A empresa respondeu
Tilbuddet om 7 kg. vægttab på 40 dage lyder fristende, jeg var på vej til at købe det. Dog, jeg læste lige handelsbetingelserne først. Det synes jeg, man bør gøre. Så man kender de ansvarsfraskr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hjælper dig med at blive slank, sund, glad og fuld af energi, så selvværdet bobler.
Åkandevej 18, 7080, Børkop, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi startede med Luuna kostvejledning for snart seks år siden. Og tabte begge mere end 30 kg. På et halvt år (og begge merecend de lovede syv kg de første 40 dage. Luuna var klar med hjælp og råd der virkede, når krop eller sind pludselig reagerede på omvæltningerne. Det blev en vild øjenåbner især omkring hvilke grøntsager, der er no-go, hvor vi før bare spiste løs. Her blev det en permanent livsstilsændring, og vi er mega taknemmelige. Her efter jul tager vi lige de 40 dage igen, og straks ser vi resultater både på energi der stiger og vægt der falder.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg startede den 5 september på et 3 måneders forløb. Et forløb uden sult eller anden ubehag viste det sig hurtigt. Hvor mine smerter og sukkertrang forsvandt og det samme gjorde 13,9 kg plus mange cm. Jeg har fået Masser energi og ny læring. Luuna har lavet et super gennemarbejdet produkt, der hele tiden forbedres. Hun er løbende tilgængelig, for spørgsmål i lukket facebookgruppe. Jeg vil klart anbefale Luuna's TFA program. Hun kommer rundt om hele mennesket. Det er derfor det virker. Kæmpe stor taknemmelighed her fra 🙏

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg begyndte på Luunas forløb 1. Juni 2025. Luuna lover, at man efter de første 40 dages detox vil tabe sig mindst syv kilo (det gjorde jeg også og lidt mere 😊). Der fulgte mange gode råd, opskrifter, øvelser, og principper med og ikke mindst 16 timers faste, hvilket jeg ikke troede, jeg kunne. Men det kunne jeg, og endte med efter tre måneder at have tabt 16 kilo. Det er jeg meget taknemmelig for og det går stadig godt - min vægt ligger stabilt mellem minus 14 og 16 kilo.
Luunas forløb kan varmt anbefales♥️
At følge Luuna Sommers program,er det bedste jeg har gjort for mig selv
Det er velskrevet , gennemarbejdet og forståeligt materiale man modtager.
Læs det og lær dig selv at bruge det, så forstår man pludselig hvilken betydning , den rigtige mad har for kroppen.
Jeg har fået det så godt.
Har fået energi, ledsmerterne er forsvundet, og jeg er så glad for, at jeg tog mig sammen og meldte mig til Luuna program. Tak
Nååh ja, siden den 9.maj 2025 har jeg tabt 20 kilo

Resposta de Luuna Sommer ApS
Luunas program har ændret min bevidsthed, min viden om kost og min viden om mig selv.
Mine overgangskilo blev flere og flere og hang bedre og bedre fast - det var der ikke meget “overgang” over! I dag er jeg 5 mdr i forløbet og har fået helt nye spisevaner, har færre smerter i led og knogler, fået mere energi, forbedret mine kognitive funktioner, sover bedre og shopper i mit eget skab, fordi jeg kan begynde at passe mit gamle tøj. De tabte 14,5 kg er bonus ved siden af alle de andre positive ændringer. Hvis du skal gøre en god ting for dig selv i dit liv - så er det at investere i Luunas program. Det har ændret mit liv og jeg er dybt taknemmelig.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv❤️
Med Luunas ekspertise og fantastiske program fandt jeg nøglen til ikke kun et lettere liv kilo mæssigt men også nøglen til hvorfor det ikke havde lykkedes mig at tabe mig før.
Luunas principper er enkle at følge og det virker.
Udover at jeg tabte de kilo jeg ønskede mig lærte jeg også hvorfor det var at jeg ikke havde kunne tabe mig før.
Udviklingen handler ikke kun om mad men også hvordan vi spiser den og hvordan vi behandler os selv, hele pakken tæller og der bliver man guidet på bedste vis.
Et kæmpe plus for mig var også at det er Luuna selv der er med hele vejen, det er ikke bare et program man køber eller en assisten man kan få råd og svar på sine spørgsmål, Luuna er med hele vejen. Mine varmeste anbefalinger hvis man ønsker en ny lettere vej i livet.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Er du også så dum !!!så tjek lige nettet inden du hopper på Luuna ...Vanvittigt at give så mange penge for noget du kan finde gratis på nettet TFA metoden og faste med videre.. Total pengegrisk person Luuna... puha. Det dummeste jeg nogen side har gjort...Selvfølgelig taber du dig hvis du faste og går efter de primsipper, ( som også er gratis på nettet)det gjorde jeg også, men holde op hvor blev jeg skuffet. 5.495 kr for 40 dage forløb og sur, følte mig så så dum Ja jeg er helt normal ...tager det hele på igen . Lige som mange af dem jeg har mødt der hoppede på Luuna der er så flove over at de har betalt så mange penge Mest blive over der var så dumme at at hoppe på.. den penge som de kunne have sparet ved at tjekke nettet for de samme primsipper der er gratis PUHa Luuna er så pengegrisk

