Lovely Studios Avaliações 142

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel leuk kledingmerk! Heeft hele leuke originele dingen, waardoor je niet in hetzelfde loopt als iedereen. Ook goede kwaliteit, zelfs na vaker wassen. Heel blij dat ik deze winkel heb ontdekt! 🛍️ 🛍... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding en vaak net even anders dan anders. Dat is extra leuk. Bij eventuele defecten wordt er gezorgt voor een passende oplossing. Erg netjes! Love lovely studios♡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb het roze korte mouwen tshirt met het groene kraagje een jaar geleden gekocht, het is echt een super leuk shirt en echt super kwaliteit! Al mijn vriendinnen wouden hem ook hebben

Detalhes da empresa

Lovely Studios is een Amsterdam-based fashionlabel met unieke items die stijl, fun & toegankelijkheid samenbrengt in haar collecties. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld: coole items van mooie stoffen, voor een betaalbare prijs. Omdat we elke twee weken nieuwe drops lanceren, blijft het verrassend en voelt elk item een beetje uniek.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

142 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Eerlijk en goed contact!

Hi,

Laatst had ik was besteld maar had na een week nog steeds niks binnen. Ik heb hun toen een dm gestuurd op TikTok! Ze waren heel eerlijk en reageerden snel. Ze stuurden het meteen door, dat waardeer ik echt enorm!! Bovendien hun producten zitten lekker en zijn super trending en mooi! Hun eerlijkheid en snel reageren spreekt mij zeer aan en daarom raad ik het iedereen aan.

Opzoek naar leuke kleding, neem een kijkje bij hun! 🤗

Groet,
Julie de Vries

31 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding van goede kwaliteit

Hele leuke kleding van goede kwaliteit. En het werd sneller geleverd dan verwacht. Ook fijn dat het aanbod niet te groot is. Daardoor voelt de kleding unieker en de webshop persoonlijker. Ik ga hier zeker nog een keer kopen!

28 de novembro de 2025

Wat lief dat je een review plaatst Isa! 💜

super tevreden

super tevreden over de kwaliteit van mijn shirtje, ook de levertijd was super snel!!

2 de abril de 2026

Bedankt voor je lieve review! 💜

Mooi shirt

Mooi shirt, fijne kwaliteit. Snel verzonden. Niks op aan te merken!

26 de março de 2026

Thanks voor je lieve review Floor! 💜

Heel positief

Hele leuke items binnen gekregen en snelle levering! Helemaal happy mee :)

24 de março de 2026

Bedankt voor je lieve review! 💜

Heel tevreden 😁

Heel tevreden 😁
Een mooie trui besteld voor mijn dochter haar kerst. Ze was super content, 1 van haar favoriete kledingstukken.

8 de dezembro de 2025

Resposta de Lovely Studios

Bedankt voor je lieve review Patricia! Wat leuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe item 💜

Erg goed!

Het was snel binnen en echt super leuk!

31 de março de 2026

Resposta de Lovely Studios

Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling Fiene! Bedankt voor je lieve review! 💜

Top webshop!

Communicatie is heel erg goed, reageren snel! Voor de rest super leuke kleding en sjaaltjes. Ik heb hier nu 2 keer iets op besteld en ben echt heel erg enthousiast. Super leuke webshop! 🥰

Bedankt voor je uitgebreide review Frederique! 💜

Mooie producten

Mooie producten! Snelle levering!

Thanks Anne! Fijn om te horen dat je tevreden bent over Lovely Studios 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suuuper mooie artikelen en zeer goede…

Suuuper mooie artikelen en zeer goede service! Na twee dagen kreeg ik mijn bestelling al aan, alles was helemaal in orde! Zeker een aanrader!

10 de fevereiro de 2026

Resposta de Lovely Studios

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over Lovely Studios! Bedankt voor je lieve review! 💜

Erg goed!

De levering was erg snel en de service was goed! Ik ervaarde wat problemen met een item, dit konden ze helaas niet vervangen, maar ze hebben me wel tips gegeven om het goed te behandelen. Kortom ik zou zeker hier bestellen!

25 de dezembro de 2025

Bedankt voor je lieve review Bo! 💜
Fijn dat we het samen hebben opgelost :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding en vaak net even…

Hele leuke kleding en vaak net even anders dan anders. Dat is extra leuk.

Love lovely studios♡

Bedankt voor je lieve review Monique! 💜
& leuk om te horen dat je onze items uniek vindt!

Nóg beter dan verwacht

1 de junho de 2025

Resposta de Lovely Studios

Wat leuk om te horen Pien! Dit is ook een van onze favorieten. Bedankt voor je lieve review! 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede hulp gehad bij mijn…

Super goede hulp gehad bij mijn bestelling die niet helemaal goed was gegaan! Enorm leuk bedrijf met leuke producten, van mij krijgen jullie een 10!

Wauw! Bedankt voor je lieve review Nadine! 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een tien met een griffel

Een tien met een griffel, ik heb een jeans gekocht bij Lovely Studios en die zit heerlijk. Mijn zus wilde hem ook meteen. Snelle levering en zachte prijzen. Een blije klant.

18 de fevereiro de 2026

Resposta de Lovely Studios

Super lief Trudi! Wij zijn ook helemaal verliefd op de dark denim jeans! Bedankt voor je lieve review! 💜

Hele leuke webshop!

Hele leuke webshop!! Goede kwaliteit. Blij met mijn items!

Bedankt voor je lieve review Noa! 💜
Fijn om te horen dat je blij bent met je items!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel origineel en leuk kledingmerk

Heel leuk kledingmerk! Heeft hele leuke originele dingen, waardoor je niet in hetzelfde loopt als iedereen. Ook goede kwaliteit, zelfs na vaker wassen. Heel blij dat ik deze winkel heb ontdekt! 🛍️ 🛍️

28 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je lieve review Isa! 💜
Leuk om te horen dat je onze items uniek vindt! :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.