Ik bestel nooit schoenen. Maar vond de schoenen appart en mooi. Veel onderzocht. Toen naar de uitleg van de schoenmaat gekeken, maat opgenomen en de schoenen besteld en geleverd. Nu heel blij met... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snelle levering, schoenen en riem heel degelijk in kleurrijke stevige dozen verpakt. Als het cadeaus zijn is extra inpakpapier niet nodig! Beide artikelen zien er minstens net zo mooi uit in het echt... Ver mais
Nach schneller Lieferung waren meine Schuhe da. Ich bin begeistert . Tolle Verarbeitung und super bequem. Das Design und die Farben sehen besser aus als auf der Webseite . Das waren definitiv nicht me... Ver mais
Ruim twee jaar geleden m'n eerste paar schoenen via internet besteld. Aangenaam verrast met het positieve commentaar op 't fleurige uiterlijk dat ik besloten heb om nu 'n tweede paar, uiteraard met 'n... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Lureaux - Exclusive Shoes
Informações de contato
Top service en fantastische schoenen!!!
Helemaal TOP 👍👍
Wat je ziet op de site is in werkelijkheid nog mooier dus een dikke 👍👍
Tot een volgende keer.
Top schoenen
Erg blij met mijn nieuwe schoenen van Lureaux. Ze lopen super en zien er ook nog’s heel gaaf uit. Snelle levering ook!
"Heel fijn en comfortabel schoenen
"Heel fijn en comfortabel schoenen, goede kwaliteit.
Mooie en comfortabele schoenen
Mooie en comfortabele schoenen, ondertussen heb ik al weer 4 paar lureaux schoenen. Ik word vaak aangesproken als ik ze draag en krijg veel complimenten. Ook over de klantenservice ben ik erg tevreden. Ze reageren snel en staan mij goed ter woord.
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Ik heb onlangs schoenen besteld voor mijn vader en hij is er ontzettend blij mee! De kwaliteit van de schoenen zijn echt top, ze zitten comfortabel en zien er prachtig uit.
Spam
Mooie schoenen, gaan niet jaren mee maar wel mooi. Alleen hun marketing komt in de buurt van spam PAS OP. Al tig keer afgemeld en mails gestuurd mijn gegegevens te verwijderen maar ik blijf mails ontvangen.
Goede schoenen en prima service.
Goede schoenen en prima service.
Ik had na enkele maanden bij 1 paar problemen en dit is binnen een dag keurig opgrlist
Goedkoop is duurkoop
Mooie vrolijk gekleurde schoenen.
Jammer genoeg van slechte kwaliteit.
Heb inmiddels 8 paar weg kunnen gooien door gebruiksschade waarvan enkele maar 1 dag gedragen zijn. Telefonisch niet bereikbaar..
Voor mij geen Lureaux meer..
Je n ai pas reçu la taille commandée
J ai commandé une ceinture en longueur 90, et je l ai reçue avec une longueur de 110!
Bon la ceinture est très belle mais c est quand même pas très sérieux!!
Altijd complimenten
Heerlijke schoenen om op te lopen. Altijd complimenten als men de bijbehorende riem ook ziet. Heb inmiddels een stuk of wat paar. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Thnx Lureaux!
Wat een tegenvaller
Ben echt geen klager,maar deze als cadeau gekregen en staan gewoon in de kast.Totaal de prijs niet waard,Draag altijd rehab,maar Lureaux schoenen mogen niet eens in de schaduw staan van dat merk.
Voelen goedkoop(chinees?),print is niet mooi ga zo maar door.
LET OP voordat u iets besteld bij deze…
LET OP voordat u iets besteld bij deze online verkoper. Op 30 november een paar schoenen besteld en betaald. In de bevestiging staat vandaag besteld is morgen in huis.
Zondag 8 december een bericht naar Lureaux gestuurd. Hierin de vraag wat er aan de hand is met mijn order. Onderstaande tekst krijg ik retour van Bas.
_*Bas*_:-
Goedemorgen
Ik ga het even voor u na! Die zou al verzonden moeten zijn inderdaad. Ik laat het u zo even weten
Bas is wat in de war en weet waarschijnlijk niet wat 'zo' betekent. Heb nu 11 december niets meer vernomen van dit bedrijf. Geld weg en geen schoenen. Er zit waarschijnlijk niets ander op dan aangifte te doen tegen weer een nieuwe online oplichter. Ben er zo klaar mee!!
Tevreden klant!
Lureaux levert schoenen van hoge kwaliteit met stijlvolle en opvallende designs. De schoenen zijn comfortabel, duurzaam en perfect afgewerkt. Wat het bedrijf extra bijzonder maakt, is de uitstekende klantenservice: snelle reacties en altijd bereid om te helpen. Ook het bestelproces verloopt soepel en de levering is snel. Ik kan Lureaux van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service!
De originele designs en prachtige kwaliteit vallen echt op
Na mijn eerste paar vorig jaar te hebben gekocht, was ik meteen hooked! Inmiddels heb ik er drie paar bij en elke dag krijg ik niet normaal veel complimenten. Mensen vragen constant: "Waar heb je die schoenen vandaan?!" De originele designs en prachtige kwaliteit vallen echt op, en ik voel me fantastisch als ik ze draag. Bij deze blijf ik hooked op de schoenen van Lureaux – ik wil niks anders meer!
Ondanks lees bevestiging geen reactie aan klant
De levering zou door PostNL verzorgd worden. Het levering bericht werd ineens een retour melding omdat het adres niet zou kloppen. Ik heb hier melding van gemaakt bij whatsapp als reactie op hun eigen bericht. Vrijwel direct zag ik een lees bevestiging maar geen enkele reactie. Bij mij blijkt na betaling de aandacht voor de klant weg te zijn. Allemaal mooie woorden maar geen daden. Denk na voor u een bestelling plaatst!!!
Service is goed
Service is goed. Schoenen zien er leuk uit, maar onmogelijk in te komen zonder schoenlepel. Ze lopen zwaar (en zijn zwaar, zeker als het warm is) en er komt geen vorm in naar je voet na veelvuldig gebruik. Het is een schoen om te showen, dagelijks gebruik nee.
Na een jaar sneakers dragen
Ik ben een sneaker freak en heb in een aanbieding vorig jaar een paar sneakers gekocht.
Helaas moest ik ze ruilen, want ze waren opmerkelijk te klein.
De service was geweldig en ik kreeg meteen nieuwe schoenen toegestuurd.
Ik heb ze nu bijna een jaar, maar de kwaliteit valt me tegen.
Door mijn bredere voeten, ga ik naast mijn schoenen lopen, waardoor de schoenen schuin afslijten.
Ook is er weinig steun, om dit ongemak te voorkomen.
Jammer, want de schoenen zijn verder mooi, maar dus kwalitatief niet super!
Het wachten is wel waard.
Ik heb volgens mijn iets langer moeten wachten, maar de schoenen zijn erg mooi, en perfect, en ervaart de service heel goed. De volgende keer,zou ik zeker bestellen, bij dit bedrijft,ik ga maar eens rond kijken wat ze in de aanbieding hebben.
Voici plus de 10 jours que j'ai passé…
Voici plus de 10 jours que j'ai passé commande chez Lureaux....pas de nouvelle et aucune réponse aux mails envoyés.....
????
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.