Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... Ver mais
Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de moda feminina
- Loja de Roupas
- Loja de Acessórios de Moda
- Loja de roupas Plus Size
- Loja de roupas de trabalho
Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.
Informações de contato
Mauritsstraat 1a, 9671BV, Winschoten, Holanda
- 0648683472
- info@madampeach.com
- madampeach.com
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Matig tevreden door geen reactie
Bij dit bedrijf terecht gekomen doordat ik iets van Mi Piace wilde bestellen. Daarna ook nog iets uit de sale besteld. Ik vind de beelden op de site niet heel duidelijk, en niet bij alle artikelen zijn foto's getoond hoe het gedragen wordt, waardoor ik geen goede keuze kan maken. Qua maat lag ik er dan ook naast en het sale artikel moest retour. Omdat ik vast nog wel eens wat wilde bestellen heb ik gekozen voor een tegoed. Het duurde dagen voordat ik reactie kreeg op de vraag wanneer ik dat tegoed kreeg, en het tegoed zelf duurde weken waardoor ik niet opnieuw kon bestellen. Weer een broek besteld, weer retour qua maatvoering en lengte. Toen kwam er een kortingsronde, ik weer iets besteld. Je kunt niet een tegoed en een korting in 1 bestelling zetten, dus volle pond betaald en gemaild hoe ik de korting kon krijgen. Geen antwoord. Dat artikel kon ook weer retour. Geen mail van bevestiging, geen antwoord op tegoed. Nu ben ik er wel klaar mee en heb geld terug gevraagd. Hierdoor veel geld weg gespeeld voor mijn gevoel en niet tevreden. Ik bestel hier niet snel meer, want ik wacht nog steeds (!) op reactie en heb nog geen geld retour én geen kleding. Ook de belofte van snelle verzending is bij mij niet gelukt, want ik had mijn kleding steeds pas na minstens 4 dagen. Kortom, erg veel te verbeteren bij dit bedrijf.
Prima shop
Prima shop, overzichtelijk site met mooie artikelen. Zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen, en krijg meteen een bevestiging van de bestelling. Binnen 3 dagen in huis 🏠 dus helemaal top. Bij het artikel staat ook hoe het valt 😊dat is heeel fijn daardoor paste de bestelde artikelen prima .. zeker voor herhaling om daar nog wat moois te bestellen, goede prijs.
Fijne betrouwbare winkel
Fijne betrouwbare winkel. Snel reactie op vragen die ik via Whatsapp heb gesteld.
travel kleding
heb een blauwe billyblazer gekocht en heel veel gedragen al, een fijn jasje wat betreft pasvorm en stof, travel dat draagt heelijk, heb al ook verschillende broeken.
Top winkel
Heel klantvriendelijk, snel beantwoorden, modieus, goede acties en een goed aanbod.
Zou een echte ruime winkel nog wel heel fijn vinden, los van het kantoor.
Madam Peach is super, een fijne Webshop/winkel met mooie merken.
Madam Peach is een super webshop/winkel, heb hier al vele bestellingen geplaatst.
fijne service, ook als je ze telefonisch contact altijd even vriendelijk en mee denkend
Helaas was mijn laatse bestelling niet naar wens en heb deze van de week retour gedaan, ook dat is geen probleem en je kan dit gewoon retour zenden.
Maar zal zeker nog bestellingen gaan plaatsen zijn hebben een mooie ruime collectie aan merken waaronder mijn favoriete de travelstof.
Super service
Ik had een bestelling geplaatst en de andere dag werd ik gebeld dat het artikel niet meer in mijn maat was. Of ik een andere maat wilde proberen. Daarna duurde het best lang voor de bestelling kwam. Dus even gebeld. Door de medewerker die ik aan de telefoon had is alles heel snel opgelost. Hij belde zelfs nog een keertje terug dat het artikel toch nog in de winkel was. Alles de andere dag ontvangen. Super service.
Mecheline Goes-Wijnja
Leuke webshop met erg leuke kleding
Leuke webshop met erg leuke kleding. Vooral Lady day
Het is zo’n fijne winkel
Het is zo’n fijne winkel. Helaas woon ik niet in de buurt. Misschien ook wel beter ;-). Dus dan is de website een uitkomst.
Toch shop ik liever dan online maar het fijne bijkomstigheid dat het online kan en werkt perfect.
So good I order it from the USA
After a trip to the Netherlands, I love Madame Peach so much that I order items to deliver to the US. The Lady Day travel wear is superb!
Wat een goede service
Wat een goede service. Het pakketje was erg goed in gepakt. Ga zeker nog eens bestellen
Ik zou bestellen!
Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Madam Peach BV. Een snelle levering, de mooie kleding en fijne pasvorm maakt dat ik steeds weer graag bestel bij Madam Peach.
Zeer uitgebreide collectie van mooie kwaliteitsmerken
Zeer uitgebreide collectie van gerenommeerde merken, snelle levering, regelmatig kortingsacties en duidelijke vermelding van de pasvorm van een artikel (heel belangrijk of je een maatje kleiner/groter moet bestellen)
Kleding wordt gedragen getoond op de website / social media :)
Bij contact met de klantenservice eveneens een snelle reactie. Kortom... een prettige website, echt een aanrader voor de modebewust vrouw.
Leuke collectie en prima en snel…
Leuke collectie en prima en snel verstuurd
Leuke collectie
Leuke collectie. Snel geleverd, makkelijk retour kunnen sturen.
Fijne (online) winkel
Madam Peach is wat mij betreft een geweldige winkel. Ik heb best veel besteld en altijd een vrij snelle levering. Retouren worden goed en netjes afgehandeld. Ik ben een grote fan van travelstof en zij hebben veel keus
Een fijne website
Een fijne website , juiste omschrijving en leuke acties tussendoor
Bestellen bij Madame Peach is heel…
Bestellen bij Madame Peach is heel makkelijk en handig. Je bestelling wordt snel bij je afgeleverd en netjes verpakt. Super kwaliteit van de kleding. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de overzichtelijke webshop.
Mijn ervaring bij Madam Peach is geweldig.
Mijn ervaring als ik bij Madam Peach bestel is altijd geweldig. Ik krijg altijd keurig mijn bestelling op tijd. Als er iets is kun je ze altijd bereiken en zijn heel behulpzaam.
snelle levering en mooie kleding
het is fijn om online te shoppen en de levering is ook super snel en de kleding voldoet volledig aan de verwachtingen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.