat Chinese adr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeker geen enkele ster waard! Olandra dames slippers, "orthopedisch schoeisel", Na twee weken zijn beide zolen dwars doormidden gescheurd. Is van inferieure kwaliteit. Zool lijkt gemaakt van pur-sc... Ver mais
Zelfde verhaal, geen reactie te verkrijgen nu 7 dagen later nog altijd geen mail terug. Eerste en laatste keer hier besteld. Aangeven dat product gewoon op voorraad ligt in magazijn, uiteindelijk zi... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Dropshipping
Dropshipping. Het ontvangen artikel lijkt niet op het afgebeelde artikel in de webshop. Product werd uit China geleverd. Retour verzendkosten zijn voor de koper
Bestelling gedaan,oplichters
Bestelling gedaan, binnen de 4werkdagen zou ik het ontvangen. meer dan 2weken en nog niks,ook niet bereikbaar via telefoon en email.Oplichters
DIT BEDRJF IS ÉÉN GROTE OPLICHTING…
DIT BEDRJF IS ÉÉN GROTE OPLICHTING HELAAS. HAD IK MAAR EERDER DEZE REVIEWS GELEZEN.
DUS NIETS KOPEN OF BESTELLEN HIERBIJ!!!!!!
Heb één ster gegeven omdat minder niet kon, naar met de goedkope rommel die ze leveren verdienen ze die ene ster niet eens. Dus niets kopen bij dit bedrijf beste mensen!!!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf! Helaas heb ik niet vooraf revieuws gelezen. Het zijn dieven van de eerste orde.
Wat ik heb gekocht voor €53,00 werd bij temu ( vaag chinees bedrijf) verkocht voor €7,00 !!! Dit komt ook uit China. Veel te lang op moeten wachten.
Trustpilot!!! Kunnen jullie hier niets mee?!
Dit mag niet verder gaan. Dit moet stoppen.
Ik haal m’n bijstandsverzekering erbij!
Deze afzetterij moet stoppen!!!!!
Mensen, kijk uit. Je betaald hier verschrikkelijk teveel. En kleding wordt gemaakt onder bizarre omstandigheden!
Regenjas
Regenjas. Kwalitatief slecht product, en een totaal ander model dan op de site stond. Ik heb een lange getailleerde damesjas besteld, en krijg een kort, vormloos massaproduct toegestuurd, van waardeloze kwaliteit. Nog duur ook. Dit zijn Chinese oplichters, je moet NIETS bij ze kopen!!!
Oplichters
Oplichters. Tussenpersoon voor Aliexpress, wegblijven hier!
Oplichters
Nog steeds is er geen reactie van ‘Sophie’ van de klantenservice
Jammer maar deze hele shop bestaat namelijk niet. Bedrag kwijt €83,-
Niets meer vernomen. Fake goede recensies
Nog niet 1 ster waard
Waarom wordt er hier niet tegen opgetreden ….?
Pure oplichting
Retourzendingen moeten naar China
Retourzendingen moeten naar China. Het bedrijf hanteert een beleid waarin je zelf de retourkosten moet betalen en als alternatief bieden ze 10% van de aanschafkosten. Een aanfluiting, mijn advies is geen goederen aan te schaffen en zelf op Aliesxpress de dingen te kopen.
NIET KOPEN, NIET KOPEN, NIET KOPEN !
Kan iemand die crapuleuse malafide bedriegers een halt toeroepen ! Mijn geld ben ik kwijt en het product nooit ontvangen. Enkel nog één mail ontvangen waar naast mijn huisnummer 'none' stond. Dus die gangsters verliezen zelfs cruciale info die duidelijk moet worden vermeld bij bestelling. Opsluiten dat crapuul. NIET KOPEN, NIET KOPEN, NIET KOPEN !
