Værste oplevelse jeg har haft. For nogle år siden sendte de mig en mønt som jeg ikke havde bestilt, som jeg sendte tilbage hvor eg skriver "retur til afsender" på parken. I flere år hørte jeg intet, s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er allerede ked af at der er nød til at stå 1 stjerne når de burde få 0. Kundeservice har intet med kunden at gøre i og med de aldrig tager telefonen om jeg så ringer hver dag, samt besvarelsen... Ver mais
Dette er et rigtig skidt foretagende. Man lokkes til at fremsende penge som betaling for ‘gode’ tilbud(den første Grønlanske mønt)Herefter modtager man så intet? Firmaet fremsender desuden alverdens... Ver mais
Møntkompagniet is a total scam. You order a coin, paying for that and then just AUTOMATICALLY without your consent they send you another one which is 500DKK which you cannot return. They dont answer... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Firma uden sans for respekt for kunden.
Firma uden sans for respekt for kunden.
Bliver ved med at ringe selvom jeg igennem ca 2 år har frabedt mig henvendelse fra dem.
De opbevarer åbenbart stadig mine data selvom det er Ca 4 år siden jeg var kunde hos dem.
Varerne der sælges overdrives i værdi, da videresalg af varerne ikke kan realiseres til købspris.
Kan absolut IKKE anbefales som samhandelspartner.
Påstår når de ringer fra UKENDT NUMMER at teldfonsælgeren ikke ved man har frabedt sig enhver kontakt fremover.
USERIØST
Tak for l.o.r.t siger jeg bare
Tak for l.o.r.t siger jeg bare ! Kunden må ikke brokke sig over manglende levering for noget der er betalt, for så er man negativ ! Hold jer langt væk fra dette firma !!!
"Købte" flere end 1 mønt...tilsyneladende!
Købte en mønt i december, betalte, fik leveret. Og det var så det. Alt ok. Troede jeg. Men så lå der en ny mønt i postkassen i dag, som jeg IKKE har bestilt. Ringede op til Møntkompagniet, talte med Susanne, fik at vide, at jeg bare kunne strege mit navn ud og sende den retur til afsender. Og de skulle nok lade være med at trække pengene på min konto. Fik så at vide, at mønten var en del af en samling, hvilket ikke var at se nogen som helst steder ved bestillingen. Det er gang på gang blevet slået fast med syvtommersøm fra forbrugerombudsmanden, at denne fremgangsmåde ikke er gangbar, det skal være synligt, hvad man køber. Så hvorfor i alverden bliver I så ved - jer derinde ved Møntkompagniet? Har I ikke fattet, at det er jer der er taberne i det lange løb?? Jeres kunder køber hos jer 1 gang og så aldrig mere, når det er på denne måde. Hvis I behandlede kunderne ordentligt og var mere reelle, så ville de fleste nok købe flere gange. For varerne fejler jo ikke noget!! Så få nu sadlet om!!
Avoid this company.
Too bad there is no such thing as 0 stars, this company deserves that.
Fik min mønt og min gratis gave
Fik min mønt og min gratis gave, og meldte mig ud i tide pr mail, og fik i dag svar at jeg var udmeldt af abonnementet.
svindel fortagene hæver porto på…
svindel fortagene hæver porto på bestilling med det samme uden aldrig at modtage det bestilte
Hvorfor kommer der ikke den mønt jeg…
Hvorfor kommer der ikke den mønt jeg har betalt for. I har taget mine penge men ingen mønt er kommet endnu HVORFOR ? mvh Hanne Hansen Bellisvej 13 3300 Frederiksværk
Møntkompagniet skulle egenligt ha' haft…
Møntkompagniet skulle egenligt ha' haft 4 stjerner.
Jeg troede at jeg købte en mønt for 49 kr. Og nu ved jeg ikke om jeg "glemte" at nærlæse "det med småt" eller hvad. I hvert fald fik jeg tilsendt den anden mønt i samlingen til 499 kr. for et par dage siden. Og ganske rigtigt, i følgebrevet til den første mønt står der at man fremover vil modtage en mønt om måneden. Panik, panik. Jeg ringede i går og fik en sød dame i telefonen. Returnerede den nye mønt, og har fået mailkvittering i dag. Så 5 stjerner for service minus 1 for at jeg ikke føler at jeg blev ordenligt oplyst om at det var et abbonement jeg tegnede i starten. Så lærte jeg det, og det skal de egenligt også ha' en stjerne for - Så 5 stjerner herfra. ;-)
svindlere
Pas nu på møntkompagniet! De sender mønter til en, selv om de blev ikke bestilt, med en faktura vedhæftet. Ud over det mønterne koster minimun dobbelt så meget end de andre steder hen.
Pas på med dette firma
Pas på med dette firma. Er særdeles svært at gennemskue!!!
Dårlig oplysning om abonnement
Du skal virkelig være opmærksom, når de benytter dig af et tilbud fra Møntkompagniet. Jeg benyttede mig af et tilbud om en mønt fra Grønland, også troede jeg, at det var det. Men så her 1 mdr. efter lå der et brev i postkassen med endnu en mønt, og denne gang var prisen 499 kr. Jeg mindes ikke, at have læst, at man fik tilsendt hele samlingen, men det har sikkert stået et sted. Men det er ikke ligefrem fordi Møntkompagniet slår det stort op. Jeg tror bestemt, at de undlader det, fordi der så er mange der køber den næste mønt. Men jeg sendte den retur med det samme, og da de anbefaler et anbefalet brev / pakkepost, så den kan spores, så kostede det mig 90 kr. Var virkelig vred over, at de ikke gør mere opmærksom på det ved første køb. SÅ dårlig stil / service og vil aldrig have noget med dem at gøre igen. Hold jer væk !!! eller vær omhyggelig med, at læse betingelserne :-(
Bliver ved at sende selvom man har…
Bliver ved at sende selvom man har frameldt sig yderligere mønter....
Pengene hævet
Pengene hævet - men ikke modtaget varen mere end en uge efter!
Hold jer væk fra dette uhæderlige…
Hold jer væk fra dette uhæderlige firma, Har afmeldt fremtidige mønter, men de bliver ved med at sende....l.... firma
Opsagde mit mønt abonnement
Opsagde mit mønt abonnement, og returnerede sidst modtagne mønt. Mønter og regninger fortsatte med at komme, og nu også regninger på mønter jeg ikke havde modtaget. Uvederhæftigt foretagende
De sender mønter uden jeg har bestilt…
De sender mønter uden jeg har bestilt dem. Og når jeg sender dem retur, påstår de at de ikke har modtaget dem. Og de truer hurtigt med inkassosag hvis ikke regningen bliver betalt.
Sender ikke bestilte varer.
Har fået tilsendt mønt jeg ikke har bestilt fra Møntkompagniet, mailet til dem, men de afviser at kvitterer for modtagelsen men da jeg ikke vil købe noget jeg ikke har bestilt og ikke vil have udgifter med at skulle returnere mønten beder jeg jer alle om at passe på dette firmas metoder!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.