Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lumeo Energy Solutions er en 100% danskejet virksomhed, der hjælper både private boligejere og virksomheder med at træffe trygge og langsigtede valg inden for solceller, batterier og intelligente energiløsninger. Vores mål er at gøre grøn energi mere overskuelig, mere ærlig og mere værdiskabende for den enkelte kunde. Hos os handler det ikke bare om at sælge et anlæg. Det handler om at finde den løsning, der faktisk passer til bygningen, energiforbruget og kundens ønsker til økonomi, driftssikkerhed og fremtidssikring. Vi tror på, at god rådgivning starter med at lytte og fortsætter med klare anbefalinger, realistiske forventninger og ordentlig kommunikation hele vejen. Vi lægger stor vægt på kvalitet - både i de produkter, vi anbefaler, og i den samlede oplevelse fra første kontakt til færdig løsning. Derfor samarbejder vi med stærke og erfarne partnere. Gennem RTN Byg sikrer vi høj kvalitet i den praktiske udførelse og montage, mens samarbejdet med Elcon bidrager med autoriseret el-teknisk ekspertise og en professionel tilgang til installation. For både private og virksomheder er investering i energiløsninger en vigtig beslutning. Derfor gør vi os umage for at skabe overblik og ro i processen. Vi ønsker, at vores kunder føler sig godt behandlet, godt informeret og godt hjulpet - også når der opstår spørgsmål undervejs. Hos Lumeo Energy Solutions ønsker vi at være den samarbejdspartner, man vælger, når man vil have en løsning, der er gennemtænkt, ordentligt leveret og tilpasset virkeligheden - ikke bare et standardtilbud.
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, har haft alt min kontakt med Mikkel som var rar at snakke med og overholdte alle aftaler.
Jeg snakkede med en del firmaer og Mikkel var den som var bedst at snakke med og var mest menneskelig.
Fik RTNbyg ud som monterede solcellerne til UG og derefter kom Elcon og installerede, alle søde og rare håndværkere.

Resposta da Lumeo Energy
Super god oplevelse hele vejen rundt
Super god oplevelse hele vejen rundt! - Kan klart anbefale at handle med Lumeo

Resposta da Lumeo Energy
God service og rådgivning fra start til slut
Super god service hele vejen igennem min købsproces hos Lumeo Energy. Nemt og trygt lige fra rådgivning om deres produkter, projektering og installation. Hurtig installation, god pris og anlægget virker upåklageligt.

Resposta da Lumeo Energy
Fantastisk rådgivning fra erfaren aktør
Modtog opkald fra Alexander, co-founder af Lumeo. Modtog fantastisk rådgivning fra en erfaren aktør. Det var klart at rådgivningen var baseret på regelret erfaring med stort set alle batterisystemer.
Tak for rådgivningen undervejs i min proces for et grønnere og mere selvforsynende hjem!

Resposta da Lumeo Energy
Alexander har givet den bedste service…
Alexander har givet den bedste service og forklaring, så jeg følte mig oplyst om det jeg havde behov for i forbindelse med køb af solceller. Alexander var meget forstående for at vi ikke valgte solceller, da vores forbrug er så lavt at tilbagebetalingstiden blev alt for lang.

Perfekt service
God service hos lumeo, hvor de holdte mig opdateret løbende med installationen. Den foregik fejlfrit og står virkelig skarpt!
Selve anlægget fungere som det skal, så det er vi rigtige glade for! Derudover er lumeo også gode til at holde løbende dialog lige efter installationen. Jeg følte mig meget tryg i deres hænder

God transparens
Vi oplevede god transparens i hele processen. Der blev fulgt op løbende, og vi vidste hele tiden, hvad næste step var.

Resposta da Lumeo Energy
God og ærlig rådgivning hele vejen igennem
Super rådgivning og hurtig installation!

Resposta da Lumeo Energy
Super professionel og kompetent…
Super professionel og kompetent rådgivning hele vejen igennem, kan klart anbefales!

Kompetent Rådgivning
Rigtig god rådgivning af kompentente medarbejdere - vi har følt os godt informeret hele vejen 🙂

Resposta da Lumeo Energy
Professionelt setup fra start til…
Professionelt setup fra start til afslutning. God kommunikation og flot udført installation.

Resposta da Lumeo Energy
Super professionelt forløb fra start…
Super professionelt forløb fra start til slut. God rådgivning uden pres, og vi endte med en Huawei løsning, som fungerer perfekt. Installationen gik hurtigt og uden problemer.

Resposta da Lumeo Energy
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.