Heel leuk kledingmerk! Heeft hele leuke originele dingen, waardoor je niet in hetzelfde loopt als iedereen. Ook goede kwaliteit, zelfs na vaker wassen. Heel blij dat ik deze winkel heb ontdekt! 🛍️ 🛍... Ver mais
Hele leuke kleding en vaak net even anders dan anders. Dat is extra leuk. Bij eventuele defecten wordt er gezorgt voor een passende oplossing. Erg netjes! Love lovely studios♡
Ik heb het roze korte mouwen tshirt met het groene kraagje een jaar geleden gekocht, het is echt een super leuk shirt en echt super kwaliteit! Al mijn vriendinnen wouden hem ook hebben
Lovely Studios is een Amsterdam-based fashionlabel met unieke items die stijl, fun & toegankelijkheid samenbrengt in haar collecties. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld: coole items van mooie stoffen, voor een betaalbare prijs. Omdat we elke twee weken nieuwe drops lanceren, blijft het verrassend en voelt elk item een beetje uniek.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mooie kwaliteit shirt en snel binnen! Erg blij mee 🤩
Mijn dochter is heel blij met haar gestreepte trui en hij staat superleuk!!
Hi,
Laatst had ik was besteld maar had na een week nog steeds niks binnen. Ik heb hun toen een dm gestuurd op TikTok! Ze waren heel eerlijk en reageerden snel. Ze stuurden het meteen door, dat waardeer ik echt enorm!! Bovendien hun producten zitten lekker en zijn super trending en mooi! Hun eerlijkheid en snel reageren spreekt mij zeer aan en daarom raad ik het iedereen aan.
Opzoek naar leuke kleding, neem een kijkje bij hun! 🤗
Groet,
Julie de Vries
Ik heb twee item bij jullie besteld en ben hier super blij mee, de blazer is van mooie dikke kwaliteit, hetzelfde geldt voor de longsleeve. Het verzenden ging ook allemaal goed,
Hele leuke kleding van goede kwaliteit. En het werd sneller geleverd dan verwacht. Ook fijn dat het aanbod niet te groot is. Daardoor voelt de kleding unieker en de webshop persoonlijker. Ik ga hier zeker nog een keer kopen!

Resposta de Lovely Studios
super tevreden over de kwaliteit van mijn shirtje, ook de levertijd was super snel!!

Resposta de Lovely Studios
Mooi shirt, fijne kwaliteit. Snel verzonden. Niks op aan te merken!

Resposta de Lovely Studios
Hele leuke items binnen gekregen en snelle levering! Helemaal happy mee :)

Heel tevreden 😁
Een mooie trui besteld voor mijn dochter haar kerst. Ze was super content, 1 van haar favoriete kledingstukken.

Resposta de Lovely Studios
Communicatie is heel erg goed, reageren snel! Voor de rest super leuke kleding en sjaaltjes. Ik heb hier nu 2 keer iets op besteld en ben echt heel erg enthousiast. Super leuke webshop! 🥰

Resposta de Lovely Studios
Suuuper mooie artikelen en zeer goede service! Na twee dagen kreeg ik mijn bestelling al aan, alles was helemaal in orde! Zeker een aanrader!

Resposta de Lovely Studios
De levering was erg snel en de service was goed! Ik ervaarde wat problemen met een item, dit konden ze helaas niet vervangen, maar ze hebben me wel tips gegeven om het goed te behandelen. Kortom ik zou zeker hier bestellen!

Resposta de Lovely Studios
Hele leuke kleding en vaak net even anders dan anders. Dat is extra leuk.
Love lovely studios♡

Resposta de Lovely Studios
Super goede hulp gehad bij mijn bestelling die niet helemaal goed was gegaan! Enorm leuk bedrijf met leuke producten, van mij krijgen jullie een 10!

Resposta de Lovely Studios
Een tien met een griffel, ik heb een jeans gekocht bij Lovely Studios en die zit heerlijk. Mijn zus wilde hem ook meteen. Snelle levering en zachte prijzen. Een blije klant.

Resposta de Lovely Studios
Hele leuke webshop!! Goede kwaliteit. Blij met mijn items!

Resposta de Lovely Studios
Heel leuk kledingmerk! Heeft hele leuke originele dingen, waardoor je niet in hetzelfde loopt als iedereen. Ook goede kwaliteit, zelfs na vaker wassen. Heel blij dat ik deze winkel heb ontdekt! 🛍️ 🛍️

Resposta de Lovely Studios
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.