Luxoutdoor Avaliações 40

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop fået opsat vores dejlige pergula af tre dygtige montører som startede mandag morgen og var færdige torsdag middag. Super kvalitet og super service fra LuxOutdoor. Lige fra vejledning o... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Et rigtig flot resultat, Vi er rigtig glade for det fantastiske uderum Vi har fået lavet, Professionel råd og vejledning og rigtig dygtige montør fra start til slut. Eneste minus var leveringen skre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oplevelsen kunne ikke have været bedre.. Lige fra deres showroom i Middelfart, til Nicolaj der kom og målte op(og svarede på mange spørgsmål) til de gode håndværkere der kom og satte den op midt om... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet og super service

Super kvalitet og super service fra LuxOutdoor. Lige fra vejledning om muligheder til det færdige resultat.
Vi giver dem de største anbefalinger herfra👍😀

2 de março de 2026

Hej Lisette & Martin

Tak for den gode anmeldelse. Det er altid rart når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med resultatet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var danske håndværkere, som vi kunne kommunikere med. Flot arbejde. Pænt ryddet op. De gik ikke før de selv var tilfreds.
Kan varmt anbefale firmaet.

2 de fevereiro de 2026

Hej Lena

Mange tak for den gode anmeldelse. Det er dejligt, at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultatet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

6 stjerner, hvis vi kunne!

6 stjerner, hvis vi kunne! Vi valgte LUX OUTDOOR som leverandør af vores nye udestue med glastag og skydedøre. Hele forløbet har været godt, lige fra den indledende dialog på Byggecentrum i Middelfart, over tilbudsfase og opmåling til montering og de afsluttende småjusteringer. Prisen var rimelig, produktet er dansk produceret og ser ud til at være af god kvalitet. Og de to montører var en fornøjelse: De var kompetente, til at tale med om detaljerne, og de arbejdede virkelig for sagen. LUX OUTDOOR er en helt igennem professionel leverandør, som vi kun kan anbefale.

16 de janeiro de 2026

Hej Ole

Mange tak for den meget pæne anmeldelse. Det er altid dejligt, at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultatet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oplevelsen kunne ikke have været…

Oplevelsen kunne ikke have været bedre..
Lige fra deres showroom i Middelfart, til Nicolaj der kom og målte op(og svarede på mange spørgsmål) til de gode håndværkere der kom og satte den op midt om vinteren. Kæmpe anbefaling herfra

16 de janeiro de 2026

Hej Thomas

Tak for de pæne ord. Det er altid dejligt, at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med resultatet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk stab med et smil på læben…

Fantastisk stab med et smil på læben hele vejen igennem. Hurtige svar på spørgsmål, og gode løsninger på tekniske udfordringer. Vi er superglade for resultatet.
Kan klart anbefales.

17 de dezembro de 2025

Hej Niels

Tak for den meget fine anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os.

Det blev leveret og monteret til tiden

Det blev leveret og monteret til tiden
Høflig og venlig betjening
MVH Egon

9 de dezembro de 2025

Hej Egon

Tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder er tilfredse med forløbet.

Meget flot arbejde

Meget flot arbejde. Høj kvalitet og til en god pris. Fik lavet en isoleret inddækning af vores overdækkede terrasse. De varmeste anbefalinger herfra.

27 de novembro de 2025

Hej Jesper

Tak for anmeldelsen. Det er altid dejligt når vores kunder er tilfredse med forløbet samt resultatet.

Hurtig tilbagemelding / tilbud

Hurtig tilbagemelding / tilbud.
Godt håndværksarbejde. Konkurrencedygtig pris.

5 de novembro de 2025

Hej Henrik

Tak for anmeldelsen. Det er altid dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os.

Kanon slutresultatet

Lige fra start til slut en behagelig oplevelse, hvor man bliver hørt. Virkelig flot resultat - vi kunne ikke være mere tilfredse. Og til de to unge mennesker som knoklede i silende regn og skinnende sol, tak for jer - I har leveret et fantastisk håndværk incl. musik og sang 🤣

6 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Jeanette

Tak for den meget pæne anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og at i er tilfredse med resultatet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og imødekommende service gennem…

God og imødekommende service gennem hele forløbet.

