Jeg har nu købt 2 biler hos lpl biler i Roskilde med et par års mellemrum og hvergang fået en udsøgt service hvor alt bliver ordnet med smil og venlighed Begge biler fik lavet nogle reperationer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har solgt min bil gennem Langt På Liter Biler via deres mæglerkoncept og har handlet biler med dem gennem flere år. Hver gang har jeg oplevet en service i topklasse - altid hjælpsomme, imødekomme... Ver mais
Vil fraråde alle at handle med dette firma deres biler er fyldt af fejl på trods af de er nysynet de tager kun mod kontanter ikke kort eller mobilepay det er så useriøst De låser døren når en... Ver mais
God købsoplevelse. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Ifølge aftalen skulle jeg have skiftet dækkene på et senere tidspunkt. Sælger vendte tilbage som aftalt ugen efter, men det pass... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Flink og tale med i telefonen, men !
Flink og tale med i telefonen, men utrolig svær og få fat i, jeg ville købe en Ford af ham, som ifølge ham selv fejlede ingenting, dog ville han kun sælge uden garanti ( CVR nr ) dette var egentlig også okay, men da jeg nævnet tjek af bil hos mekanikker stoppede alt kontakt. Det synes jeg er ekstrem dårlig service, og efter at have læst andres review herinde, så tror jeg virkelig man skal passe på med at købe en bil her.
Super god service ved køb af brugt …
Super god service ved køb af brugt Toyota!
Købte en brugt Toyota Auris af Lplbiler i Roskilde. Fik en god pris for vores gamle bil fra 2001, så jeg er alt i alt meget tilfreds med handlen og mødet med Lplbiler, ligefra start følte man sig velkommen og tryg i købet. Jeg havde et lille problem 2 måneder efter købet. Det blev straks kiggede på og rettet. Bilen blev leveret ved Toyota værksted i Roskilde. I mellemtiden fik en lånebil. Fik min bil tilbage med fuld betalt reparation.
Det er ikke sidste gang jeg handler med Lplbiler, selvom jeg kommer fra Aahus.
køb aldrig her
hold jer væk fra lplbiler, det er det eneste jeg kan skrive
Uærlig forhandler.
Sagen var helt grotesk. Det er en lang historie, der med hjælp fra FDM endte i ankenævnet, hvor jeg fik medhold i sagen.
Jeg var heller ikke selv opmærksom på, at der var noget, der var helt forkert, men jeg stolede jo på sælgere.
FDM foreslog at handlen skulle ophæves. Forhandleren sagde blandt andet at jeg slet ikke havde købt bil hos ham, men det kunne jeg jo bevise.
Det er en lang historie, som det nok vil føre for vidt, at komme ind på her.
Men jeg vil stærkt fraråde, at købe bil hos dette firma.
Jeg har købt bil to gange hos lplbiler
Har købt en bora 2,3 v5 som bare er hel fantastisk bil og har køre glade når jeg er på vejne, den er nul fejlet køre sindssyg godt med syn og god service kan jeg anbefale alle ved af handle hos lplbiler sælger er super dygtig og flink 😉
Det er ikke godt nok
De købte en bil af mig på auktion og ifølge loven har de 3 uger til af omregistrere eller afmelde bilen, men det kan de ikke finde ud af at overholde, og på trods af rykkere så er den endnu ikke afmeldt efter 4 uger, så husk hvis du aflevere din bil i bytte eller de køber en bil af dig, så afmeld den selv
God og fair behandling!
Personalet hos Lplbiler er meget imødekommende, venlige samt fleksible; kunne lade sig gøre at lave aftaler med personalet efter normal arbejdstid en søndag aften.
Vi får altid god service på værkstedet samt gode priser. Vi har nu handlet bil hos Lplbiler 2 gange og begge gange er vi blevet fair og godt behandlet. Bilerne har bestemt levet op til vores forventninger.
Jeg vil helt sikkert anbefale andre at handle hos Lplbiler.
Ikke et ærligt sted!
jeg snakker med "langt på liter biler" over telefonen ang en Lupo 3l. Det lykkedes mig i telefonen og presser ham ned i 18.000 uden plader. Han sagde til mig at alt virkede og der stod i annoncen at alt var funktionelt. Jeg tænker det er en okay pris, og tager derfor toget til Roskilde fra Jylland.
Kommer over og ser den........... Hold da k***t noget skrammel.
Mangler/fejl jeg konstaterede:
Flækket baglygte.
Manglende plastik på forkofanger.
Forskærm ved lygte trykket ind.
Førerruden var kilet fast med noget gummi fordi at wiren var sprunget.
Ingen musik da der var eftermonteret en gps der stak 5 cm ud af instrumentbordet og der virkede radioen ikke i.
Trak sindssygt meget til højre med det samme man slap rattet.
Skurede fra bremser og hylede selvom man ikke bremsede.
Dårligt gearskift.
Lignede noget der var løgn indeni.
Mange steder på bilen, lignede det at det var malet med spraymaling.
Manglende knop til sidespejl til justering.
