Dejlig sommerafslutning for klinikken hos LuLo. Vi havde forudbestilt plads til at lave smykker eller male på keramik efter arbejde. Der blev serveret kolde og varme drikke og lidt sødt dertil. Vi ha... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super fine øreringe til virkelig god pris. Dog blev pakken sendt et andet sted hen til afhentning end ønsket.
Modtog desværre et defekt hårspænde. Men modtager to nye som kompensation - uden ekstra omkostninger og forsendelsesudgifter. Dejligt. Og betyder man kan være tryg ved at bestille fremover, også selv... Ver mais
At man både kan købe smykker- ægte ferskvandsperler, sølv og andre metaler, som er lavet af indehaver af butikken. Flere kunder og gode veninder i butikken og der kan dekoreres egne skåle, vaser, fi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
LuLo.dk sælger unikke smykker og accessories, der er designet med passion, til overkommelige priser. Alle vores smykker håndlavet, så du kan være sikker på at dit smykke er unikt og skabt til dig.
Informações de contato
Kløvermarken 26, 6440, Augustenborg, Dinamarca
- kontakt@lulo.dk
- lulo.dk
Super flotte smykker og en super…
Super flotte smykker og en super service. Her handler jeg helt sikkert igen
Perfekt fra start til slut👍🏻
Jeg har købt nogle øreringe og et…
Så fine smykker!
Jeg har købt nogle øreringe og et armbånd som jeg skal have på til min helt store dag. De er SÅ smukke og lige hvad jeg ønskede.
Øreringene blev lavet efter ønske og armbåndet blev lavet ud fra min størrelse.
Jeg fik dog ikke den lille gave med som var lovet - men selv den bedste kan fejle ;-)
Jeg kommer igen!
Virkelig fin og hurtig service og…
Virkelig fin og hurtig service og flotte smykker.
Spændende varer
Spændende varer, lækker indpakning, Højt serviceniveau og behagelig kundebetjening.

Resposta da LuLo
Levede op til mine forventninger
Den halskæde jeg havde bestilt levede op til mine forventninger. Hurtig levering og pæn indpakning.

Meget smukke smykker
Meget smukke smykker, hurtig levering og god kvalitet. Der køber jeg helt klart fra igen.

Virkelig flotte øreringe
Virkelig flotte øreringe, men næsten umulige selv at lukke.

Skønneste halskæde
Skønneste halskæde. Lever op til billeder og beskrivelse. Hurtig forsendelse. Godt indpakket. Dejlig oplevelse!

Resposta da LuLo
Flot butik med trendy smykker👍

Resposta da LuLo
Smukkeste smykker og Debbie er bare så…
Smukkeste smykker og Debbie er bare så skøn!

Vi er meget tilfredse…
Vi er meget tilfredse med produkterne og den hurtige levering.
Fine øreringe
Fine øreringe.
Fint opkald fra butikken, vedr lidt lang levering.
Men forretningen var uden skyld i det.

Resposta da LuLo
Udmærket men for lang tid inden jeg…
Udmærket men for lang tid inden jeg kunne afhente pakken

Resposta da LuLo
Ikke mindre end 5 stjerner her fra!!!
Hurtig levering, god kundeservice og perfekt kvalitet! Hvad kunne man mere ønske sig!!

Resposta da LuLo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.