Op vrijdag de Luxyor - Comfort 150 besteld. De dag erna al een track & trace gekregen en dinsdag geleverd. Het infrarooddeken wordt snel warm, lekker zweten en koelt ook snel weer af.
Veja o que dizem as avaliações
Goede uitleg en geduldige hulp bij het kiezen voor deze deken. Altijd snel antwoord. Uitstekende service. De deken zelf bevalt heel goed. Ik kan makkelijker lopen en heb minder pijn.
Het bestellen op internet ging gemakkelijk. De bezorging was echt snel. De verpakking was ook keurig netjes. Ik heb de luxyor deken gekocht omdat ik fybromialgy heb. De eerste keer dat ik erin s... Ver mais
Vlug geleverd, goed product.. aanrader voor die prijs Ik gebruik katoenen 1p dekbedovertrek om erin te kruipen, en dat gaat perfect om alles proper te houden
Detalhes da empresa
Luxyor is dé specialist in hoogwaardige infraroodproducten voor ontspanning en herstel. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld voor mensen die bewust kiezen voor balans, rust en welzijn. Van infrarooddekens tot andere wellnessoplossingen, bij Luxyor staat kwaliteit, comfort en stijl centraal. Wij combineren bewezen technologie met luxe afwerking, zodat je thuis kunt genieten van effectieve ontspanning op elk moment van de dag.
Informações de contato
Wetterkant 29 Box 3, 8401 GC, Gorredijk, Holanda
- 085 050 9024
- info@luxyor.nl
- luxyor.nl
Super snelle leveling en product…
Super snelle leveling en product voldoet aan de verwachtingen!
Gemakkelijk bruikbaar en betaalbaar product.
Prima product voor een goede prijs. Aangeschaft als vervanger van een opvouwbaar bad en een dure infrarood hoogtezonsauna. Deze is wel gemakkelijk te gebruiken.
Heerlijk voor de spieren/ ontspanning
Na enige twijfel toch de saunamat gekocht, omdat ik fibromyalgie heb. Afgelopen 2 weken dagelijks gebruikt na een lange wandeling, om weer lekker op te warmen en te ontspannen. Merk ook dat ik op het moment wat minder stijf ben. Hopelijk wordt dat nog beter. Zeker geen spijt van mijn aankoop.
Luxyor saunadeken
Luxyor saunadeken besteld.
2 dagen eerder dan verwacht al thuis geleverd gekregen.
Goed en net product die werkt zoals omschreven wordt.
Erg fijn voor de gewrichten en spieren👍🏻
Lekker ontspannend en goed voor je…
Lekker ontspannend en goed voor je spieren. TOP !
Top product
Top product
Ben super blij mee, heeft mij goed geholpen omdat mijn spieren helemaal vast zaten! En had kine ook erbij gedaan! Na 3 weken afzien, kan ik u garanderen dat dit echt helpt,zelf mijn kine had het gevoeld.Ben super gelukkig dat ik dit heb gekocht!!
Top
Goede artikelen voor een eerlijke prijs
Top spul!!!!!
Heerlijke product
De Saunadeken Deluxe 310 is echt ideaal, ik hou van de sauna en met deze deken krijg ik echt het gevoel van de sauna!
Mijn favoriete selfcare-aankoop van dit jaar!
Ik gebruik de saunadeken nu een paar weken en ik ben écht fan. Na een lange werkdag kruip ik erin en voel binnen 10 minuten hoe alle spanning uit m’n lichaam verdwijnt. Mijn huid voelt zachter aan, ik slaap dieper én ik hoef niet eens de deur uit voor dat ‘spa’-gevoel.
Perfect voor de koude herfstavonden — ik noem het mijn cozy detox moment. 🧖♀️🍂
Aanrader voor iedereen die van wellness en warmte houdt!
Als je het éénmaal gewend bent wil je…
Als je het éénmaal gewend bent wil je er absoluut niet meer zonder. Gewoon top.
Verminderd de klachten van fibromyalgie
Mijn moeder heeft last van fibromyalgie. De sauna deken die ik voor haar heb gehaald werkt hier perfect tegen.
Mijn moeder geeft aan minder last van stijfheid en spierpijn te hebben door het gebruik van de saunadeken. Ze gebruikt hem regelmatig voor het slapen en slaapt hier beter door.
Al met al erg tevreden!
Aanrader!
De saunadekens werken echt super voor mijn pijnlijke spieren
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.