27 de outubro de 2025

Hej Rene

Tak for den pæne anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været meget positiv oplevelse…

Det har helt igennem været en positiv oplevelse at have Luxoutdoor til at opstille vores udestue.
Lige fra de første uformelle kontakter på udstillingen i Middelfart, over besøg af sælgeren der skulle foretage opmåling af udestuen.
Stor annerkendelse skal også lyde til de 2 montører der monterede udestuen.
Vi kan klart anbefale Luxoutdoor.

6 de outubro de 2025

Hej Klaus

Mange tak for den meget fine anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med forløbet. Håber i kommer til at nyde jeres overdækning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesionelle folk hele vejen igennem

Profesionelle folk hele vejen igennem. Ulrich, Nicolaj og Katrine. God information vedr. tidshorisonten på ordren. De 2 montører , Danny & Savi. Er så pertentlige og dygtige. Samt utroligt flinke. De går ikke på kompromis med noget. Resultatet er blevet så godt. Om jeg vil anbefale Lux Outdoor til andre? JA til hver en tid.

29 de setembro de 2025

Hej Thomas

Tak for den meget fine anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder har haft en god dialog samt oplevelse med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot og veludført arbejde

Super flot og veludført arbejde, af meget flinke og rare mennesker - kan varmt anbefale Lux Outdoor

29 de setembro de 2025

Hej Thomas

Tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultat.

Fedt

Salg, tilbud, opmåling og montering

15 de setembro de 2025

Hej Poul

Tak for anmeldelsen. Håber i bliver glade for det færdige resultat.

Jeres gode montører.

15 de setembro de 2025

Hej Jens

Dejligt at høre i har haft en god oplevelse, vi håber i er tilfredse med det færdige resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God opmåling og vejledning omkring…

God opmåling og vejledning omkring produktet, og to dygtige montører til opsætning af skydevæg.

4 de setembro de 2025

Hej Benedicte

Tak for den gode anmeldelse. Det er altid rart at høre når vores kunder er tilfredse og har haft en god oplevelse med os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Et rigtig flot resultat

Professionel råd og vejledning og rigtig dygtige montør fra start til slut.
Eneste minus var leveringen skred, VI fik 10 - 12 uger men der gik 14 uger, derfor må De nøjes med 4 stjerner, men nu er det sat op med et fantastisk resultat og 37 m2 lukket uderum rigere, ;-)

1 de setembro de 2025

Hej Jens Åge

Tak for den pæne anmeldelse. Det er altid dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultat. Vi kan kun beklage at leveringstiden skred i forhold til ordrebekræftelsen.

Professionel arbejde

Altid blev gjort til tiden og når man havde spørgsmål var de til og få fat i og meget behjælpelige. Servicen vsr i top og de 2 personer der var og sætte udestuen op var flinke og klar til at svare på spørgsmål. Så top karakter herfra👍

25 de agosto de 2025

Hej Carsten

Tak for den fine anmeldelse. Det er altid dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultat.

Super godt service

Super godt service. Alt var udført i aftale tiden. Kvalitet er passer til service. Godt arbejde

18 de agosto de 2025

Hej Mykola

Tak for den positive feedback, vi er glade for at høre at i er og har været tilfredse med både service og produkt.

De bedste anbefalinger.

Lige fra projektets begyndelse var alle hos Luxoutdoor utrolig servicemindet og rettede tilbud og mål til flere gange når vi kom med ændringer og nye ideer.
Lev. og opsætning forløb helt som aftalt og montørerne er meget dygtige og imødekommende.
De bedste anbefalinger på alle områder her fra.

11 de agosto de 2025

Hej Bjarke

Tak for anmeldelsen. Det er altid dejligt at høre når vores kunder har haft en god oplevelse med os og er tilfredse med det endelige resultat.

Lux Outdoor / Kathrine

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais