Lunelleamsterdam Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet aan beginnen!! Eigenlijk wil ik geen ster geven. Netjes aangegeven dat ik product terug wilt sturen. Wat een ellende. Op de site staat duidelijk vermeld dat je terug kan sturen naar N... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gestreepte overhemd besteld. Kleur is anders, maar ergste is de strepen op de kraag zijn horizontaal op de ene zijde, verticaal op de andere. Ondraagbaar. Enorm veel gedoe met refund, moest terug naar... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling bestond uit de korte broek en de loafers. Beide zaten direct comfortabel en zijn makkelijk samen te combineren. Ik nam ze mee voor een weekend weg en droeg ze bijna elke dag. Ze pasten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De blazer is casual, maar niet té casual. Ik droeg hem over een eenvoudig T shirt en mijn outfit zag er meteen verzorgder uit. De stof voelt lichter aan dan de meeste blazers die ik bezit, waardoor hi... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

166 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

165 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik twijfelde eerst om te bestellen bij…

Ik twijfelde eerst om te bestellen bij een merk dat ik nog niet kende. Alles kwam netjes aan en de kleding leek sterk op de foto's. Dat waardeer ik, want online winkelen blijft soms een gok. Al met al voelde het als een betrouwbare ervaring.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Adverteerd als een nederlands bedrijf. Maar me kleding komt uit china? Is gewoon een pak van temu. Nu dwingen ze mij om de kosten te betalen om het terug te sturen. Dit bedrijf is oplichterij😒

23 de julho de 2026

blijft mooi na wassen

De korte broek voelt luchtig aan en plakt niet tijdens warm weer. Ik heb hem inmiddels meerdere keren gedragen en na het wassen ziet hij er nog steeds goed uit.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het product zou van linnen moeten zijn

Het product zou van linnen moeten zijn, maar het bleek voor 95% uit polyester te bestaan. Het product moet voor 15 euro terug naar China worden gestuurd. Ik zou 50% van het aankoopbedrag terug moeten krijgen. Ik zal over een paar dagen zien of ze zich aan hun woord houden.

Een DRAMA website

Een DRAMA website. Spul komt regelrecht uit China en heeft weken geduurd. En dan ook nog verkeerde artikelen geleverd krijgen en ook nog zelf moeten betalen voor de retourkosten. trap hier niet in mensen. Eén grote oplichterij!!

Oplichtersbende

Oplichtersbende, foto’s komen niet overeen met geleverde producten, is goedkope Chinese productie absoluut geen kwaliteit. Retourneren dus naar China op eigen kosten. Kijk uit mensen een en al ellende als je hier besteld

HIER NIKS BESTELLEN!

2 korte broeken besteld, super slechte kwaliteit.
late levering dus deze troep komt gegarandeerd uit china. pas vorm is slecht. hele site is AI en geen echte fotos.

wat een slechte ervaring...

NOOIT IETS BESTELLEN HIER!

17 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

KOOP HIER NIET ! CHINA goedkope kwaliteit!!

⭐☆☆☆☆ (1 ster – eigenlijk geen ster waard)

Koop hier alsjeblieft niet!

Ik heb een linnen blouse voor mijn man besteld voor een bruiloft. Op de website zag de blouse er prachtig uit. De levering duurde bijna een maand. Tijdens het wachten heb ik meerdere keren gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren, maar dat werd geweigerd.

Toen de blouse eindelijk aankwam, was het een enorme teleurstelling. Het was totaal niet wat op de foto’s stond: geen mooie linnen blouse, maar een goedkope satijnachtige blouse die meer op een pyjama leek. De kwaliteit was erg slecht. Voor mijn gevoel is dit een blouse die je voor een paar euro op een goedkope webshop kunt kopen, terwijl ik €39,95 heb betaald.

Ik heb meerdere keren gevraagd om het product te mogen retourneren. In plaats van een normale retourregeling kreeg ik steeds aanbiedingen om een deel van het aankoopbedrag terug te krijgen als ik de blouse zou houden. Toen ik bleef aandringen op retourneren, kreeg ik een retouradres in China. De retourkosten van ongeveer €22,50 moest ik zelf betalen.

Ik voel me misleid. De foto’s op de website komen absoluut niet overeen met het product dat je ontvangt. Mijn advies: bestel hier niet. Bespaar jezelf de teleurstelling en het geld.

Ik had liever 0 sterren gegeven, maar dat was helaas niet mogelijk.
Klacht indienen bij consuwijzer

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het hetgeen wat is besteld komt…

Het hetgeen wat is besteld komt helemaal niet overeen als op de foto, zoals de andere reviews ook aangaven. Ik had een S besteld, het leek wel XXL. Schandalig weggegooid geld als ik het zo begrijp qua retour zending moet je nog meer betalen ook. Nooit meer hier bestellen!!!!

20 de julho de 2026

Bestel hier absoluut niets

Bestel hier absoluut niets! Lunelle Amsterdam doet alsof het een Nederlands merk is, maar het is een goedkope dropship-site. De kleding die ik heb ontvangen komt totaal niet overeen met de foto's en de pasvorm op de website. De kwaliteit is schandalig slecht. Alsof dat nog niet genoeg is, naaien ze je volledig met het retourbeleid: je moet de artikelen op eigen kosten terugsturen naar China. Deze verzendkosten zijn extreem hoog, waardoor retourneren financieel niet eens de moeite waard is. Dit bedrijf is puur opgezet om consumenten te misleiden. Schandalige zaak

30 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lijkt op nederlands bedrijf, direct uit China

Lijkt op nederlands bedrijf, word direct vanuit china verzonden.
Levering duurt zeker 3-5 weken.
Vervolgens wilde ik het pakket retourneren. Kosten voor eigen rekening (70€), en ik word vervolgens door DHL opgebeld dat de ontvanger van de retour niet te bereiken is. Om deze reden word mijn pakket naar mij terug gestuurd.
Raar bedrijf met sluwe trucjes om je maar geld af te troggelen.

20 de julho de 2026

Retourneren

Al 2 maanden aan het wachten tot ik mijn geld terug heb. €25 euro moeten betalen om iets te retourneren, echter krijg ik na 2 maanden nog niks terug? Schandalig. Zou hier NOOIT iets bestellen

18 de maio de 2026

Esta empresa é sua?