Jeg har fået hjælp fra madbillet flere gange. Senest fik jeg hjælp fra Emilie. Der er altid virkelig hurtigt svar og stor hjælpsomhed. Kan kun anbefale at benytte madbillet når der er så god kundeserv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har lige været til Barolo vinsmagning på Børsen. Havde virkelig set frem til denne event. Billetter købt gennem Madbillet.dk. Desværre alt for mange billetter solgt. Totalt overbooked. Dejlige omgive... Ver mais
Da restauranten - hvor vi lige havde købt billetter til både mad og vin på Seafood Festival 2025 - pludselig gik konkurs, kontaktede jeg straks madbillet.dk. Her blev jeg serviceret af en venlig, prof... Ver mais
Skønt ar blive mødt med super god kundeservice, når man kommer til at lave en fejl. Selvom de meget tydeligt skriver at man ikke kan ændre ens billet/køb, var det alligevel muligt for mig at få ændret... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Gastronomiske oplevelser
Informações de contato
Dinamarca
- madbillet.dk
Bought a ticket for a festival
Bought a ticket for a festival, the advertisement showed a wrong date. When I contacted them for a refund they could only offer a new time and the festival was almost finished.
Utroværdig og umulig at komme i kontakt med
Må desværre slutte mig til koret herinde af dårlige oplevelser med madbillet.dk. Ingen problemer ved salg og køb. Men da jeg skrev for at få pengene retur fra aflyst arrangement, var der radiotavshed. Har rykket flere gange men hører intet. Kan intet telefonnummer finde på dem.
Madbillet.DK svarer ikke på mail når man skal ha penge retur
Madbillet.DK’s svarer ikke på mine mails, et Meyers arrangement blev aflyst og fik besked at jeg sku booke igen. Det gjorde jeg og fik noget af aflyste beløb retur.
Det har intet tlf og de har efter 5 rykker mails ikke givet mig mine penge retur, som en anden skriver når man køber er de synlige, når man skal ha penge retur er de usynlige. Et fusker firma….
Vi skulle til "Eksklusiv libanesisk…
Vi skulle til "Eksklusiv libanesisk vin- og madoplevelse", som det hed på den oprindelige reklame fra Madbillet.dk
På opfølgningen dagen før var det reduceret til
"Vi er i fuld gang med at pudse vinglas og forberede libanesiske snacks, for vi ses på lørdag til en hyggelig og spændende libanesisk aften på toppen af Frederiksberg Centret.
Vi er glade for, at du vil være med til at fejre lanceringen af Château Ksaras vine her i Danmark - og samtidig smage nogle af vores libanesiske snacks og lytte til lidt god musik"
Altså reducering fra "madoplevelse" til "snacks". Og tørre snacks var det og ikke mad. Gentagende gange blev vi henvist til at købe vin og besøge deres kommende foodtruck, så reelt var arrangementet et salgsfremstød for vin og foodtruck og vi fik da også en brochure for vin og foodtruck/catering og internetadresser.
"Hvorfor serverede I ikke hummos, der er noget af det mest typisk libanesiske?" spurgte jeg en af de ansatte, og svaret var, at det kunne man købe i deres kommende foodtruck. Altså igen et tegn på, at den virkelige agenda var et salgsfremstød pakket ind i en libanesisk ramme.
Selvom der var tale om et få solgt vin og reklamere for foodtruck med deres tørre indslag, var vinen udemærket med 3 halve glas til hver og der var også de, der tog flere glas og endda flere smagsprøver, fordi når man møder op kl 18:00 lørdag aften forventer man (altså jeg) at man får et måltid, når man betaler 150 kr.
Til reklame for vinen fulgte nogle små foredrag om vinen, de solgte. Lyden var ikke god, men indholdet af foredragene var gode.
Stedet var også velvalgt på toppen af frederiksbergcentret.
God service ved ændring.
Anne-Sofie fra madbillet var meget hjælpsom til at ændre en allerede reserveret tid på en restaurant til Moules Frites Festival 2023.
Super hurtig hjælp og svar, kanon service :-)
Hurra for Trustpilot !
