fajny bukmacher, zachecil mnie kizo i juz tak zostalem. podobaja mi sie bonusy zwlaszcza darmowy typer, ale sa tez wyplaty szybkie. szybciej moglaby dzialac strona i aplikacja za co 4* ale jest spoko,... Ver mais
A empresa respondeu
Często sprawdzam sobie kursy u konkurencji i LV BET wypada naprawdę dobrze na tle konkurencji. W skrócie wygrane z tych samych selekcji często tutaj wychodzą dużo lepiej niż w innym firmach. Można sob... Ver mais
A empresa respondeu
Strona oferuje 100% bonusu na pierwsze 3 wpłaty ale są spore haczyki a raczej oszustwa: 1. Cały balans trafia na saldo bonusowe 2. Bonus trzeba obrócić 5/6-krotnie w zależności od promocji(wpłaco... Ver mais
A empresa respondeu
LV BET Zakłady Bukmacherskie. Pakiet Powitalny aż do 4321 PLN! Zyskasz 600 + 1400 + 2000 PLN oraz cashback 321 PLN. Dodatkowo otrzymasz 45 dni gry bez podatku od stawki po rejestracji! Maksymalny bonus do czterech pierwszych wpłat. Oferta na Zakłady Bukmacherskie w Polsce. Legalny Bukmacher Internetowy. Obstawiaj w LV BET. Zarejestruj się.
Polônia
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gra w pokera wygląda w następujący sposób użytkownicy są ustawiani w dany sposób daje wygrać po czym totalnie przegrywacie iż sytuacja którą tak naprawdę nie powinna mieć miejsca 1,2,3,4,5,6 slot karty rozłożone oraz 3 pozostałe dealer zebrał karty ze stołu bez dwóch dodatkowych kart a komputer mimo braku kart wyznaczył wygrywający slot jest to totalne oszustwo i odradzam grać na wszelkich kasynach iż każde stosuje system kradzieżowy

Resposta da LV BET Zakłady Bukmacherskie
Jedyny bukmacher w Polsce który oszukuje i nie wypłaca wygranych. Nie polecam gry i rejestracji nikomu w tym szambie. Od 2 miesięcy nie chcą wypłacić mojego kuponu który wygrałem. Moje pieniądze które zdeponowałem jak i te które legalnie wygrałem są zamrożone od 2 miesięcy. Support ciągle mydli oczy tymi samymi formułkami. Jakim prawem taka firma może legalnie działać w Polsce!?

Resposta da LV BET Zakłady Bukmacherskie
ogólnie masakra jest!!! szukalem zeby im jebnac chujowa recenzje i dopiero znalazlem tutaj ze mozna bo gdzie indziej to nawet zablokowali zeby im dobra wystawic.niestety ocena jak najgorsza czyli 0/6 why bo ku.. wa tam sie nie można zarejestrować 💁♂️
LVBET nie wypłaca wygranych!
Wygrałem wiekszy kupon który od miesiąca nie został rozliczony, support odpowiada ciągle to samo. Zażądali ode mnie weryfikacji ale po przesłaniu wszystkiego znowu muszę dosłać jakiś dodatkowy dokument...
Nie polecam grania u oszustów!
Odradzam granie każdej rozsądnej osobie, LVBET blokuje konta na masową skale od tygodnia. Mi bezpodstawnie nie chcą wypłacić 9000PLN
Oszustwo w biały dzień...
Najgorszy bukmacher w polsce, unikają wypłat wygranych jak tylko mogą, ciągle dodatkowe weryfikacje, pomoc na czacie niekompetentna i nieuprzejma odradzam granie w tym g*****
Okradli mnie na 5300PLN
Notoryczne mecze-widma...
Można obstawić wcześniej ale po rozpoczęciu...meczu u nich nie ma. Co skutkuje brakiem cash-out'u a wynik poznajemy dopiero po zakończeniu meczu.
Takie Lotto czy inne kasyno - tylko nawet nie widzisz losowania!
Strona wolna, źle zoptymalizowana. Oferta bogata - i niepotrzebnie, bo po co obstawiać, skoro wielu wyników nawet nie zobaczymy przed zakończeniem spotkań.
Wysokie kursy na plus, choć również zależy (czasami u konkurencji lepsze).
Generalnie raczej omijać lub wtapiać drobne sumy. Ten bukmacher zarobi na Tobie bardzo dobrze, jeśli lubisz kupowanie kota w worku.
Edit: 27 października 2024
Strona działa tak tragicznie, że kupony obstawia podwójnie (dwa identyczne kupony). Serwery napędzają chyba chomiki w kołowrotkach, bo to absolutny absurd.
Zwykłe złodziejstwo.
Oszusci wyludzili dane i konta nie hcom zamknonc
Żeby wypłacić pieniądze trzeba dokonać obrotu czy z bonusu czy nie, nigdzie nie jest to wymienione, jedynie po przeczytaniu całego regulaminu, w którym swoją drogą i tak jest to ukryte. Nie polecam
Oszusci i naciągacze mydla oczy bonusami których i tak nie wypłacisz. A w efekcie nie ma niczego i pocałujcie mnie w dupe ...
LVBET bukmachery w Polsce oszuści: Straciłem zaufanie po oszustwie z zakładem na walkę Usyk - Fury. Mój zakład na nokdaun i zwycięstwo Usyka przegrał, mimo że Usyk zdobył nokdaun w dziewiątej rundzie. Nigdy więcej LVbet. #oszustwo #LVBET
Taka uwaga co do reklam na bilbordach przy autostradach.
Hasło: ,,Jazda kur... sami" bardzo fajne.
Od razu wskazuje grupę docelową. Gratulacje.
okradli mnie z pieniedzy status kata blokuja bez powodu ludzie uwazajcie na nich to sa zlodzieje te wszystkie opinie o nich to prawda dziwie sie ze jeszcze nikt nie zrobil z nimi porzadku...
Dziś gdy upomniałem się o freebet bo koło do losowania nie działało poproszono mnie o ponowną weryfikację bo ponoć mam nieważne dokumenty(chyba są niewidomi)po przesłaniu wymaganych dokumentów konto zostało zamknięte bez słowa wyjaśnienia. żenada i ignorancja na szczęście jest w czym wybierać.zycze im wszystkiego najgorszego
Najgorszy bukmacher u jakiego grałem. Każdemu kto lubi uczciwą rozgrywkę lub czasem wygrać stanowczo odradzam zakładania konta. Wisienką na torcie jest świetny bonus w którym przy wpłacie 500zł nie otrzymujesz 500zł bonusu, a całe twoje saldo staje się bonusem. Żeby skorzystać z bonusu trzeba zrobić 4tysiące złotych, inaczej tracisz też to co wpłaciłeś. Najgorszy bonus z jakim się spotkałem, radzę unikać szerokim łukiem.
I've reported to the MGA license issuer and then tried to report it to the UKOIK too.
They first ask for ID then a passport then your portrait holding a passport and then a bank slip.
You are an online casino, not a financial institution. As part of KYC, I did comply as much as I could. Yet those last 2 options are out of the line. You can use the provided information for fraud. They repeatedly expressed that their "regulation " is above the Law. People , Please be aware and do not use it.
UNIKAĆ. OSZUŚCI. NAJGORSZY SERWIS BUKMACHERSKI, a mam już konto w 5 innych.
1. Na początku po wpłaceniu pieniędzy nie zostały one zaksięgowane a pieniądze pobrało.
2. Zaraz po tym nie mogłem sie zalogować a przy przypominaniu hasła serwer zwracał błąd 503
3. UWAGA NA BONUSY! Działają one zupełnie inaczej niż w pozostałych serwisach. To znaczy, przeobrażają one środki depozytowe na bonus, który potem trzeba obrócić aż 4 x. Nie wiedziałem o tym, nieświadomie zaakceptowałem regulamin, w którym jest info: " Skorzystanie z bonusu oznacza, iż po wpłacie środki z depozytu wraz z bonusem będą znajdować się w saldzie środków bonusowych opisanych w punkcie nr 14 jako (Y).". Nie ma jasnej informacji na ten temat przy wyborze bonusu. Natomiast regulamin jest mocno ukryty - inna strona, na samym dole. Każdy, kto siedzi w zakładach, wie że mega ciężko jest przerobić 3x bonusowe środki, a co dopiero 4.
Odradzam każdemu.
Oszusci , w momencie kiedy jestes na plusie zakladka moje kupony nie laduje sie i czekaja az stracisz pieniadze , nie ma możliwości zrobic cashout
This is the only bookie that has ever stolen money from me. I still actually cannot believe it.
Kindly note that your gaming account has been permanently suspended and balance confiscated.
Our decision in this case is final and conclusive.
Yours sincerely,
LV BET Team
That was the response they gave me after winning and trying to withdraw. They never mentioned any reason why they did so. I have since made it my mission to tell everyone what crooks these guys are. THE WORST BETTING SITE in my opinion. Pathetic.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.