Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zo blij mee! Tevens prettig contact gehad met de klantenservice over een vraag die ik had over de bezorging (moest uiteindelijk toch op een ander adres bezorgd moe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kreeg vorige week de sodamaker binnen, ben tot dusver erg tevreden. Kwaliteit van het apparaat is goed en het compacte formaat is ook handig voor in m’n nogal kleine keuken. Ook de levering en communi... Ver mais
Kreeg heel prettig, direct na bestellen emails van Luna Vida. Een dag later werd ik door een ander bedrijf, VZB, op de hoogte gehouden. Keurig ook, maar is wat verwarrend, aangezien het uiteindelijk... Ver mais
Product is mooi en fijn voor deze prijs een prettige ervaring ook wat levering en de track en trace betreft. Het enige min punt is jullie onduidelijke factuur hadden zonder een verzendadres! Ook jul... Ver mais
Detalhes da empresa
Luna Lifestyle is een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige producten en accessoires aanbiedt via de website https://www.luna-lifestyle.com. Met een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires, heeft Luna Lifestyle voor ieder wat wils. Naast de uitstekende kwaliteit van de producten, biedt Luna Lifestyle ook een vriendelijke en attente klantenservice. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat elke klant tevreden is met hun aankoop. Luna Lifestyle is de ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een luxe, maar toch betaalbaar assortiment. Met inspirerende collecties en toegewijde service heeft Luna Lifestyle een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar bedrijf. Bezoek https://www.luna-lifestyle.com/ en maak winkelen een plezierige en bevredigende ervaring.
Informações de contato
De Nieuwe erven 3, 10398, 5431NV, Cuijk, Holanda
- customerservice@luna-lifestyle.com
- luna-lifestyle.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Wat een rot bedrijf
Wat een rot bedrijf. Ze hebben mij gisteren beloofd, dst het pakket binnen zou komen gisteren, anders vandaag. Dat hele pakket ligt niet bij DHL. En toch zegt verzendbazen (waar luna mee werkt) dat het is oogehaald door DHL. Waar mijn pakket nou is? Telefoonnumner op de website werkt niet, via de chat krijf je geen reactie meer. Zwaar waardeloos

Resposta da Luna Lifestyle
Snelle levering en het apparaat goed…
Snelle levering en het apparaat goed verpakt gewoon top.
Very good product the Soda Maker
Very good product the Soda Maker. Looks very modern and is easy to use. Compatible with for example SodaStream (blue colored) CO2 cylinders. Looks real good in my loft-kitchen
Wat een geweldige klantenservice
Wat een geweldige klantenservice! Ik heb de soda maker een paar maanden in gebruik gehad en er bleek een probleem. Het werd meteen opgelost en ik kreeg een nieuwe
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen misschien is het goed op de site te zetten als het is uitverkocht

Resposta da Luna Lifestyle
Zeer snelle en perfecte service
Het product werkte niet goed toen we het uit hebben gepakt. We hebben via bol.com aangeschaft maar via mail contact gehad met Luna lifestyle. Ontzettend snelle reactie en heel snel een goede oplossing aangeboden gekregen. Dit allemaal binnen een paar uur. Perfecte service dus.
Top bedrijf
Top bedrijf, snelle levering. En Mart van de klanten service heeft mij top geholpen.
Product had binnen garantie periode…
Product had binnen garantie periode defect.
Perfect opgelost. Dag later al een nieuwe in de bus.
Top.
Geweldige service en producten!
Ik ben ontzettend blij met de professionele klantenservice en de kwaliteit van de producten.
Goede en snelle service
Een espressomachine besteld, de levering was snel maar de machine bleek het niet te doen. Snelle service bij de klantenservice en met korting een nieuw apparaat kunnen aanschaffen na terugsturen van de kapotte + geld terug van kapotte apparaat.
Zie revieuw
De communicatie was goed. Het product ook. Echte wasr de omschrijving minder en we hadden ook wel verwacht dat er een eerstw ampul bij zou zitten of iig de megelijkheid om deze bij te bestellen. Ook welke je moet bestellen is niet heel duidelijk.
Hoogwaardige Producten
"Hoogwaardige producten, een snelle leveringstijd en vriendelijke klantenservice.
Top!
Snelle service. Product zoals in de omschrijving. Top!
Voetenbad Verwennerij
Ik heb recentelijk het genoegen gehad om het ultieme ontspanningsmiddel uit te proberen: een voetenbad. En laat me je vertellen, het was een waar genot voor de zintuigen.
Dit voetenbad, met zijn gestroomlijnde ontwerp en rustgevende lichteffecten, bood niet alleen een visueel feest voor de ogen maar ook een ware verwennerij voor vermoeide voeten. De warme, bruisende waterstralen omhulden mijn voeten zachtjes en begonnen onmiddellijk hun magie te doen. De combinatie van warmte en bubbelmassage ontspande mijn spieren en verminderde de spanning van een lange dag.
Bovendien was het bedieningsgemak opmerkelijk. De eenvoudige knoppen stelden me in staat om de watertemperatuur aan te passen en de intensiteit van de massage te regelen, waardoor ik de ervaring kon personaliseren naar mijn eigen voorkeur.
Na de sessie voelden mijn voeten lichter aan en was mijn geest merkbaar helderder. Dit voetenbad is niet alleen een luxe, maar eerder een noodzaak voor iedereen die wat tijd voor zichzelf wil nemen en wil ontspannen na een drukke dag.
In een notendop, dit voetenbad is een kleine oase van rust en verjonging. Het combineert functionaliteit met elegantie en biedt een betaalbare luxe die iedereen verdient. Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen, je spieren te kalmeren en je geest tot rust te brengen, dan is dit voetenbad absoluut een must-have.
Het voetenbad is een verwennerij voor je voeten.
Het luxe voetenbad is een heel fijn apparaat. zeer goede kwaliteit. Je kunt hem makkelijk opvouwen en uitvouwen zodat je hem makkelijk op kunt bergen.
Verder is de uitstraling ook erg mooi en warm. De deksel kun je tijdens gebruik aan het bad hangen wat ook makkelijk is.
De afstandsbediening is makkelijk in gebruik.
Na een lange werkdag is dit een hele fijne manier om je voeten heerlijk te laten ontspannen.
De service van dit bedrijf is ook uitstekend. Vragen worden uitgebreid beantwoord en bij problemen zoeken ze direct naar een passende oplossing.
Als ik een puntje zou moeten noemen is het dat wellicht een goed idee zou om ditzelfde apparaat te ontwerpen met zowel handbediening als afstandsbediening zodat je nog langer kunt genieten en niet afhankelijk bent van het opladen van de afstandsbediening.
Kortom wij zijn zeer tevreden.
product is goed
product is goed, maar het heeft 4 dagen geduurd voor ik het product in huis had, terwijl het de andere dag normaal zou komen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.