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg er dybt taknemmelig for at Luuna Sommer er kommet ind i mit liv. For første gang i mit 66 årige liv oplever jeg at noget virkelig virker for mig. Så på grund af Luuna ser jeg lyst på min alderdom med mere energi og færre smerter … plus en hel masse andre goder f.eks. stort vægttab. Jeg kan anbefale Luuna og hendes program på det varmeste.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Fantastisk måde at tabe sig på.
Jeg tabte 14 kilo på de første fyrre dage.
På et halvt år tabte jeg i alt 30 kilo, og de er ikke kommet tilbage igen. Jeg har levet på denne måde siden 2019.
Jeg har fulgt alle de slankekure der findes i 50 år.
Luna Sommers livsstil ændring, gjorde hele forskellen.
Tak for det

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg har fulgt Luunas principper i snart 5 år.. det virker! Hun garanterer at hvis man gør som hun siger taber man omkring 7kg på 40 dage.. jeg tabte 11, og i løbet af de næste måneder tabte jeg yderligere 12 kg.. man får støtte ,øvelser ,kostvejledning,månedlige QnAs hvor man kan snakke om udfordringer og få interessant input..jeg er fortsat på fortsætterforløbet,og det er skønt at der stadig er støtte og vejledning hvis man falder af på de gode vaner.. jeg kan kun anbefale at prøve forløbet!

Resposta de Luuna Sommer ApS
Luuna har simpelthen sammensat et fantastisk koncept til vægttab. Hun er på forkant med hvad al ny forskning viser. Hun hjælper folk til at forstå hvad der sker både fysiologisk og mentalt med ens krop og hvordan man kommer den i møde. Der holdes hele tiden online webinarer - totalt pålideligt og ansvarsfuldt. Mine allerbedste anbefalinger ❤️❤️

