Jeg købte jeres trimmer til min Coton, hurtig levering og umiddelbart en fin klipper - men ved brug af jeres afstandskarme er resultatet yderst skuffende, ærgeligt man ikke kan købe skær i større di... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fint udvalg. Havde det produkt, jeg skulle bruge. Rimelig hurtigt levering. Mht. produktmål, kunne det være rart med indvendige mål også. Meget fint og lækkert hundesæde, legetøj og snacks. Kan... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 2.0 Professionel Keramisk Hundetrimmer, hurtig levering. Købte heldigvis et ekstra skær på 6 mm. De plastik afstandstykker der følger med sættet er ikke meget værd. Fik klippet hunden, en Tibe... Ver mais
A empresa respondeu
Meget fin service , min vare kom hurtigt og hunde sædet lever fuldt op til mine forventninger. Jeg siger tak 🤩
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin hundefrakke og kom hurtigt
Fin hundefrakke og kom hurtigt

Resposta de Luxvuf
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Luxvuf. Leveringen var hurtig og præcis som lovet, og jeg blev løbende opdateret undervejs. Det er tydeligt, at de har styr på deres processer.
Kundeservicen fortjener også ros – hurtige svar, venlig tone og en følelse af, at man faktisk bliver taget seriøst som kunde. Det er sjældent i dag.
Produktet levede fuldt op til forventningerne, både i kvalitet og design, og det hele var pakket flot og ordentligt. Man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne.
Jeg handler helt sikkert hos Luxvuf igen og kan varmt anbefale dem til andre, der går op i kvalitet og god service.

Resposta de Luxvuf
Jeg har altid kun fået god behandling…
Jeg har altid kun fået god behandling hos Luxvuf. Varen kom dagen efter og kundeservice er yderste behagelige når man har brug for hjælp til produktet.

God klipper
God klipper , god pris,- levering 2-3 dage.

Resposta de Luxvuf
Købte en god potevoks og levering i top…
Købte en god potevoks og levering i top !

Resposta de Luxvuf
En måneds ventetid og flabet…
En måneds ventetid og flabet kundeservice. Jeg ventede 1 måned på en klipper, et saksesæt og tre hundeposer. Jeg fik at vide at saksesættet var en forudbestilling og at de ville afsende varen efter 10 dage. Til trods for at klipper og hundepose var på lager måtte jeg vente til hele ordren kunne pakkes i stedet for at sende i to dele. Jeg skulle selv følge op konstant med deres flabede kundeservice medarbejder som jeg selv forslog en masse løsninger til hvordan man yder god kundeservice. Jeg lagde bestillingen 30/01 og modtog den 4/2. Uden nogen former for imødekommelse af god kundeservice. Jeg har købt min sidste varer der. Jeg gider ikke at støtte en webshop med så elendig kundeservice og ingen former for løsninger til at kunden får en god oplevelse. Så hvis I står og mangler en varer til normal leveringstid, så skal I ikke købe noget herfra.
Min ordre havde ordrenummer 053431
Efter min trustpilot kommentar skrev Andreas til mig, at de ville modregne saksesættet og træne deres medarbejdere o kundeservice. Det håber jeg, at det bliver til andres fordel, derfor går min stjerne fra 1 til 4

Resposta de Luxvuf
Jeg har fået en fin behandling hos jer😃

Resposta de Luxvuf
Jeg har bestilt en masse hunde snacks…
Jeg har bestilt en masse hunde snacks og mine 2 hunde fuldstændig vilde med bl.a. Bøffel horn og snacks
Luxvuf hjemmeside helt sikkert et besøg værd ❤️

Køb ikke noget hos Luxvuf.dk
Køb ikke noget hos Luxvuf.dk. hvis du forventer at modtage dine varer inden for rimelig tid de trækker pengene dag et og så går der op til 14 dage tre uger før du overhovedet får din varer deres kundeservice består en AI robot der sender mail, og så du kan ikke ringe til dem. Find en anden leverandør!!

Resposta de Luxvuf
Lang levering og manglende undskyldning
Da jeg ikke havde modtaget den bestilte vare efter 11 dage, kontaktede jeg firmaet. Der kom ingen undskyldning på trods af, at de reklamere med “hurtig levering” blot en forklaring om at varen skulle komme fra et fjernlager.
Jeg bad så om slet ikke at modtage varen og fik pengene refunderet hurtigt.
Men måtte så ud og finde en anden transporttaske til min hund som jeg skulle bruge to dage senere. Troede 13 dages leveringstid ville være rigeligt, da jeg bestilte den!

Kvalitet halsbånd
Kvalitet halsbånd
Dårlig kvalitet og hvis man skal sende den retur det koster 69 kr. aldrig handle med dem igen

Resposta de Luxvuf
Hurtig levering. Godt produkt med god brugsanvisning

2 stk hundelegetøj af god kvalitet
Jeg fik mine varer inden for den lovede tid. Varerne svarrede til det forventede. 2 stk legetøj af god kvalitet.

Dårligste kundeservice
Det skal lige siges, at jeg ikke er typen som brokker mig eller klager, men i denne situation har jeg intet valg.
Jeg har lagt en ordre, som skulle være kommet på lager igen d. 20/1-26.
Pengene blev trukket ved ordren og alligevel i dag d. 31/1 har jeg intet hørt.
Jeg har skrevet 4 mails og intet svar.
Derved har jeg skrevet til dem på Instagram, både via. Historier og kommentarer og de er bare blevet slettet.
Det er sjældent jeg oplever SÅ dårlig kundeservice.
Jeg skal aldrig handle der igen.

Resposta de Luxvuf
Gode produkter og godt udvalg
Jeg har købt flere varer på denne hjemmeside til mine 2 hunde.
Altid fin kvalitet og fornuftige priser.

Resposta de Luxvuf
Kvaliteten af deres halsbånd lever ikke op til forventning
jeg købte et halsbånd til min hund, som på hjemmesiden så rigtig flot ud. Kvaliteten levede på ingen måde op til det jeg har set på billederne på hjemmesiden. Desværre koster det 69 kr. og returnere varen, så de kan næsten ikke betale sig. Men jeg er skuffet over mit køb. Min hund kommer ikke til at bruge det halsbånd.

Nemt at bestille..
Nemt at bestille... hurtig levering 😃👍😃

Resposta de Luxvuf
Fin tilbagemelding om udsolgt vare
Fin tilbagemelding om udsolgt vare, men nu venter vi på den sidste vare, er reg på Gls

Har købt to hunde seler
Den ringeste kundeservice Jeg har oplevet. har skrevet til dem man får ingen svar. Har skrevet til dem hvornår de kommer på lager. Intet svar. Selvom de har trukket pengende på min konto. Har skrevet Jeg vil godt have annulleret ordren og have mine penge retur ingen svar mvh Lars

Resposta de Luxvuf
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Resposta de Luxvuf
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.