weloveholidaysAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeres kunderservice var meget hjælpsom ved en fejl af booking, blev kontaktet efterfølgende på opfyldning af at alt skulle være som jeg ønskede

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jamen det var nemt med bestilling og betale rejsen. Lad os se om rejsen ikke bliver en lige så god oplevelse. Hvis den gør bruger vi helt sikkert jer igen ved næste rejse👍🙂

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin værelse men meget trafikstøj. Der manglede stole og på altanen. Dejligt at man kunne få opbevaret kufferter i receptionen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sophie Parsons, som er Salgskonsulent har været utrolig hjælpsom - da vi skulle bestille en rejse til en stor familie på 12 personer.

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens

Escrito pela empresa

Hos weloveholidays har vi sat os for at gøre verden tilgængelig for alle. Vi tilbyder et ubegrænset udvalg, uovertruffen brugervenlighed og enestående værdi, så din drømmeferie bliver til virkelighed med blot et par klik. Vores internationale hovedkontor i London er hjemsted for et team af dedikerede ferieeksperter, der ikke kun udvikler vores fantastiske hjemmeside og app, men også hjælper kunderne før, under og efter deres rejser. Hvert år sender vi millioner af glade rejsende til udlandet – og vi er så elskede af vores kunder, at vi har vundet priser for det. Vores rejser er fuldt beskyttet af Rejsegarantifonden, så du kan være sikker på, at dine penge er i sikre hænder. Ofte stillede spørgsmål – https://www.loveholidays.com/dk/faq/

Informações de contato

• We Love Holidays Europe Limited, Unit 9, Oriel Hub, Finnabair Industrial Estate, Dundalk, Irlanda

• loveholidays.com/dk

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var super nemt og hurtigt at…

Det var super nemt og hurtigt at bestille rejse gennem jer.
Vh Rikke

2 de julho de 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at det var både nemt og hurtigt at bestille din ferie igennem os – det er præcis sådan, det skal være 🌴.

Vi håber, du får en helt fantastisk rejse!

De bedste hilsner

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fint budgethotel

22 de junho de 2026

Hej Brian,

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os ✨.

Det glæder os at høre, at du var glad for værelset, og at muligheden for bagageopbevaring var en hjælp for dig.

Vi beklager dog, at du var generet af trafikstøj, og at der manglede stole på altanen. Vi håber du fik talt med receptionen så de kunne ordne det for dig og vi sender din feedback videre til leverandøren.

Vi håber, at du trods alt havde en dejlig ferie og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best price in the market and super affordable

Best price in the market

22 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Thanks for the great review, April!

We aim to make travel accessible for everyone so we're happy to hear that you found your holiday at the best price.

If you have any questions before you travel, please feel free to contact us through chat in the 'manage my booking' section on the website or in the weloveholidays app - We're happy to help ✈️

We hope you have a fantastic holiday🌴

Best wishes,

Super godt tilbud og god hjemmeside

Super godt tilbud og god hjemmeside

9 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Tusind tak for din anmeldelse, Michael!

Det er vi utrolig glade for at høre. Vi arbejder altid på at have både de bedste tilbud og en hjemmeside, der er nem at bruge, så det er skønt at få din feedback.

Rigtig god ferie, når den tid kommer!

Med venlig hilsen,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var nemt at finde og booke rejsen

Det var nemt at finde og booke rejsen. Nu venter jeg så spændt på hvordan resten forløber 🙂

21 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Tusind tak for din anmeldelse, Karen!

Hvor er det dejligt at høre, at det var nemt for dig at finde og booke rejsen. Vi forstår godt, at du spændt venter på, at det bliver tid til at tage afsted – det er jo en stor del af rejseglæden! Vi skal nok gøre vores for, at resten af rejsen forløber lige så nemt.

Rigtig god ferie, når den tid kommer!

Med venlig hilsen,

dejlig nemt at bestille.

Resposta da weloveholidays

Mange tak for den positive anmeldelse, Oliver.

Det er fantastisk at høre, at det var dejligt og nemt at bestille hos os. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi ønsker dig en dejlig ferie 🌴

Super nemt booking

Super nemt booking

Resposta da weloveholidays

Mange tak for den positive anmeldelse, Kian.

Det glæder os meget at høre, at bookingen var super nem – det er præcis sådan, det skal være.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alt er enkelt og hurtigt!!!

Resposta da weloveholidays

Mange tak for den positive anmeldelse, Denys.

Vores mål er netop at gøre det hele så enkelt og hurtigt som overhovedet muligt for dig, så det glæder os utroligt meget, at det spiller.

Håber du får en vidunderlig rejse

Hurtigt og effektivt

23 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Mange tak for den positive anmeldelse, Kenn.

Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være – hurtigt og effektivt.

Dejligt at høre, du havde en god oplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fine betalingsbetingelser og…

Super fine betalingsbetingelser og service

26 de maio de 2026

Resposta da weloveholidays

Mange tak for den positive anmeldelse, Sofie.

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er glad for vores betalingsbetingelser og service.

Vi stræber altid efter at gøre det så nemt og behageligt som muligt for vores kunder.

Ha' en fantastisk dag!

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet

16 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Mange tak for den positive anmeldelse, Benjamin.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og kvalitet. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, at alle vores kunder skal have ✨.

Hvis du har spørgsmål, inden du rejser, er du altid velkommen til at kontakte os via chat under 'administrer min booking' – vi hjælper gerne! ✈️

Vi ønsker dig en fantastisk ferie.

Overskueligt og nemt

23 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Mange tak for din anmeldelse, Alicja!

Det er rigtig godt at høre at det var nemt at finde og booke din ferie hos os.

Vi ønsker dig en dejlig ferie 🌴.

Nemt at finde en rejse

Nemt at finde en rejse

10 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Tak for den positive anmeldelse Tina!

Det glæder os at høre, at du synes, det var nemt at finde din rejse hos os.

Vi ønsker dig en rigtig fantastisk ferie.

Det er nemt og hurtigt

Resposta da weloveholidays

Mange tak for din anmeldelse, Dennis!

Det er godt at høre, at du synes det var nemt at booke din ferie hos os 🌴.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig ferie ✈️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jamen det var nemt med bestilling og…

Jamen det var nemt med bestilling og betale rejsen.
Lad os se om rejsen ikke bliver en lige så god oplevelse.
Hvis den gør bruger vi helt sikkert jer igen ved næste rejse👍🙂

9 de junho de 2026

Resposta da weloveholidays

Mange tak for din positive anmeldelse, Helge 😊.

Det er dejligt at høre, at selve bookingen og betalingen var en nem og god oplevelse for dig. Det er netop vores mål!

Vi håber du får en helt fantastisk ferie, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage, når den næste rejse skal planlægges ✈️.

weloveholidays 🔆

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais