Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt bra bemötande med personal som pratar om sex på ett naturligt sätt och om njutning utan skam. Väldigt tacksamt när man kommer in som tjej och önskar hjälp utan att bli dömd. Kanske löjligt oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, väl paketerade varor, en produkt var slut i lager, fick mail om jag ville ha en ersättningsprodukt, svarade ja på mailet och fick ändå allt levererat två dagar efter jag la min beställ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

JÄTTE trevligt bemötande å snabb leverans. Paketet va diskret förpackat. Produkterna jag beställde är över förväntan. Fick hjälp med att hitta de jag sökte. Kommer beställa därifrån i fortsättninge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sex shop
  2. Loja de Entretenimento para Adultos
  3. Loja de roupas eróticas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Butik på södermalm i Stockholm sedan 1999, trygg och mysig atmosfär. Brett utbud av vuxenleksaker. Designleksaker från de största varumärkena. Kvalitetsglid och oljor. BDSM artiklar för både nybörjare och mer avancerade. Sensuella underkläder och latex. Diskreta och snabba leveranser.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

182 avaliações

Rekommenderar

Snabb leverans, diskret förpackat utanpå, omsorgsfullt förpackat inuti. Produkter som matchade förväntan, rejält och bra.

17 de março de 2026

27 de janeiro de 2026

Resposta de Lovestore

Hej, kul att höra! Stort tack för att du lämnar ditt omdöme. Varmt välkommen åter!

Supera service🤩

5 de janeiro de 2026

Resposta de Lovestore

Hej Frida, Det glädjer oss! Stort tack för att du lämnar ditt omdöme, betyder mycket för oss!

Alltid nöjd

Alltid nöjd, både gällande nätbeställning och i butik. Fantastisk personal

28 de dezembro de 2025

Resposta de Lovestore

Härligt! Vad glada vi blir, stort TACK för att du lämnar ditt omdöme! God fortsättning och varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning, Carina & Team Lovestore

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var inte säker på vad jag skulle…

Jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig, men den här butiken överträffade mina förväntningar på alla sätt. Produkterna är eleganta, effektiva och ger mig en sensualitet jag inte trodde var möjlig vid min ålder. Jag känner mig både sexig och levande varje gång jag använder dem. Den här butiken har verkligen förstått vad vi kvinnor vill ha, och jag kommer definitivt att handla här igen.

7 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Lovestore

Hej! Riktigt kul att höra, stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, det betyder mycket för oss! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning, Carina & Team Lovestore

Bra grejer ju

7 de outubro de 2025

Resposta de Lovestore

Härligt! Tack för att du lämnar ditt omdöme. Varmt välkommen åter!
Med vänlig hälsning, Carina på Lovestore

Snabbt och bra varor

Bra information och snabb leverans

31 de agosto de 2025

Resposta de Lovestore

Hej Josefin, glädjer oss mycket att höra :) Stor tack för att du lämnar ditt omdöme!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabbt och bra!

Snabb leverans, diskret avsändare och bra produkt

17 de agosto de 2025

Hej Jonas,
Glädjer oss att höra. Stort tack för att du lämnar ditt omdöme!

❤️ tack

❤️

Älskade er!

13 de agosto de 2025

Resposta de Lovestore

Hej Connie, Tack så glada vi blir! Hoppas allt är fint med dig, kram!
Med vänlig hälsning, Carina & team Lovestore

Helnöjd

Snabb leverans, vackert inslaget paket och spännande innehåll.

25 de julho de 2025

Resposta de Lovestore

Hej! Kul att höra, stort tack för att du lämnar ditt omdöme!
Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt utbud med hyggliga priser

Trevligt utbud med hyggliga priser, snabb leverans och bra service.

1 de maio de 2025

Resposta de Lovestore

Hej, Tack för dina fina ord, mycket glädjande att höra :) Och tack för att du tog dig tid att recensera. Varmt välkommen åter!
Med vänlig hälsning, Carina på Lovestore

Helt enkelt toppen

Bra kvalitet
Smidig beställning
Diskret leverans

17 de abril de 2025

Resposta de Lovestore

Hej Fru X, Glädjande att höra! Tack för att du lämnar ditt omdöme! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning, Carina på Lovestore

Hittade rätt produkten 👍

Hittade rätt produkten

2 de março de 2025

Resposta de Lovestore

Hej, kul att höra, stort tack för att du lämnar ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Penisringen funkar bra

Penisringen funkar bra
Glidmedlet helt värdelöst, blev väldigt snabbt kladdigt och tappade allt glid.

3 de março de 2025

Resposta de Lovestore

Hej! Tråkigt att glidmedlet inte uppfyllde dina önskemål. Välkommen att kontakta oss via mejl info@lovestore.se eller via telefon 08-641 71 66 om du vill ha tips på ett annat glid!
Stort tack för att du lämnar ditt omdöme!

Superb!

Superb!
Snabbt och lätt!

9 de fevereiro de 2025

Resposta de Lovestore

Tack! Glädjer oss att höra.
Varmt välkommen åter!

Snabbt och pålitlig leverans

Snabb diskret leverans med en vara som uppfyllde informationen på hemsidan.

31 de dezembro de 2024

Resposta de Lovestore

Hej Gunilla, så kul att höra, tack! Och stort tack för att du lämnar ditt omdöme! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning, Carina & Team Lovestore

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.