Det er fandeme for dårligt når man har brugt 350 kr i tog for at komme derover og man så lige kan bruge 350 for at komme hjem igen.
Hvorfor ikke bare være ærlig med hvilken stand den er i?
ØV! Stol ikke på deres firma
Min kæreste har virkelig haft en MEGA ØV oplevelse med lang på liter biler.
Søde og venlige snakke inden køb af bilen, hvor der blev lovet garanti.
Efter køb af bilen har det været oppe af bakke fra starten af.
Min kæreste finder en masse fejl på bilen jo mere han kører i den og opsøger selvfølgelig forhandleren for at hører om han kan hjælpe ham, som han har pligt til.
forhandleren lover at kigge på den og får bilen i 3 dage. Efterfølgende når han får bilen tilbage er der ikke lavet noget overhovedet.
Det ender med at vi sender bilen til FDM og får den testet, hvor det viser sig at der er mange flere fejl på bilen end regnet med. Testen bliver sendt til Lang på liter biler og vi har prøvet flere gange at få fat på forhandleren, dog uden held.....
Det er simpelthen for dårligt og meget uprofessionelt....
ØVVV
Fin bil, men fuld af fejl
Jeg købte en bil hos lplbiler.dk / langt på liter biler i december 2014.
Bilen stod pænt og velholdt, men...
Jeg fik bilen og alt for fint, indtil min far fandt ud af el sidespejlene ikke virkede + der var andre ting med dørene osv..
Vi snakkede med langt på liter biler og først ville de slet ikke se på den, men efter nogle opringninger fra min far omkring rettigheder så ville han pludselig gerne se på den og lave den. Så vi aftale en tid og men da jeg fik bilen tilbage, snakkede jeg ved mekanikaren der havde kigget på den, og der fandt jeg ud af at de intet havde lavet ved den!! Han (mekanikaren) sagde at han ikke måtte lave noget der koster penge... Hvis ejerne havde stået der, så havde mekanikeren stået til direkte fyring pga hans udtalelser omkring ejeren osv..
Derefter tog vi bilen til FDM test, og fik afvide at der var rigeligt at fejl på den, nogle af den var meget alvorlige. Vi prøvede og kontakte langt på liter omkring reparation på garantien (der var kun gået ca. 4 måneder efter køb), men intet svar, han har ikke svaret siden.
så vil råde de næste kunder, der ser dette til ikke at købe biler hos ham, han vil bare snyde dig... Men hvis du gerne vil købe hos ham, så lav slutsedlen gennem FDM så er du sikret imod alt hans Uprofessionalitet !!!
Husk og tjekke bilen gennem for fejl f. Eks FDM test !
36 tusinde fattigere på "nysynet" bil!
Valgte i sommeren 2014 at købe en nysynet Peugeot 307, den havde kørt pænt meget og stod til 16.000, men da den var gået gennem syn en uge inden tænkte jeg den da kunne køre lidt endnu.. Der går 2 dage, så ryger bagpotten af, jeg vælger så at ringe til dem, men de kunne intet gøre ved det.. Køre den så til et autopartner autoriseret værksted, og de tager den op på en lift også kommer de helt chokeret ud og skulle vise mig noget.. Halvdelen af udstødningen manglede, katalysator var defekt og en hel del andre ting, hvilket som den slet ikke kunne have været lovligt gået i gennem syn med.. De laver det så og henter bilen og må yderligere betale 10.000kr for den bil, og de rådede mig kraftigt til at ringe til trafikstyrrelsen eller hvad det hed og klage over bil/syns sted og samtidig havde de lige gået bilen igennem.. Bremserøret var tærret, der var slør i rettet, bærearme defekte, styrekugle defekt, kobling næsten nedslidt, forlygte pære knækket i huset osv, osv fik et helt chok, fulgte deres råd og ringede dertil og fik afvide at jeg først skulle prøve at kontakte forhandler/synsted og indgå en dialog, dette var dog slet ikke muligt, det lykkedes mig dog til aller sidst at få en aftale med synsted om at komme derop så de kunne kigge på bilen, og de blev ved med at påstå at da de synede den var der jo ingen anmærkninger så de kunne ikke rigtig gøre noget alligevel, køre så derned dagen efter jeg fik bilen tilbage fra mekanikeren og på tilkørslen til motorvej går bilen i stå, må få en til at køre mig i t Hansen, og købe nyt batteri også kunne den atter køre, måtte ringe og rykke tiden, køre 10km og igen går bilen helt i stå og denne gang er kileremmen knækket, det resulterede i jeg igen måtte ringe og fortælle situationen og igen var de meget usamarbejdsvillige og slet ikke til at snakke med, jeg er enlig mor på su og har ikke råd til at få en Falck bil til at komme og hente den, det ender med at politiet måtte hente bilen, og jeg måtte hente den hos Falcks opbevaring og derefter betale for det, og igen betale 9000 for ny kilerem, starter,tænding og en tsi box eller lignene, alt i alt mistede jeg 36.000 på en uges tid.. ALDRIG ALDRIG HANDLE MED DEM!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.