Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kjøpte en voks fra renati som skulle være 100 ml, den jeg fikk var på 80 ml. Sendte en mail ang. dette, først så prøvde de å si at jeg hadde fått riktig produkt men etter at jeg sendte de et bil... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

kjøpte groomarang the ultimate, og prøve dei ulike tingene. Negleklipperne fungerte ikkje, pinsetten klarte ikkje å gripe tak i noke, de skarpe tingene var ok, det eneste bra var saksa. De ulike tinge... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top notch!

Lav pris og rask levering. Men det beste er at produktkvaliteten overgår all forventning. En meget positiv opplevelse. Takk for handel, det kommer til å gjenta seg.

5 de agosto de 2021

Lite imøtekommende!

Produktet eg fekk stemte ikkje med nettsida sitt bilde. I telefonsamtale fekk eg ingen beklagelse eller forståelse for problemet men beskjed om å returnere, fekk ingen returlapp så eg måtte betale sjølv. Sidan har eg ikkje høyrt noko, men Posten tar sin tid

2 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Too long to wait, anyhow I received all ordered items.

It more than a week that I have been waiting for delivery of my ordered. But still hear nothing and get nothing.

Updated :

From website when I decided to ordered they charged 79nok for delivery as it said “Anbefalet!” (Recommended) which another delivery options is 99nok with the same delivery timeframe. So, I choosed as their recommendation, which will take 2-6 working days.

19/07 at 16:20 I got email confirmation of my ordered (actually I ordered on Sunday night, I will not count as it out off the working hour)
26/07 at 18:57 I sent email to ask an update
27/07 at 09:52 I got email inform that it will take 6-10 days
27/07 at 10:47 I replied with question on tracking number
27/07 at 13:57 I received email said their is no tracking. Then again said this type of shipment takes between 5-7 days and if I do not receive package by Thursday (29/07) then feel free to return.
28/07 at 13:13 I called their call center to understand what was happening? Why each time info I got never the same. Actually, the person whom I spoke with told me that item should be on the way. And he said package will send to my address.
30/07 in the morning, I got notification letter from post that I have to pickup package from post office without information of the sender (NO SENDER NAME AND ADDRESS FOR RETURN)

Finally, it took from 19/07 until 30/07 to get my package

The reason I am not satisfied because what they committed on their website wasn’t happen. Need to improve then it will be perfect.

For the product that I ordered, everything good p, the packing in good protection, received with no damages.

26 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Hi Orchid

Thanks for your review.

I'm sorry you have not received your package yet, but the delivery time is not over yet.

As previously mentioned in our email correspondence, Postnord Maxi Brev has been chosen.

This method takes 5-7 working days, but delays can occur with them. The package was shipped the same day you ordered.

We also offer shipping with Helthjem, which is delivered within 2-5 working days.

Therefore, you are welcome to return on thursday if you have not yet received your package.

Have a great day.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det tar altfor lang tid fra bestilling…

Det tar altfor lang tid fra bestilling av vare til mottak. Godt over 1 mnd hører ingen steds hjemme!!!

Hej Hans-Ove

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at din pakke var langtid undervejs. Vi har desværre haft store udfordringer med vores toldkoder & farligt gods, men det er nu rettet.

Inde på hjemmesiden har vi også skiltet med at der var markant forlænget leveringstid grundet dette, men det naturligvis træls hvis dette er overset eller vi ikke har skiltet godt nok med det.

Heldigvis er vi tilbage igen og kan leverer pakken indenfor 2-5 virkedage. Jeg har tilladt mig at sende dig en mail, som et plaster på problemet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lagervarer men laaang leveringstid

Bestilte kun lagervarer. Tok ca en mnd å få levert

Hej Kenneth

For lang leveringstid

Hej Stig

Tak for din anmeldelse.

Heldigvis er vi tilbage igen og kan leverer pakken indenfor 2-5 virkedage.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har nettopp fått den siste pakke…

Jeg har nettopp fått den siste pakke jeg bestilte hos dere . Betalte 454 kr dvs hair spray Mane dark broen og en tannpasta som jeg IKKE fikk i pakken .Betalt 31.05.21,
husker ikke ordrenummer

MVH

vlado Ilkic

14 de junho de 2021

Hej Vlado

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du synes der manglende en tannpasta i din ordre. Jeg har netop tjekket din ordre, og der er desværre ikke bestilt en tannpasta med - dette kan du også se i din ordrebekræftelse.

Det er naturligvis rigtig øv at den ikke er kommet korrekt med i din indkøbskurv. Derfor har du naturligvis hellere ikke betalt for den.

Jeg vil dog gerne imødekomme dig lidt, så jeg har afsendt dig en gratis fragt kode :-)

Vi håber du får lyst til at bruge din rabatkode.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har gått ca 25 dager siden jeg…

Har gått ca 25 dager siden jeg bestilte, ikke motatt varer enda

3 de junho de 2021

Kære Magnus
Mange tak for din anmeldelse

Jeg beklager mange gange den lange ventetid, men kan imdidlertid se at din pakke er kommet frem i dag d. 4./6. Hvis ikke det er tilfældet må du endelig kontakte os.

Vi arbejder i øjeblikket på løsninger, der skal gøre leveringen hurtigere end det, du har oplevet.

Mange hilsener
Made4men

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Feil informasjon i epost hvor det…

Feil informasjon i epost hvor det fremgår at levering kunne ta litt tid. Dagen etter meldingen kunne jeg hente varene på posten . Det virket som om pakkeforsendelsen og informasjonen til meg ikke var synkronisert. Ut over det er jeg svært fornøyd med rask levering.

2 de junho de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais