Lvo Dienst Avaliações

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

LVO-dienst

LVO-dienst, Daan technics, Sani-eco, loodgieter Bosmans-Dubois technics... allemaal andere namen die zich situeren onder dezelfde BTW nummer. Hoge factuur voor 'simpele' ontstopping te betalen VOOR er iets gedaan is . Kan ook niets doen zonder het plaatsen van nieuwe sifon en filter (welke de laatste niet eens paste en mijn oude er weer insteekt): vraagt voor die 'ontstopping en sifon/filter' 731 euro. Breekt uiteindelijk alle buizen af, maakt zeer lelijk gat in mijn keukenkast achteterwand, vernielt daarbij mijn waterleiding, moet 2 keren naar de winkel rijden. Wil vervolgens nog eens 300 euro extra plus btw voor 'het uitbeteren van de situatie'. Dreigt de hele boel weer af te breken en duikt weer onder de gootsteen, wil zogenaamd politie bellen (maar doet het niet), weigert factuur op te maken, vertrekt kwaad. LET OP: ze gebruiken een lokaal vast nummer, maar dat verdwijnt na enkele dagen weer van het internet.

10 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met LVD Dienst was zeer…

Mijn ervaring met LVD Dienst was zeer negatief.

Vorig jaar betaalde ik onmiddellijk €256 voor een interventie die het probleem slechts tijdelijk oploste. Er werd mij verteld dat een definitieve oplossing mogelijk was met andere apparatuur en dat hiervoor een vervolgafspraak zou worden gemaakt. Die afspraak werd echter niet nagekomen.

In maart van dit jaar kwamen ze opnieuw langs. Er werden verschillende werken aangerekend en ik betaalde uiteindelijk een factuur van €1.266, inclusief werkzaamheden die nog uitgevoerd moesten worden. Mij werd verzekerd dat het probleem definitief zou worden opgelost en dat ik de verantwoordelijke altijd kon bereiken. In werkelijkheid kreeg ik hem nadien nooit meer aan de lijn, ondanks herhaaldelijke oproepen.

Pas nadat ik verschillende keren de hoofdzetel had gecontacteerd, kwam er opnieuw iemand langs. Die voerde echter geen echte oplossing uit. Er werd een product gebruikt dat volgens mij hooguit enkele tientallen euro’s kostte, terwijl het probleem bleef bestaan. Opnieuw werd beloofd dat er iemand met zwaardere apparatuur zou komen. Ook die afspraak werd niet nagekomen.

Wat mij vooral stoorde, is dat er telkens onmiddellijk betaald moest worden, terwijl de beloofde werken en oplossingen nadien uitbleven. Bovendien namen de techniekers opvallend veel tijd voor eenvoudige handelingen, zoals het ophalen van materiaal in een nabijgelegen winkel.

Het meest frustrerende is dat een andere loodgieter het probleem uiteindelijk in ongeveer een half uur volledig heeft opgelost.

Na meer dan €1.500 te hebben betaald, bleef ik achter met een probleem dat door LVD Dienst nooit werd opgelost. Op basis van mijn ervaring kan ik deze firma absoluut niet aanbevelen.

27 de maio de 2026
Avaliação não solicitada