Lunelleamsterdam Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling bestond uit de korte broek en de loafers. Beide zaten direct comfortabel en zijn makkelijk samen te combineren. Ik nam ze mee voor een weekend weg en droeg ze bijna elke dag. Ze pasten... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gestreepte overhemd besteld. Kleur is anders, maar ergste is de strepen op de kraag zijn horizontaal op de ene zijde, verticaal op de andere. Ondraagbaar. Enorm veel gedoe met refund, moest terug naar... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet aan beginnen!! Eigenlijk wil ik geen ster geven. Netjes aangegeven dat ik product terug wilt sturen. Wat een ellende. Op de site staat duidelijk vermeld dat je terug kan sturen naar N... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De blazer is casual, maar niet té casual. Ik droeg hem over een eenvoudig T shirt en mijn outfit zag er meteen verzorgder uit. De stof voelt lichter aan dan de meeste blazers die ik bezit, waardoor hi... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

171 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

170 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

makkelijk en stijlvol

De loafer mules waren iets anders dan wat ik normaal draag, maar uiteindelijk bevielen ze me erg goed. Ze zijn makkelijk aan te trekken en zien er toch stijlvol genoeg uit voor een avondje uit. Ik heb ze inmiddels meerdere keren gedragen tijdens diners en informele avonden. Ze blijken veelzijdiger dan ik had verwacht.

16 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product was volledig afwijkend dan…

Product was volledig afwijkend dan hetgeen dat ik besteld had. Het materiaal, kleur en vorm kwamen niet
overeen, nirt eens een beetje. Zeer slechte kwaliteit voor een zomerset van 54,95 Euro.

Lunelle wilde in eerste instantie 20% van de betaling en hierna 30% van de betaling terug storten. Een ruiling voor het juiste product was niet mogelijk.
Erg teleurstellend en amateuristisch.
Lunelle voldoet niet aan de wensen van de klant en heeft geen goede oplossing.

8 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mensen ga hier nooit wat kopen!!

Mensen ga hier nooit wat kopen wat een gigantische oplichterij. Ze versturen de verkeerde producten en vervolgens moet je hetzelf retour sturen naar china. Dit is 1 grote oplichting.

Grote oplichting

Grote oplichting! Helaas had ik de reviews niet gelezen. Het ging slechts om een zwembroek. Na de bestelling werd duidelijk dat deze uit China komt. Na vier weken ontvangen en de zwembroek heeft ongeveer dezelfde kleur, maar daarmee is alles gezegd. Zeer slechte kwaliteit. Pure oplichting!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schijn van een Nederlandse webshop...

Laat je niet misleiden door de naam Lunelle Amsterdam, de Nederlandse uitstraling, het vestigingsadres en de KvK-gegevens. Alles wekt de indruk dat je bij een Nederlandse webshop bestelt, terwijl je pas ná aankoop ontdekt dat retourneren uitsluitend naar China mogelijk is.

Die essentiële informatie had vóór de aankoop duidelijk zichtbaar moeten zijn. Als dat vooraf bekend was geweest, had ik hier nooit besteld.

De aangeboden "oplossingen" spreken boekdelen. Eerst werd 20% van het aankoopbedrag aangeboden, daarna 30% en uiteindelijk 40%, telkens onder de voorwaarde dat ik de artikelen zou behouden. De overige 60% ben je dus kwijt, of je moet op eigen kosten internationaal retourneren. Dat ervaar ik niet als een serieuze oplossing, maar als een werkwijze waarbij alles erop lijkt te zijn gericht de uitkomst zoveel mogelijk in het voordeel van de ondernemer te laten uitvallen.

De vele vergelijkbare reviews laten zien dat dit geen incident lijkt te zijn, maar een terugkerend patroon.

Ik heb hiervan melding gemaakt bij ConsuWijzer en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) met het verzoek deze handelswijze te onderzoeken.

Transparantie begint vóór de aankoop, niet pas wanneer een consument wil retourneren.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Temu kwaliteit

Zonnebril gekocht met het idee dat het uit Nederland kwam en goede kwaliteit was (wat wel mag voor 60eu). Vervolgens komt er een pakketje uit China en is de kwaliteit erg slecht. Ik vind het verder een mooi model maar het voldoet absoluut niet aan de voorwaarden van een bril in deze prijsklasse. Dit had ik ook voor 3 euro bij Temu kunnen kopen.

Garbage from China

The pictures in the website are not at all similar to the product received, then they ask you to pay for the return or accept and offer of 30% refund, this is not a Dutch brand, you would just receive garbage from China.

Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is

Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is. Het bedrijf stuurt je producten die totaal niet lijken op de items op de website. Gemaakt van het goedkoopste materiaal terwijl ze anders aangeven. Klantenservice is niks meer dan een ai antwoordsystewm. Waardeloos, doe het niet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wees voorzichtig voordat je bestelt

Ik bestelde twee overhemden omdat de website de indruk wekte dat het om een Nederlands modemerk uit Amsterdam ging. Pas na de bestelling bleek dat de kleding vanuit China werd verzonden.

De kwaliteit van de overhemden viel mij erg tegen en kwam niet overeen met de foto’s en verwachtingen. Bij retourneren bleek dat dit alleen mogelijk was naar een retouradres in China, waardoor de retourkosten hoog zouden uitvallen.

Na meerdere e-mails kreeg ik achtereenvolgens een aanbod van 20%, 30% en uiteindelijk 40% terugbetaling als ik de kleding zou houden. Uiteindelijk heb ik dat geaccepteerd om verdere kosten en gedoe te voorkomen.

Mijn advies aan andere kopers: lees vooraf goed de retourvoorwaarden en wees je ervan bewust dat retourneren naar China moet.

KOOP HIER NIET!!

KOOP HIER NIET!!! Ik heb een linnen set besteld. Is dat ding van polyester. Wel 4 weken moeten wachten op het pakket. En terug sturen is geen optie want je moet de retourkosten naar China (dus niet Amsterdam) zelf betalen, €35,- maar pak kost €50,- Ze zijn helemaal gek! Laat je niet oplichten en bestel hier niet!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit en misleidende retourprocedure

Zeer slechte ervaring met Lunelle Amsterdam. De 'linnen' outfit die ik had besteld, bleek bij aankomst absoluut geen linnen te zijn; de kwaliteit valt vies tegen. Toen ik het wilde retourneren, begon de ellende pas echt. Hoewel ze een KvK-nummer en adres in Hoofddorp op de site hebben, weigeren ze een Europees retouradres te geven. Je moet het zelf naar China sturen voor meer dan 22 euro aan verzendkosten. Ze proberen je met kleine kortingen over te halen om de neppe kleding toch te houden. Koop hier niks!

30 de junho de 2026

Esta empresa é sua?