Luckera Casino Official Polski Avaliações 68

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Według mnie jest to najlepsze kasyno w którym grałem.zdarzaja się czasem problemy ale są zawsze szybko naprawiane .poza tym kasyno uczciwe i wypłacalne z dużą ilością gier od wielu dostawców gorąco p... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The Art Deco-inspired design gives Luckera Casino a unique and premium feel. I especially enjoyed the free spins promotions and cashback offers. Navigation is simple, and finding my favourite games is... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trying to play and every time some notification pops up about new offers or tournaments I don’t care about. Had to keep closing stuff just to spin. Very distracting, honestly more irritating than the... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ogólnie Kasyno jest Fajnie ✌️ Dużo Bonusów Promocji miła obsługa. Zastrzeżenie mam 1 szybsz weryfikacja wypłaty trochę działa to powoli okres potwierdzenie wypłaty.

Detalhes da empresa

1. Cassino

Escrito pela empresa

Luckera Casino to kasyno online, które oferuje stylowe, rozrywkowe i niezawodne wrażenia z gry, inspirowane elegancją epoki Art Deco. Nasza platforma oferuje szeroki wybór automatów wideo, gier stołowych i kasyna na żywo, a także atrakcyjne promocje, takie jak bonusy powitalne, darmowe spiny, oferty cashback i specjalne nagrody dla powracających graczy. Oferujemy nowoczesny, zoptymalizowany pod kątem urządzeń mobilnych i przyjazny dla użytkownika interfejs, który zapewnia płynną nawigację i przyjemną rozgrywkę. Luckera Casino działa na podstawie licencji Curaçao i priorytetowo traktuje bezpieczne transakcje, ochronę graczy i odpowiedzialną grę. Naszą misją jest połączenie klasycznej atmosfery kasyna z nowoczesną technologią, tworząc bezpieczne i angażujące środowisko, w którym gracze mogą się zrelaksować i cieszyć się grami online.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Blokkert uttak etter verifisering

Sendte inn pass og kontoutskrift for fire dager siden, fikk beskjed om at alt var OK. Nå prøver jeg å ta ut 850 kroner og det står plutselig at jeg må laste opp bevis på adresse på nytt. Blir bare rundgang uten at noe skjer.

25 de maio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam słyszeć o Twoich doświadczeniach. Pragniemy jednak wyjaśnić, że w niektórych przypadkach mogą być wymagane dodatkowe dokumenty weryfikacyjne, nawet jeśli wcześniejsze zostały już zaakceptowane. Jest to standardowa procedura bezpieczeństwa mająca na celu ochronę zarówno graczy, jak i platformy.
Rozumiemy, że ponowna prośba o przesłanie dokumentów może być frustrująca i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Jeśli sprawa nadal nie została rozwiązana, prosimy o kontakt z naszym działem wsparcia, abyśmy mogli zweryfikować status zgłoszenia i pomóc w jak najszybszym zakończeniu procesu.
Dziękujemy za cierpliwość i możliwość wyjaśnienia tej sytuacji.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeśli czuję się w kasynie dobrze to…

Jeśli czuję się w kasynie dobrze to znaczy że jest ok,tak właśnie czuję się w Luckera, pozdrawiam👍👍👍

8 de maio de 2026

Resposta da Luckera Casino Official Polski

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że czujesz się dobrze w Luckera. To dla nas najlepszy dowód, że tworzymy przyjazne i komfortowe miejsce do gry.
Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie! Życzymy świetnej zabawy i wielu wygranych!

Polecam Luckera...

Nic dodać Nic ująć Kasyno super Gorąco Polecam

14 de junho de 2026

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszego kasyna. Dziękujemy za gorącą rekomendację!
Życzymy wielu wygranych, świetnej zabawy i samych pozytywnych emocji!

Świetne Kasyno online

Świetne Kasyno online. 10/10
Cóż tu więcej dodać.

13 de junho de 2026

Dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że oceniasz nasze kasyno na 10/10. Takie słowa są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego rozwoju.
Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu wygranych oraz świetnej zabawy!

Polecam super

13 de junho de 2026

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszego kasyna.

Bardzo fajne bonusy i supper kasyno

Bardzo fajne bonusy i supper kasyno

12 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za świetną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że podobają Ci się nasze bonusy i że jesteś zadowolony z kasyna.
Życzymy wielu emocji, świetnej zabawy i samych wygranych!

Bardzo dobre kasyno

Bardzo dobre kasyno

12 de junho de 2026

Support antwortet nur automatisch

Ich hatte eine Frage zu meinem Konto nach einer Einzahlung von 60 Euro und habe dreimal die gleiche Standardmail bekommen ohne richtige Antwort. Nach fünf Tagen immer noch keine Lösung, das bringt einfach nichts.

17 de maio de 2026

Resposta da Luckera Casino Official Polski

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that your experience with our support team did not meet your expectations. Receiving generic responses when seeking assistance can understandably be frustrating, especially when the issue remains unresolved.

Please accept our apologies for the delay. We would appreciate the opportunity to investigate your case further. If your issue is still ongoing, we kindly ask you to contact our support team again with your account details so that it can be reviewed individually and resolved as quickly as possible.
Your feedback is valuable to us and helps us improve the quality of our service.

Good games and super easy payment

Good games and super easy payment

12 de junho de 2026

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że podobają Ci się nasze gry oraz że wpłaty i płatności przebiegają szybko i bezproblemowo.

2szystko w jlwpszyn lorzadku wyplacq

2szystko w bajlwpszyn lorzadku wyplacq

1 de janeiro de 2026

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że wszystko przebiega w najlepszym porządku i że jesteś zadowolony z realizacji wypłat.

Polecam kasyno

Polecam kasyno

Resposta da Luckera Casino Official Polski

Dziękujemy za opinię i rekomendację! 😊

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego kasyna.
Życzymy wielu wygranych i świetnej zabawy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bliźniaki mają to samo . Dużo promek !

17 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że doceniasz liczne promocje i oferty dostępne na naszej platformie. Staramy się regularnie przygotowywać atrakcyjne akcje dla naszych graczy.

I like it...

Dziękujemy za Twoją opinię! 😊

Cieszymy się, że Ci się podoba.

Bardzo dobrze casynko polecam

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊

Super kasyno

Super kasyno. Dużo promocji. Szybka weryfikacja. Bezproblemowe wpłaty i wypłaty . Polecam w 100%

8 de junho de 2026

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że doceniasz nasze promocje, szybką weryfikację oraz bezproblemowe wpłaty i wypłaty. To dla nas bardzo ważne.
Dziękujemy za 100% polecenie i życzymy wielu wygranych oraz świetnej zabawy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem zadowolona ze strony lucker…

Jestem zadowolona ze strony lucker casino. Łatwe u szybkie wypłaty. Mega bonusy💯🔥💸💰👑

Dziękujemy za świetną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z szybkich wypłat oraz naszych bonusów. 💯🔥
Życzymy wielu emocji, świetnej zabawy i samych wygranych!

Good casino ⭐⭐⭐

Wery good casino

Wwry good casino

Szybka

Szybka, łatwa i czytelne kasyno

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że doceniasz szybkość działania, prostotę i przejrzystość naszego kasyna.
Życzymy świetnej zabawy i wielu wygranych!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais