First of all ladies and gentlemen this seller deserves a 5 star 🌟 The service and product he provides is indescribably AMAZING. Fabulous quality clothing and footwear that won't make you regret purc... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb hier onlangs prachtige schoenen besteld en eerder al een mooie tas gekocht. Beide producten zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals beschreven. De service is top en alles werd netjes en... Ver mais
Dit is mijn tweede bestelling bij Luxurybyse. Mijn eerste bestelling waren slippers en bril. Top kwaliteit😍 tweede bestelling heb ik een winterjas besteld ( op maat ) en n boots en weer 😍wauwww goei... Ver mais
Dit was mijn eerste bestelling bij Luxurybyse. Ik heb een Fendi tas besteld en die kwam de volgende dag gelijk binnen in super goede kwaliteit. De communicatie met dit bedrijf is uitstekend en had ni... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
NEGEREN EN OPLICHTEN
Ik was altijd heel tevreden over ze, maar sinds begin maart heb ik een vest als pre order besteld. De pre order zou 10 tot 14 dagen duren. Dat werd een maand en er werd een gratis artikel beloofd omdat ik zolang moest wachten. Nu heb ik een verkeerde maat ontvangen EN mn gratis artikel niet ontvangen. Ik en mijn man appen ze al sinds vorige week dinsdag. Maar ze negeren mij overal. Op whatsapp en insta. Zij hebben mijn geld in hun zak en ik heb geen artikelen die ik kan dragen. Klantenservice staat bij hen op de laatste plaats. KOOP HIER NIKS MEER, PAS OP!!!!!
Goede snelle service
Goede snelle service, levert altijd snel met een track and trace altijd tevreden
Ik ben echt super tevreden over mijn Essentials set
Ik ben echt super tevreden over mijn aankoop😍! Ik heb een Essentials set gehaald en de kwaliteit is echt top. De stof voelt luxe aan, zit heerlijk comfortabel en de pasvorm is perfect. Je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan detail en afwerking. Daarnaast was de service ook gewoon goed geregeld: snelle levering en alles netjes verpakt. Het hele proces van bestellen tot ontvangen verliep soepel. Voor mij zeker een aanrader als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatieve kleding. Ik ga hier in de toekomst sowieso vaker bestellen!
Word snel bezorgd en goede kwaliteit
Word snel bezorgd en goede kwaliteit. Heel tevreden
Heel tevreden!!
Mooie schoenen en goed ontvangen!
Verkoper reageert ook snel op vragen.
Kortom, we gaan vaker bestellen.
Zo als altijd hele goeie kwaliteit
Zo als altijd hele goeie kwaliteit, snelle levering. Blij met al mijn aankopen!😍
Dit is mijn 3de bestelling bij…
Dit is mijn 3de bestelling bij Luxurybyse helemaal blij!!! Ziet er precies uit als afbeelding, en wordt snel geleverd / geholpen. 🌸
Ik heb mijn bestelling binnengekrege
Ik heb mijn bestelling binnengekregen en ben zo blij! Alles is prachtig en van hele goede kwaliteit. Zeker een aanrader 💕
Perfect
Snelle levering, artikel is perfect geleverd zonder enige schade of iets wat niet hoort! Top!!
Top kwaliteit en snelle levering blij…
Top kwaliteit en snelle levering blij mee dankjewel! 😍
Snelle levering en mooie kwaliteit!
Perfecte kwaliteit
Ik heb onlangs een tas besteld en deze is precies zoals verwacht en zoals op de foto’s. Perfecte kwaliteit, alles netjes en snel geleverd. Betrouwbaar en absoluut aan te raden!
Ongelofelijk goed kwaliteit!!
Ongelofelijk goed kwaliteit, vaste klant vanaf nu !!!
Topp
Goede kwaliteit, goede communicatie en snelle levering !
Zoals altijd super kwaliteit
Zoals altijd super kwaliteit. Al zo vaak besteld enorm betrouwbaar en snelle levering. Prachtig spullen .
Ben vast klant.
Zohra
Super mooie design spullen.
Ze helpen je goed er zijn zo veel mooie design producten. zeker een aanrader!
Voor het eerst hier besteld en I love…
Voor het eerst hier besteld en I love it. Een hele goede service, zeker een aanrader!!
Ik heb hier de chanel schoenen besteld…
Ik heb hier de chanel schoenen besteld en ze zijn super prachtig top kwaliteit aanrader!!😍😍😍
Meerdere keren besteld
Meerdere keren besteld, altijd in top kwaliteit. Levering is super snel en ze helpen je met alle liefde! Zeker een aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.