Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur als het gaat om pasvorm, en ongetwijfeld zullen deze boxers voor veel mensen uitstekend zitten, maar helaas zijn ze voor mij minder geschikt. Het is niet heel storen... Ver mais
Goede ervaring met dit bedrijf! De klantenservice reageert snel op mail en er wordt naar een passende oplossing gezocht. Ze zijn erg behulpzaam. De maatgarantie bij je eerste bestelling is fijn! Ik t... Ver mais
Zag deze voorbijkomen op Facebook en Instagram. Eerst 2 besteld, en uitgeprobeerd. Zitten perfect, wel maatje groter genomen. Blijven in de was ook goed. Zeker aan te bevelen. Eindelijk iets waarbij... Ver mais
Goede broekjes en top service! Helaas waren een aantal broekjes kapot binnen gekomen. Na een snel app contact worden er direct nieuwe opgestuurd! Zelfs met flexibiliteit vanuit Lucky ivm niemand th... Ver mais
LuckyShorts is een uniek merk dat vindingrijkheid combineert met creativiteit om speciale boxershorts voor vrouwen te produceren. LuckyShorts is opgericht als oplossing voor de eindeloze zoektocht naar boxershorts met langere pijpen voor vrouwen.
Willem van der Zaenstraat 1, 1521PH, Wormerveer, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Al vaker besteld en nu de nieuwe prints! Zoals vorige keren snel geleverd en ze zitten weer peefect
Ich habe schon dreimal bestellt und bin mit der Qualität und dem Tragekomfort sehr zufrieden. Die ersten trage ich nun schon seit ca zwei Monaten und sie sind auch nach dem Waschen wie neu in Farbe und Elastizität . Werde bestimmt noch einmal welche in anderen Farben bestellen.Vielen Dank
Super Support. Wenn mal was nicht stimmt wir einen immer gut geholfen. Danke :)
Ich habe mir nach über einem Jahr wieder ein paar Luckys, Vivides und eine Homey gegönnt. Aber nicht, weil die alten schon kaputt sind, sondern weil ich sie so liebe 🥰❗️ Farben, Qualität, Passform, Elastizät, Sitz… alles perfekt auch nach ständigem Tragen&Waschen. Wirklich tolles Produkt!!
Netjes optijd goede info over verzending. Vrouw is blij en als die.blij is dan is het goed .
Het advies een grotere maat te nemen werkt voor mij niet. Ik mocht hem ruilen en heb nu dezelfde maat als de boxers die ik altijd draag. Nu wel helemaal oke. Lekker zacht materiaal en draagt prettig!

Resposta da Lucky Shorts
Hele fijne broekjes. Goede kwaliteit en pasvorm, lekker zacht. Blijven mooi na het wassen. Ze kruipen echter wel op tijdens het dragen. Ik heb maat 36/38 en de korte boxers maat M besteld. Ze rollen zich in de lies zodra je gaat zitten dus je moet ze telkens weer naar beneden trekken.

Resposta da Lucky Shorts
Ze zitten heel comfortabel. Geen naden meer in de liezen waardoor geen pijn.
Schneller Versand, gute Ware trägt sich hervorragend. Ich freue mich schon auf den Restock.
Immer wieder gerne
Van elke soort eerst 1 besteld om te proberen. De middelste qua lengte "lucky" bevalt mij het best. Inmiddels meerdere besteld. Zitten heel fijn, en lekkere stof.
Ik geef 5 sterren omdat ik een tevreden klant ben.
De bestelling was snel gemaakt, er werd op vragen van mijn kant direct gereageerd en ik had de shorts de volgende dag al in huis.
Ik heb 2 boxershorts besteld n.a.v. de maattabel, dit ging erg goed. Gebruikelijke maat genomen. Product is snel verzonden. In kartonnen doosje wat wel in de brievenbus “past”. Volgende dag al in huis. Shorts zitten heerlijk. Kruipen bij mij niet op.
De bestelling is in goede orde ontvangen en was in orde 🙂 en het ondergoed zit weer prettig .

Gewoon top!
Snelle levering! Zeer goede klantenservice! En de shorts: doe zijn gewoon de beste. Zakken niet af en kruipen niet omhoog. Heel lang gezocht naar goede shorts voor onder jurken en rokken en dit is 2in1! Ze zitten zalig gewoon! Voor mij geen andere meer.
Komen beloftes na. Goed, snel en persoonlijk contact met klantenservice via whatsapp. En de shorts helemaal top! Volg hun maattabel, ook al klopt het voor je gevoel misschien niet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.