Geweldige ervaring met deze zaak. Bovendien de goedkoopste om hier uw Apple goederen te kopen. Super fijne eigenaar die alle tijd voor je heeft. Met dank Rudolf te Lelystad
Apple kwaliteit voor een betere prijs. Ik heb een Apple Macbook Pro gekocht van Mac Outlet, goed advies van Paul, excellente customer service, snelle verzending, goed verpakt en verzekerd. Paul denkt... Ver mais
Bij aanschaf van een MacBook Air zeer goede ondersteuning bij het overzetten van alle data van een 2009 iMac. Dit werd ter plaatse gedaan. Verder goede uitleg dat diverse applicaties van deze oude... Ver mais
Mac Outlet levert de allernieuwste Macbooks & iMacs bespaar tot honderden euro's op jou aankoop! 👀⚡️💶
Markerkant 1405, 1314 AP, Almere, Holanda
Eerst via de chat achterhaald of mac inderdaad beschikbaar was en of ik deze dan kom ophalen in Almere. Snelle responds. In de auto gestapt en vervolgens de mac persoonlijk overhandigd gekregen. Verhaal achter Macoutlet klinkt goed en betrouwbaar. En de mac zelf.. uberhaupt (nog) nooit problemen met mac gehad :)

Resposta da Mac Outlet
Geweldige ervaring met deze zaak.
Bovendien de goedkoopste om hier uw Apple goederen te kopen.
Super fijne eigenaar die alle tijd voor je heeft.
Met dank
Rudolf te Lelystad

Resposta da Mac Outlet
Apple kwaliteit voor een betere prijs.
Ik heb een Apple Macbook Pro gekocht van Mac Outlet, goed advies van Paul, excellente customer service, snelle verzending, goed verpakt en verzekerd. Paul denkt mee en is helder met zijn advies. Betrouwbaarheid en erg goede prijzen is waarom ik hier mijn laatste Apple product heb gekocht. Zeer tevreden.

Resposta da Mac Outlet
Goede info tijdens de chat over het produkt!
Dat deed het!...en ook de prijs

Resposta da Mac Outlet
Top bedrijf! Betrouwbaar, goede service. En producten zijn in perfecte staat! Zeker een aanrader.

Resposta da Mac Outlet
Supersnelle en meedenkende communicatie met Paul. Daarbij enorm veel kennis van z'n product en zaken.

Resposta da Mac Outlet
Voelde eerlijk behandeld, krijg genoeg informatie ook het deals zijn erg aantrekkelijk.

Resposta da Mac Outlet
Paul is zeer bekwaam en prettig in het geven van informatie en afhandeling.
Wij zijn heel blij met de nieuwe laptop! Maurice&Hilma

Resposta da Mac Outlet
Paul is klantvriendelijk en denkt met je mee. Hij neemt de tijd voor je en dat is erg fijn! Ik ben zeer tevreden met mijn Mac ..

Resposta da Mac Outlet
Zeer tevreden met deze aankoop! Na snelle levering van een gloednieuwe MacBook Air. Nog niet eerder deze prijs voorbij zien komen. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!

Resposta da Mac Outlet
Goed advies, prettig in contact, gevoel dat er écht meegedacht wordt, niet alleen maar op verkopen gericht.

Resposta da Mac Outlet
Verder goede uitleg dat diverse applicaties van deze oude iMac niet meer zouden werken, hoe deze te verwijderen en welke apps deze konden vervangen.
Al met al een prima ervaring met vooral een persoonlijke benadering en een goede prijs.

Resposta da Mac Outlet
Zeer tevreden met deze aankoop! Na snelle levering van een gloednieuwe MacBook Pro voorzien van specifieke opties. Nog niet eerder deze prijs voorbij zien komen. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!

Resposta da Mac Outlet
Uitstekende service. De Macbook is in een uitstekende conditie gebracht zoals vermeld staat. Ben er hartstikke tevreden mee, zeker een aanrader!

Resposta da Mac Outlet
Van de week mijn Macbook besteld bij Mac Outlet veel geld bespaard en snel geleverd! Apple was 380 euro duurder!!!

Resposta da Mac Outlet
Professioneel en goede service.
Ken het vak goed en snel geholpen.

Resposta da Mac Outlet
Geweldige service en top kwaliteit. Ik kom snel terug!

Resposta da Mac Outlet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.