Waardeloos
Waardeloos! Mijn eigen schuld: ik heb niet eerst de reviews gelezen van dit "bedrijf": ik zag op de foto iets leuks en bestelde op impuls een jurk voor mijn vrouw... Precies wat de bedoeling was van deze shop. De € 29,95 schrijf ik gewoon af.
Alles komt rechtstreeks uit China met YunExpress (broer van Ali denk ik) en is van waardeloze kwaliteit. Mijn eigen schuld, dikke bult, maar hoop anderen er voor te behoeden!
Fantastische service!!
Fantastische service,
Vier bloesjes besteld en ik had spijt vanwege versiering die ik niet had gezien. E-mail gestuurd of ik mocht annuleren ( binnen een uur).
Prima service, werd gelijk geregeld en geld retour op mijn rekening.
Het was in alle opzichten een fijn contact. Ik bestel graag bij Louxorshop!
Kijk uit iedereen voordat je iets…
Kijk uit iedereen voordat je iets besteld.Het is niet zoals wat op de website staat.levering duurt zo lang.Er wordt niet gereageerd op de mails.Ik heb echt heeeeel erg spijt dat ik wat besteld heb.Ik zou 10% van totale waarde van mijn bestelling krijgen,maar tot op heden niks ontvangen!!! Slechte klantenservice!!!!!
Puur bedrog
Puur bedrog, zijn inderdaad allemaal goederen rechtstreeks uit China. Bestelde een fietshoorn met zogezegd een luide hoorngeluid. Wat kreeg ik? Een elektrische fietsbel die heel zachtjes tuuttuut doet. Terugsturen kan alleen naar China wat dus meer kost dan het artikel zelf. Koop nooit iets bij deze firma of bestel het gewoon rechtstreeks in China.
Lees eerst de reviews over dit bedrijf…
Lees eerst de reviews over dit bedrijf vooraleer je iets wilt bestellen. Ik heb ze maar half gelezen. Ik heb 2 regenjassen besteld. De kwaliteit is minder dan ik verwacht had. Ook de maat valt klein uit. Ik heb een mailtje gestuurd hoe ik deze kan retourneren. Na 2 dagen kreeg ik een antwoord met een paar voorstellen om de uitstoot zo min mogelijk te houden. Ik heb geopteerd om 10% van de totale aankoopprijs terug te krijgen. De goederen geef ik aan iemand die het minder breed heeft.
Scam!!
Scam!!!
Email adres bestaat niet
Telefoon nummer bij retour bestaat niet
OPLICHTING
1 ster..Dit is nog teveel...op de website lijkt het of het bedrijf in Amsterdam zit ...met een genoemd adres maar de gekochte produkten kunnen niet retour naar dat adres !!! Daarnaast de
kwaliteit is slecht!!! NOOIT DOEN!!!!
Niet bestellen a.u.b
Niet bestellen a.u.b. kost je geld, ze leveren niet en geven als smoes dat het is geleverd
Slechte klantenservice, geen contact te krijgen
Dat product uit China kwam had ik verwacht. Prima, Maar is totaal niet juiste maat. Vervolgens onmogelijk om met dit bedrijf contact te krijgen, over hoe retour te sturen. Telefoon wordt niet opgenomen. Op mails reageerd men niet en contact formulier is ook voor Jan met die kort achternaam!
Iets besteld
Iets besteld, zonder te kijken op google. Dom. Past niet, wil het retourneren, maar krijg al weken geen reactie. Niet bereikbaar op het nummer, en ook niet per mail of contactformulier. Ohja, en de kwaliteit is bagger. Dus als het wel had gepast, was het ook geen succes geweest. Weggegooid geld, stom van mezelf
Zeer zeer zeer slechte kwaliteit wat er…
Zeer zeer zeer slechte kwaliteit wat er werd geleverd zeer zeker niet zoals het op de site staat bij lange na niet ...ook je geld krijgt je niet terug ..advies aub.koop hier alstublieft niets ...zeer slecht bedrijf en ik ben erin getrapt ...bah ...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.