Banner for MAE Official

MAE Official Avaliações 2.093

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg blij met de air styler het is makkelijk om hem te gebruiken alle losse stukken weken allemaal even goed. Ik heb van mijzelf dun haar maar hiermee blijven de krullen het lang volhouden dus ik ben e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede klantenservice!! Had een mailtje gestuurd dat ik problemen had met mijn air styler 2, ik kreeg meteen reactie en ze hebben gelijk een nieuwe naar me opgestuurd. Erg tevreden over

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een onderdeel van mijn styler liet telkens los en ik zou dat onderdeel opnieuw willen bestellen. Maar na het invullen van het garantieformulier kreeg ik een volledige nieuwe toegestuurd. Erg blij m... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Sobre MAE Official

MAE Hero

Over MAE

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op het innoveren van haarstyling tools. Onze missie is premium haartools aanbieden met stijlvolle designs zodat vrouwen hun dagelijkse haar routine makkelijker en tegelijkertijd professioneler kunnen maken.

Wij geloven dat elke vrouw recht heeft op tools van salonkwaliteit, mét geavanceerde technologiën, zonder in te leveren op gebruiksgemak of uitstraling.

• Boven €50 = gratis verzending
    Bestel je op zondag t/m vrijdag vóór 22:59? De volgende dag in huis! Bestel je op zaterdag, dan bezorgen we op maandag.
  • 30 dagen uitproberen
    Niet tevreden? Neem contact op, we helpen je graag. Toch liever retourneren? Kosteloos binnen de bedenktijd & het volledige aankoopbedrag retour.
  • Salonkwaliteit voor thuis
    Tools met geavanceerde technologie, stijlvol design & gebruiksgemak.
Touch Up Airstyler Pro II Airstyler II

30 dagen uitproberen

& gratis retourneren

Wij zijn ervan overtuigd dat je onze producten fantastisch zult vinden, maar we begrijpen dat je misschien nog twijfelt. Daarom bieden we je een proefperiode van 30 dagen aan, waarin je het product uitgebreid kunt uitproberen. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden? Geen zorgen, je kunt het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren en ontvangt het volledige aankoopbedrag terug.

Informações de contato

Promotion box for MAE Official

NEW - MAE Touch Up

Altijd & overal de perfecte look!

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

....

Snelle levering, goed product.Een product was defect, direct een nieuwe opgestuurd die heel goed werkt. Goede service!

2 de abril de 2026

Super goede klantenservice!

16 de abril de 2026

Topservice!!

Erg blij mee!! TOP service!

14 de abril de 2026

MAE airstyler II

Ik ben heel erg blij met MAE airstyler II. De perfecte alles in 1 tool voor mij en mijn dochter. Super makkelijk in gebruik. Ik ben vooral erg blij met de meegeleverde föhn borstels

16 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Werkt niet naar wens

Gekocht voor mijn vrouw. Haar oordeel: tevreden over snelle levering. Gebruik van de föhn krijgt een onvoldoende. Materiaal voelt goedkoop aan en bij wisselen van de opzetstukken moet je wel erg lang wachten voor deze weer aangaat.

8 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.