Opdateret: Min anmeldelse her fik Madbillet til at reagere og jeg har nu fået mine penge retur med en kommentar om at fejlen lå hos mig - jeg skulle bare have skrevet til dem … 5 mails skrev jeg.. / Utrolig ringe kundeservice! Madbillet svarer gerne på henvendelser når der er salg/indtjening i udsigt, men ellers bliver man som kunde ignoreret :-( Jeg skulle ombooke billetter til anden dag, fik af vide at jeg skulle købe nye billetter og at Madbillet straks ville refundere mit udestående… det er så ikke sket endnu … :-(
Lovede skriftligt pengene retur
Købte i start denne uge et Diningweek tilbud via Madbillet.dk. Valgte allerførst kriterie “Kbh K”, da jeg bor i Kbh. Søgte efter Skagen Fiskrestaurant, relevant dato og tid, bestilte og betalte mad- og vinmenu. Så snart jeg fik bekræftelsen kunne jeg se, at jeg havde købt til Skagen Fiskerestaurant i…Skagen!! Skrev straks til madbillet.dk og gjorde opmærksom på fejlen, som ikke er min, da jeg valgte Kbh K som søgekriterie, som det første. Efter et par forsøg fik jeg positiv respons fra en navngivet person hos Madbillet om, at hvis jeg straks gik ind og købte det rigtige sted, så ville jeg få pengene retur for købet i Skagen by. Der var så blevet udsolgt i mellemtiden, men fandt et brugbart omend ikke lige så godt alternativ. Så snart købet var gennemført, sendte jeg bekræftelse på det nye køb retur til Madbillet, og det har jeg så gjort hver dag siden i håb om, at de ikke bare tager rø… på mig! Men jeg har intet hørt, og vores middag var i fredags, så nu har jeg brugt dobbelt så mange penge, som først planlagt hos Madbillet/Diningweek uden at få noget for mere end halvdelen af beløbet. Det må man da kalde at tage rø… på folk, når jeg åbenbart ikke har mulighed for at komme igennem til dem, og ingen svar eller penge retur får fra dem. Det er slut med Diningweek/Madbillet, som i dette øjeblik stadig skylder mig de lovede næsten 1000 DKK. Man burde kunne give minus stjerner/rating til virksomheder, der ikke holder, hvad de så konkret lover!!
Bookingsystemet ændrede datoen uden at…
Bookingsystemet ændrede datoen uden at jeg så det, og fik derfor købt billet til dagen efter. Da købet var 1 time inden vores formodede billet til Aamans Replik kl. 17 d. 21/10, hvorefter vi møder op, og får at vide billet er til dagen efter - er jeg simpelthen så utilfreds med, at man ingen mulighed har for, at komme i kontakt med Madbillet og få refunderet købet, der så tydeligt er en misforståelse.
Vi måtte selvfølgelig finde et andet sted at spise, da Aamans Replik ingen ledige pladser havde.
Så, nu har jeg kastet 760 kr. ud på ingenting, da vi ikke har mulighed for at deltage idag, og faktisk heller ikke økonomien til at spise ude 2 aftener i træk.
Jeg har prøvet at skrive mail til Madbillet, men hører intet. Dvs. de efterlader virkelig deres kunder i en skidt situation.
Jeg vil selvfølgelig kontakte Aamans Replik og på det kraftigste advare dem om at samarbejde med Madbillet en anden gang, for alt andet lige, så efterlader det deres loyale kunder og undertegnede med en flad fornemmelse og følelsen af at blive godt og grundigt snydt.
Jeg prøvede idag 22/10 at gå ind og kigge på bookingsorocessen igen, og jeg vil sige - jeg er godt nok ikke helt alene om skylden i, at datoen blev forkert - den hopper jo rundt i både datoer og restauranter uanset hvad du skriver. Desværre havde vi travlt, og jeg skyndte mig blot at gennemføre, og stolede på at det jeg købte, selvfølgelig var til den dato jeg tastede ind til start.
Men altså, at der ingen fortrydelse er, ved en fejlindtastning der opdages inden for 1 time, det synes jeg er så forkert. Ydermere, så blokerer vi nu for 2 gæster i restauranten da man ikke kan aflyse - det er jo så tosset. Billetterne kunne blot være lagt op til salg igen, hvis det havde været muligt at få fat på Madbillet.
Personalet på Aamans Replik kan jo bekræfte vi stod der kl. 17 i går d. 21/10, 1 time efter købet, men så kun henvise til arrangøren Madbillet.
Madbillet skilter ikke med deres telefonnummer - kan dog findes under CVR (til info), men de svarer ikke!
Alt i alt et firma der må være i pengenød og ikke ved, at sådan en service med tiden, melder dem helt ud af branchen. Restauranterne kommer jo selvfølgelig til at få feedback og i længden miste kunder, forsætter de et samarbejde med Madbillet.
