De haakjes van het bestelde bh verlengstuk komen niet overeen met de foto toen ik bestelde. En als je bestelde en betaald heb krijg je de informatie dat het wel 25 werkdagen kan duren voordat er gele... Ver mais
I orded 4 solar led lamps. The packed that I recieved had only 1 piece inside. The question is, where are the other 3 pieces. It is part of my bad reading the advertisement, you have selection bu... Ver mais
Ze hebben steeds weer een geweldig collectie aan kleding en accessoires. Helemaal leuk! Qua service als er een keer iets mis is (vb: Bikini beugel kapot, sluiting broek) mogen ze zichzelf verbeteren... Ver mais
Stel je vraag via het contactformulier: https://lovingprices.com/pages/service#/contact
China
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Bestellen was makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verzenden.
Het is een prima aquarium lamp, was goed verpakt voor het vervoer.
Zeker een aanrader.

Resposta da Lovingprices
Twee keer iets besteld wat niet leverbaar was. Mocht kiezen uit geld terug of 150% van dat bedrag als tegoed.

Resposta da Lovingprices
Bonjour, le système ne prend pas en compte le paiement par la banque en direct comme suggéré de base, un système de possibilité de paiement sur plusieurs mois serait le bien venu. Merci

Resposta da Lovingprices
Het artikel was makkelijk te bestellen, zonder track en trace, en kwam ruim voor de afgesproken datum binnen! Geen overbodige mails, dus korte lijnen. Bij partner van Bol.com twee weken geld kwijt, en verkeerd artikel! Dus ik ben tevreden!

Resposta da Lovingprices
Moest even wennen omdat het helemaal uit China moest komen. Was gewend aan vandaag besteld morgen thuis. Maar nu toch heel tevreden over de manier waarop mijn bestelling is afgehandeld.

Resposta da Lovingprices
Ik bestel een Daiwa zonnebril en krijg een geheel ander merk toegestuurd. Duurt ook nog eens langer dan vermeld. Slordig gewoon. Jammer

Frauduleuze website.
Ik ontving na enkele weken één mini kettingzaagje, lengte ca. 17 cm i.p.v. de bestelde en betaalde twee 40 cm zagen.
Retourcode aanvragen blijkt vervolgens onmogelijk omdat website na vele herhalingen het ordernummer niet herkent....
Enige andere contact-optie blijkt een niet functionerende chatbox...
In weerwil van alle fraaie 24/7 aankondigingen
Kortom: bewuste fraude!

Resposta da Lovingprices
De geleverde items, in dit geval scheermesjes zijn echt slecht. Ik voel me oprecht gen@@!d. De goederen zijn chinese namaak producten, het moet gilette lijken maar ze kunnen regelrecht de kliko in. Zonde van het geld, want het is niet goedkoop.

Resposta da Lovingprices
Het fietsonderdeel voldeed geheel aan de verwachtingen. De illustratie met de maten van van de schroefgaten klopte precies waardoor montage eenvoudig was. De levertijd was uiteindelijk nog vrij vlot alhoewel drie weken werd gesuggereerd (pas na bestelling kwam die informatie). De levertijd was uiteindelijk iets meer dan een week.

Resposta da Lovingprices
Alles was gewoon goed, precies zoals het hoort

Resposta da Lovingprices
Het heeft heel lang geduurd voordat de naaimachine kwam.
Tevens was de doos behoorlijk beschadigd. En mist wat onderdelen
Maar de naaimachine zelf was oke.
En doet het prima.
Ik heb geen idee hoe ik dit moet terug sturen.
Hongkong is dan best ver😊

Resposta da Lovingprices
Makkelijk te bestellen, de keuze is reuze !

Resposta da Lovingprices
De bestelling was keurig verpakt, en ziet er goed uit. Ook de voortgang van de bestelling was duidelijk, was duidelijk te volgen. Prijs/kwaliteit is ruim voldoende

Resposta da Lovingprices
De artikelomschrijving vond ik misleidend. Er stond een foto van een houten lepelset maar het bleek om 1 lepel te gaan. Toen ik om uitleg vroeg kreeg ik meteen het voorstel om 40% korting te geven. Goede service.

Resposta da Lovingprices
Heb lang moeten wachten, steeds wel bericht gehad. Ondanks dit goede levering.

Resposta da Lovingprices
Alles verliep volgens afspraak , alleen werd het niet aan het thuisadres geleverd

Resposta da Lovingprices
Goed snelle levering. Erg goede service. Mooi om wat te bestellen.

Resposta da Lovingprices
2,5 maanden geleden heb ik iets besteld dat niet alleen nog niet is aangekomen maar ook nog niet eens is ingepakt voor verzending volgends de status.
Nooit meer.
Eén klantenservice bestaat natuurlijk niet.