Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel via facebook een powertrimmer en wat krijg ik thuis een stalen borstel zonder trimmer. Over retouneren wil dit bedrijf niks weten maar dan hebben ze hun eigen tetour beleid niet gelezen. Gewoon... Ver mais

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

38 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,5

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

klantenservice geeft totaal géén…reactie

Luxesio.nl webshop, klantenservice geeft totaal géén reactie. Na 3x een mail gestuurd nog steeds geen enkele reactie . Het betreft een honden jasje, helaas is het veel tegroot, ik wil het ruilen voor 1 maat kleiner. Maar helaas geven ze geen enkele reactie!!!!!

8 de dezembro de 2023

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Luxesio beweert dat de besteldienst verschillende malen geprobeerd heeft te leveren maar dat er nooit iemand thuis was. Ze willen bestelling opnieuw opsturen mits bijbetaling van 5 euro... het gaat over een product dat zelfs in de brievenbus past!!! Nooit meer.

30 de setembro de 2023

Antwoorden zijn automatisch

Als je mails stuur krijg je meerdere malen hetzelfde computer antwoord wat midden in de nacht word verzonden. Deze mails worden ondertekend door computer Kim. Als Sonny antwoord krijg je te horen wat je allemaal zelf moet doen, zelf doen ze niets. Deze website is eigendom van een zakkenvuller dat kan niet anders want je word niet geholpen.

10 de outubro de 2023

Wenkbrouwmarker gekocht

Wenkbrouwmarker gekocht ! Zit geen produkt in ! Mail gestuurd. Moet dit op mijn kosten terugsturen ! Zeggen nu dat ik de voorwaarden heb gelezen. Ik heb helemaal geen verkoopsvoorwaarden gelezen. Zal dit ZEKER niet betalen ! Stuur dit door naar de ombudsman der consumenten.
Er staat duidelijk op : niet tevreden geld terug. Ja, tot puntje bij paaltje komt. Gelukkig nog niet betaald. Nooit meer !!

15 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3 maanden geleden een mini…

3 maanden geleden een mini scheerapparaat gekocht € 29,95. Het ding bleek het niet te doen. Rotzooi. Direkt contact opgenomen met luxesio. Ze zouden contact opnemen met de leverancier en dan zou ik daarena direkt van hen ( luxesio ) horen. Dit heb ik ongeveer 6 keer gedaan en iedere keer kreeg ik hetzelfde antwoord. Krijg ook geen geld terug. Dus wat er in de voorwaarden staat klopt voor geen meter. Ik wil ook het apparaatje voor eigen rekening terugsturen en dan mijn geld terug. Ook daar weer hetzelfede antwoord. Wat is dit voor een oplichtingszooitje. Bah verschrikkelijk gewoon. Gr Jeannette Berg uit Nieuwegein

17 de julho de 2023

Bestellijn nog steeds niet ontvangen Sinds 30 mei een bestelling gedaan

Sinds 30 mei een bestelling gedaan, heen en weer gemaild en nog steeds geen bestelling vandaag is 9 Juni en ook hoor ik niks meer .hoe dan ????? En nu ik meerdere reviewers leest ,begin ik te geloven dat ik ben opgelicht ,want niemand schijnt zijn/ haar bestelling te ontvangen .we moeten het niet hierbij laten .desnoods op tv komen in Radar of andere oplichters programma. Zodat ze niet meer slachtoffers maken en rijk worden met andermans hard verdiende geld

9 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een mala mala ...fide bedrijf !! dropshipping..

Heb daar bestellingen betaald maar geloof écht niet dat ik die * ooit* zal ontvangen! Gelukkig niet veel geld maja vanuit een Ned bedrijf ?? Allez overheid wordt wakker !! Hoe kan dat ?? Een bom eronder !! Shame !!...dat er * te * weinig toezicht is op dat soort praktijken- alsof de buitenlandse * scammers * per tel- mail en sms nog niet genoeg zijn...

8 de junho de 2023

Pas op oplichters…

Ten eerste is er een armbandje geleverd waarde +/_ 1 euro terwijl ik een bestelling van een onkruid verwijderaar had geplaats van € 34.95 dus ik contact gezocht en geld terug gevraagd .maar na een aantal mail wisselingen laten ze niets meer van zich horen . DUS HIER NIETS BESTELLEN .ZIJN BENDE OPLICHTERS !!!

1 de junho de 2023

Oplichting

Net als andere niets ontvangen. Dit was voor me lesje,altijd kijken naar meer info.

3 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanaf 2 december 2022 nog niets ontvangen.

2 dec. 2022 2 “tiktok” panties besteld. Natuurlijk meteen betaald en tot nu toe niets ontvangen. Waren niet goedkoop. Als je wat vraagt, krijg je automatisch gegenereerde antwoorden die nietszeggend zijn en slecht vertaald.
Je wordt aan het lijntje gehouden. Ik hoop dat ik mijn bestelling nog ontvang, maar vrees het ergste. Ik heb de warmtekleding nodig voor mjn ziekte.

20 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij Luxesio.nl niet kopen!

In dec. j.l. een vliegend popje (flying fairy) ad € 19,95 bij Luxesio besteld. Door slechte verpakking kapot ontvangen. Dus geld teruggevraagd! Okay. Stuurt u het maar terug naar China! Kosten € 22,- Gewoon ordinaire oplichters.

12 de dezembro de 2022

Esta empresa é sua?