Det er virkelig trist - og grisk!
Jeg købte billetter til forkert dag
Jeg købte billetter til forkert dag
Men jeg fik alligevel lov til at komme afsted, den dag jeg havde påtænkt, uden at betale igen.
Tak til madbillet og La Sirena for oplevelsen.
Vi havde booket Moules frites festival…
Vi havde booket Moules frites festival 2022 billetter til restaurant Issei på SAS Radisson i Hammericsgade. Middagen var helt til grin, og var i bedste fald en forret. Vi fik cirka 20 muslinger (60 gram) +15 fritter til hver. Helt til grin.
Rigtig dårlig kundeservice
Rigtig dårlig kundeservice.
Sidste gang jeg bruger Madbillet..
Alt for mange billetter solgt
Desværre alt for mange billetter solgt. Totalt overbooked. Dejlige omgivelser, men kaos. Man kunne ikke bane sig vej frem til de forskellige borde med smagsprøver. Gik efter en halv time. Dårlig oplevelse.
Meget dårlig service
Jeg bestiller d. 16. Januar 12 billetter til Ravnsborg Kitchen & Bar og skriver d. 17.Januar at vi kun bliver 11 i stedet og gerne vil annullerer en billet. Jeg har aldrig hørt fra hverken Madbillet eller Diningweek selv om begge skriver på deres hjemmeside at de svare indenfor 24 timer, det er simpelthen for dårligt. Vi har valgt at tage ind på restauranten alligevel, men ikke give drikkepenge ig så håbe at restauranten vil tage problemet op. Det er synd fir restauranten.
Fake deals
I had really bad experience with madbillet.dk and their customer service,
I had a ticket for Treat til Gló, which I could not use it since the waiter/chef at the store told me that their system is not accepting it!
Another thing that caught my attention was that prices for the food at Gló was much cheaper than at the time when "the deal" was advertised on madbillet.dk
I was left without food and the money was spent on nothing.When I wrote them an email, describing the situation - never got a reply back... Stay away from their "deals"...
Tak...jeg har tidligere givet dårlig…
Tak...jeg har tidligere givet dårlig anmeldelse- trækker den hermed tilbage!!!
Ingen fordel at booke gennem Madbillet
Ingen fordel at have bestilt og betalt gennem madbillet. Vi ventede næsten en time på maden, mens andre der bestilte direkte fra restauranten La Tre's take-away menu kom og gik med deres mad. Bagefter opdagede vi at maden var billigere på menukortet end beløbet vi betalte via madbillet. Selvom det var et lille beløb var det en ærgerlig fornemmelse.
Dertil kom at maden var tørstegt, kold i midten og oversaltet, absolut ikke de gourmet retter vi var blevet stillet i udsigt. Hvilket så absolut ikke tilføjede til oplevelsen. Alt i alt en oplevelse der ødelagde vores Valentins aften og ikke kan anbefales til andre.
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Jeg havde begået en fejl, da jeg købte billetter til Dining Week, og selv om der står i betingelserne, at man ikke kan ændre datoen, blev jeg mødt med forståelse og fik mine billetter ændret.
Hej Madbillet,
Hej Madbillet,
Hvad foregår der???
Jeg har bestilt bord på MES, og har lige fået annulleret ordren dagen før vi skulle ud. Jeg har inviteret min kæreste og mine forældre fra Fyn, og nu går det hele lidt i vasken. De skriver beklager, men hvad hjælper det?
Jeg forventer dette tages seriøst og Madbillet tager ansvar, og som minimum ringer, så vi kan finde en løsning, for ellers vil jeg gøre mit bedste for at tale dårligt om madbillet.
Afbestiller min ordre 5 timer før
Fortjener ikke én eneste stjerne!
Bestilte d. 14. januar billetter til Dinning Week 2020.
D. 7. februar, dagen hvor vi skulle bruge billetterne, annullere de ordren! 5 timer inden vores aftale.
Det er så uprofessionelt, når man har planlagt en hyggelig dag og man så pludselig ikke har billetter til det mad, man har bestilt.
Alt de gør, er at tilbagefører pengene… Ikke noget som kompensentation for den aften de får ødelagt.
Jeg glemte at bruge mit gavekort!
Jeg glemte at bruge mit gavekort!!
Men det blev hurtigt og venligt løst efter henvendelse, hvor jeg gennemførte et nyt køb *med* med mit gavekort og derefter slettede de mit tidligere køb. Virkelig god kundeservice.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.