Resposta de Luuna Sommer ApS
Man siger blindt ja tak til et koncept. Når pengene er trukket, så er der ingen fortrydelse.
Hun kalder det selvkærligt, men der er ingen selvkærlighed over det. Det er så restriktivt og nemt for Luuna fordi vi ingenting må.
Jeg er meget skuffet, også i forhold til at 10 dage koster 995 kr. Det er ikke meget man får for pengene.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg er fuldstændig rystet lige nu og helt slået ud.
Jeg skal ikke til at udpensle mit liv, men jeg kan fortælle jeg har nogle diagnoser, som gør tingene kan være lidt svært for mig engang imellem.
Jeg faldt tilfældigt over Luuna`s hjemmeside og hendes historie og kamp ramte mig, så jeg tænkte, hun kan hjælpe mig. Jeg var lykkelig. Endelig kan jeg smide min kampvægt og komme ud på den anden side. ENDLIG en som forstår og ønsker at hjælpe.
Jeg har skrevet frem og tilbage med Luuna, fordi der har været ting jeg ikke forstod.
Men i Luuna`s klasseværelse er der åbenbart kun plads til elever der forstår tingene første gang. Det står jo på hjemmesiden. Jamen, hvad hvis nu jeg ikke forstår det. I stedet for at forklare det, så er svaret. Mit program er ikke for dig. Læreren her gider ikke bruge tid på de elever/klienter som ikke forstår det hele i første omgang.
I dag fik jeg følgende besked:
Kære Lene
Jeg vil være direkte: Mit forløb er ikke velegnet til dig. Jeg kan ikke håndtere individuelle henvendelser via mail på forløbet og jeg tolererer ikke negative og irriterede toner i fællesskabet.
What 😳😱
På intet tidspunkt har jeg været negativ, eller skrevet i et irriterende tonefald. Har været frustreret fordi jeg ikke forstod hvad forløbet gik ud på.
Man er godt nok ikke så lidt arrogant, når man skriver sådan til et menneske som man forventer skal betale en halv månedsløn for et forløb på 40 dage.
Man er godt nok iskold og et rigtig dårligt menneske, når man skriver sådan til et menneske som er et sted i livet, hvor Luuna selv påstår hun har været. Hvor hun havde opgivet alt og nederlag, blev erstattet af nederlag.
Der er/var jeg da jeg kontaktede Luuna og hun har lige givet mig endnu et nederlag, til min i forvejen prop fyldte rygsæk.
Tak for dig Luuna. Du påstår din mission i livet er at hjælpe folk, så de kan få et liv lige så godt som dit.
Du opgav mig, før jeg overhoved kom i gang og du kender mig overhoved ikke. Du gad ikke engang bruge tid på mig og hjælpe, som du påstår er det der holder dig i gang. Du burde skamme dig.
Endnu engang tak for dig.
Er stadig fuldstændig rystet over et menneske med egen virksomhed, der lever af at hjælpe mænd/kvinder ud på denne anden side, til et nyt og bedre liv, med overskud, livsglæde og troen på fremtiden, kan være så fuldstændig kold.
Det virker som varm luft alt det du skriver og fortæller i artikler, blogs og foredrag. Du virker til kun at gide det, hvor du bliver set og hørt, men når det kommer til de mennesker du skal leve af, så gider du ikke når det komme til stykket, hvis det kræver lidt ekstra af dig.
Føj, siger jeg bare.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg har været i Luunas univers i 6 år. Startede med det lange forløb ( hvor jeg i øvrigt pga utryghed fik en opringning og en RIGTIG god snak med Luuna, inden jeg betalte noget som helst) . Jeg er 64 år, har været på alverdens skiftende slankekure hele mit liv, lige fra de tidlige teenageår. Typisk har jeg tabt mig en masse, for derefter at tage det hele + noget mere på igen.
På de første 3 måneder hos Luuna tabte jeg 15 kilo. Så troede jeg godt, at jeg kunne stå på egne ben, hvilket jeg også nææææsten kunne, men ikke helt, så jeg meldte mig ind i hendes månedsklub, hvor der er masser af ligesindede, som støtter hinanden, OG Luuna også fortsat støtter. Der er dog nogle Flex principper i Luunas kost, som jeg aldrig helt har fået neglet. Det arbejder jeg på nu, efter at jeg pga et måneds langt sygeforløb er røget tilbage i alt for mange dårlige vaner, hvilket har øget vægten uhensigtsmæssigt.
Jeg VED , at uden Luuna og gruppen ville min vægt på nuværende tidspunkt være meget meget høj. Jeg er aldrig på noget tidspunkt kommet over den vægt, jeg startede på i 2019.
Og ja, der ER meget at lære, og JA, der er mange vaner der skal ændres, men så er det altså heller ikke værre 🥰 Min varmeste anbefaling ❤️❤️❤️

Resposta de Luuna Sommer ApS
Der er kun godt at sige om Luuna Sommer. Jeg har fået et vægttab på næsten 20 kg. Jeg har også fået et meget stort indblik i hvordan kroppen fungerer med det rette brændstof. Jeg har ikke ikke haft en eneste dag med snue, influenza ect siden sommeren 2023.
Jeg er i overgangsalderen og ret vildt den kan styres med kostomlægningen.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Gennem 45 år på forskellige slankekurer er luunas principper det der virker for mig (hvis man gør som luuna anbefaler)🫣
Kan stærkt anbefales.
Har kun ros til luuna for hun har fundet vejen til gavn for mig og mange mange andre🙏
Tak luuna❤️

Resposta de Luuna Sommer ApS
Har prøvet at faste i 10 dage :: det gik ikke helt som forventet , selvom jeg overholdt det som jeg skulle .
Men fortsætter ikke . Tabte godt 2 kg , men har taget på igen når man spiser igen

Resposta de Luuna Sommer ApS
Jeg fik bestemt en indsigt - at det hidtil har været insulin, der har styret hele mig - at jeg ældes, at jeg er konstant sulten, at jeg sover efter måltiderne osv
De ti dage gik fint - gav et boost til kroppen, som virker længe efter.
Men hvor er jeg nu opmærksom på at jeg nemt falder i brødfælden, frugtfælden, kulhydratfælden.

Resposta de Luuna Sommer ApS
Har deltaget på 40 dages forløbet, og er fortsat på det videre forløb. De 40 dage har fuldt ud mødt mine håb og forventninger! Nemt, hurtigt, og uden lidelser. 8,5 kg. lettere, og diverse gener for "livet før" var stærkt reduceret. Fortsætter forløbet giver mig viden, forståelse, og værktøj til at forstå min krop. En "uddannelse" jeg kan bruge resten af mit liv. Dette forløb er hver en krone værd, og jeg oplever det er en super god investering!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.