Madame Fleurie Avaliações 30

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supermooi boeket als cadeau gegeven en werd met veel enthousiasme ontvangen. De bloemen zien er levensecht uit en zijn prachtig samengesteld. De snelle levering en de mooie, verzorgde verpakking maakt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en behulpzame communicatie. Ik wilde een bloem uit één boeket omwisselen voor een andere bloem uit een ander boeket, hierbij werd ik heel goed geholpen! Boeket is goed aangekomen en staat sup... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering! Als een een cadeautje verpakt. En heel erg blij met de bloemen en vaas. Dikke aanrader!

Detalhes da empresa

1. Delivery de Flores
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Design de Flores
  4. Loja de Souvenirs
  5. Empreiteiro de adequação de interiores

Madame Fleurie: hét geheim voor bloemen die altijd mooi blijven. Prachtige kunstbloemen mét vaas die jarenlang mooi blijven, zo bij jou thuisbezorgd. Maak kennis met dit nieuwe unieke cadeauconcept met zijden bloemen! Perfecte combinaties van stijlvolle vazen en levensechte kunstbloemen, zorgvuldig samengesteld door een gepassioneerde floral stylist. Ontdek betaalbare elegantie met boeketten die in elke ruimte een blijvende indruk maken, of het nu voor thuis, op kantoor, of als (zakelijk) geschenk is. Ontdek de magische wereld van Madame Fleurie, waar bloemen voor altijd bloeien. Madame Fleurie is er voor iedereen die zijn eigen of andermans interieur wil opfleuren met prachtige kunstbloemen die nooit verwelken. Het beste van alles? Deze luxe zijden bloemen brengen niet alleen kleur en stijl, maar ook een verrassend betaalbaar prijskaartje met zich mee.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

30 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Aanrader!!!!

21 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Cadeautje!

Een prachtig boeket siert onze woonkamer! Eenvoudig bestelproces, snel geleverd, en een cadeautje om uit te pakken!

30 de novembro de 2024

Leuk cadeau

Mooie, duidelijke, makkelijke site. Boeket was een cadeau voor een chique dame op hoge leeftijd die erg te spreken was over de kwaliteit van de bloemen en de vaas maar ook hoe alles was verpakt en aangeleverd werd.

20 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Bonjour D.M. Soelen, wat leuk om te vernemen dat het hele concept in de smaak valt. Nogmaals dank voor de bestelling.

Een aanrader

Goede duidelijke website, correcte en tijdige levering en een mooie vaas met prachtige bloemen siert nu mijn woonkamer

20 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Bonjour Ineke, wat geweldig om te horen dat een boeket van Madame Fleurie jouw woonkamer mag opfleuren! Bedankt voor je reactie, we zijn blij dat je tevreden bent. 😊💐

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met het prachtige boeket!

Goede en behulpzame communicatie.
Boeket is goed aangekomen en staat super gezellig.

11 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! 😊 We hebben speciaal voor jou een uitzondering gemaakt door een bloem uit één boeket te ruilen met een andere bloem, en we zijn blij dat we je hiermee konden helpen. Het is geweldig om te horen dat het boeket goed is aangekomen en je huis gezellig maakt. Bedankt voor je mooie woorden! 💐

Heel erg blij mee

Heel erg blij mee. Snelle service en prachtige bloemen

16 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Bonjour Bibiche, wat fijn om te horen dat je zo blij bent! 😊 Bedankt voor je complimenten over onze snelle service en prachtige zijden bloemen. We zijn ontzettend blij dat we je tevreden hebben kunnen maken. 💐

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The flowers look exactly like the…

The flowers look exactly like the pictures on their website.

13 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Bonjour Yubin, We're so happy to hear that the artificial flowers match the pictures on our website! 😊 We strive to ensure what you see is exactly what you get. Thank you for your lovely feedback! 💐

Mooi boeket

4 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Merci voor je reactie, Yvonne! Wat fijn dat je het boeket mooi vindt. 😊💐 We waarderen je feedback enorm!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enorm blij met al mijn tweede nieuwe…

Enorm blij met al mijn tweede nieuwe vaas en bloemen besteld bij Madame Fleurie!

5 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Merci Maureen, super leuk om te horen dat we je tot tweemaal toe goed van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk tot een volgende :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kado om te ontvangen en om naar te kijken

Echt een kado om te ontvangen!!! De kwaliteit van de bloemen en vaas is echt heel goed. Het is echt n verrijking voor mijn huis, ik word er heel blij van.

3 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Bonjour Debora, wat goed om te horen dat de kwaliteit van de kunstbloemen bevalt. Veel plezier ermee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en een heel mooi…

Snelle levering en een heel mooi product geleverd

3 de novembro de 2024

Resposta da Madame Fleurie

Bonjour Angelique, dank voor je review. Leuk om te horen dat je de kunstbloemen in combinatie met vaas mooi vindt.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.