Detalhes da empresa

2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de Portas
  4. Fabricante de Móveis
  5. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

In 1949 wist de Zweedse ontwerper Harald Lundqvist de Nederlandse meubelmakers Heinen en Colebrander enthousiast te maken voor een modulair kastsysteem waar je alle kanten mee uit kunt. Anno 2013 verkoopt Lundia naast kasten ook deuren en laminaat.

Informações de contato

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

9 avaliações

Slechte Lundia laminaatvloer, MilderTyra

Een laminaatvloer gekocht via Karwei van Lundia. De Milder Tyra. Mooie vloer. Alleen is het kliksysteem waardeloos. De planken zijn kwetsbaar, veel was beschadigd in de verpakkingen (dus kon je niet zien aan de buitenkant) dus ik kwam net uit met wat ik gekocht had. De vloer is gelegd door een bedrijf en die gaven aan zelden zo'n slechte vloer te hebben gezien. Op hun advies loop ik niet met schoenen en pas ik op het dweilen. De naden staan open, de randen zijn beschadigd... het is eigenlijk om te janken. Het was niet goedkoop. Ik heb de klacht neergelegd bij Lundia klantenservice en via de website van Karwei een slechte review gegeven op de kwaliteit van de vloer. Deze vloer zou per direct niet meer verkocht moeten worden. Kan echt niet.

15 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is minachting voor de klant

Ik sluit me volledig aan bij de commentaren uit 2024. Had in de jaren ‘90 een Lundia-kast mét goede (papieren) handleiding, kast was van goede kwaliteit en appeltje eitje qua montage. Daarom nu, jaren later, weer een Lundia-boekenkast besteld, voor veel geld. Je moet de instructies via verschillende online handleidingen bij elkaar zoeken (tekeningen en filmpjes) maar nergens staat de specifieke handleiding voor MIJN kast, waardoor een stappenplan met alles in de juiste volgorde ontbreekt. De Nederlands geschreven uitleg is daarbij zwaar ondermaats. Vaag gebrabbel. Vrienden komen nu helpen, maar voor mij geen Lundia-spullen meer en ik zal deze leverancier / dit merk ook aan niemand aanbevelen. Waardeloos, leve IKEA en duimen dat het volgende week alsnog goed komt door de vriendenhulp.

28 de setembro de 2025

Productiefout in vloer

Ik had een mooie vloer van Lundia gekocht, hij lag en ik was er blij mee. Een paar dagen later ging het laminaat zo erg werken dat de planken uit elkaar gingen, de top laag losliet. Contact gezocht met karwei waar ik de vloer vandaan had en die hadden contact gezocht met Lundia zelf. Uiteindelijk is er een expertise gekomen en die kwam ook tot de conclusie dat het een productiefout was. Nu zou ik mijn aankoop bedrag terug krijgen, maar ze moesten wel de vloer binnen 3 maanden terug hebben..... ik terug gereageerd dat dit financieel niet mogelijk is voor mij omdat ik weer iemand moet zoeken om een nieuwe vloer te leggen, had net nieuwe hoge plinten laten plaatsen en alle muren geverfd. Dat was eigenlijk verder mij probleem, ze wilde de gehele vloer terug, geen compensatie, niks. Wilde verder mij niet tegemoet komen. Zelfs karwei vond dit geen stijl. Uiteindelijk is karwei mij tegemoet gekomen met een compensatie waar ik erg tevreden mee was. Dus mensen koop hier geen vloer, mensen zijn totaal niet voor rede vatbaar. Karwei een dikke pluim voor jullie. 😀

12 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Online advies viel erg tegen

Vijf dagen geleden een online afspraak gemaakt met Wouter, maar helaas viel de ervaring tegen. Hij leek er weinig zin in te hebben en straalde geen enthousiasme uit om mij te helpen. We hebben ongeveer een half uur “gesproken” over het ontwerp van een kast, maar het voelde niet inspirerend of betrokken. Vervolgens heb ik om een offerte gevraagd, maar tot op heden nog niets ontvangen. Dit gebrek aan service heeft me doen besluiten om hier geen aankoop te doen.

20 de fevereiro de 2025

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Slecht kliksysteem. Printfouten in print, kraakt als je er overheen loopt. Ik heb heel veel vloeren gelegd in mijn leven, maar deze vloer koop ik nooit meer. Denk je een dure vloer aan te schaffen, krijg je goedkope troep.

19 de junho de 2024

Waardeloos

Waardeloos. Je betaald 1500 euro voor een stel planken die scheef zijn, schroeven die ontbreken en een zeer onduidelijke handleiding!

4 de julho de 2024

zelfbouwpakket zonder handleiding

ga je een kast op maat bestellen zie je in de configurator mooi kastdelen krijg je de boel thuisgestuurd is het een bouwpakket alla ikea!
maar nog even erger want ze vragen veel meer geld voor dezelfde spaanplaat en d'r kan NIET EENS een fatsoenlijke handleiding vanaf voor een kast die 900 euro meer kost dan bij IKEA WTF
na 8 uur en een hoop gevloek eindelijk dat bouwpakket in elkaar bij de vraag zou ik nog een Lundia kopen is thet antwoord 100% NEE

27 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lundia is in de vorige eeuw blijven hangen

Lekker bedrijf als je snel even plankdragertjes nodig hebt. On line besteld, en dan krijg je een week nadat je betaald hebt een bericht dat ze de verzending (past ik een gewone envelop!) al hebben klaargemaakt voor verzending. Vervolgens nog steeds niet ontvangen of een barcode van de transporteur gekregen.
Zou het komen dat ze me straffen voor het feit dat ik mijn beklag heb gedaan dat ik € 8,95 verzendkosten moest betalen voor iets dat in een gewone envelop past. Of zijn ze met alles zo laks. Rij maandag wel naar een winkel 20 km verderop om ze zelf te kopen en weiger gewoon de zending van hun. Petsen we lekker terug, Lundia was in de vorige eeuw een succesverhaal, maar is in diezelfde vorige eeuw blijven steken, lijkt het wel.

16 de março de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.