Magiczna Książka dla Dzieci Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zawsze podchodzę z rezerwą do wszelkich ofert handlowych,ale zaryzykowałam i nie żałuję. Książeczka w formie online przyszła na e-mail po dwóch dniach. Postanowiłam zamówić w twardej oprawie dla swoj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

To było przeżycie wspólnego wypadu nad morze.Pobyt na ruchomych wydmach.Dzieki tej książeczce mój wnuk (mam nadzieję), będzie pamiętał te chwile nawet wtedy gdy ja będę już tylko wspomnieniem.Dodam, ż... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rewelacyjna, pięknie wykonana książeczka. Żywe kolory i tekst, który można samodzielnie edytować przed wydrukiem, dodając charakterystyczne dla dzieciaczka powiedzonka czy szczegóły z życia. Świetny p... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Książka świetna jako idea i pomysł. Niestety jest w niej sporo błędów jak tatuaż na ręce raz prawej raz lewej, pomylony napis na koszulce, brak odbicia w lustrze albo postać w lustrze bez nakrycia gł... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Livraria Infantil

Escrito pela empresa

Stwórz unikalną spersonalizowaną książkę dla dzieci przy użyciu AI, specjalnie dla każdego dziecka. Pozwól, aby stworzona na zamówienie opowieść i zachwycające ilustracje ożyły.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

79 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Polecam bardzo

Polecam bardzo! Książka jest pięknie wykonana, zgadza się z formą zamówienia, oraz dostarczenie do punkt odbioru trwało zaledwie kilka dni, bardzo polecam córeczka zadowolona :)

20 de maio de 2026

Wspaniale wykonana książka

Wspaniale wykonana książka , piękne kolorowe malunki ,możliwość przejrzenia przed drukiem i edycji … bardzo polecam!!! Wielka radocha dla moich wnukow !!!!

29 de abril de 2026

Pozytyw

Książka zamówiona we wtorek dotarła w piątek. Dobrze wykonana, piękne, wyraźne ilustracje, a przede wszystkim bardzo gruby papier, dzięki czemu książka łatwo się nie podrze i wystarczy na lata. Przy zamawianiu należy samemu sprawdzić tekst i ilustracje, gdyż pojawiają się błędy: dodatkowa ręką na ilustracji czy pojedyncze zdanie nie mające sensu. Ilustracje przed wydrukiem można zmienić całkowicie, aby jak najlepiej dopasować je pod siebie. Polecam!

8 de maio de 2026

Zamówienie

Zamówiłem mimo, że deklarowany czas dostawy był 10 dni. Ku mojemu zdziwieniu paczkę z książką dostałem po 4 dniach. Tego samego wieczora przeczytałem ja swojemu synowi, a ten był wręcz zauroczony nią! Na pewno wrócę po więcej!

27 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Książka jest piękna kolorowanka również…

Książka jest piękna kolorowanka również ale powiem tak cena troszkę zawyżona 180 zł za książkę i kolorowankę to jest naprawdę bardzo dużo dlatego cztery gwiazdki a nie 5 fajny kontakt z firmą bardzo szybka dostawa w formie pdf-u bardzo szybka dostawa w formie książką

16 de abril de 2026

Piękna przygoda…

Książka była prezentem dla koleżanki ze szkoły. Wyszła przepięknie, dzieci od razu rozpoznały siebie na ilustracjach, opowiadanie wciągające. Wspaniała przygoda i na prawdę piękny pomysł na prezent dla kogoś wyjątkowego.

9 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Literówka w imieniu dziecka troszkę…

Literówka w imieniu dziecka troszkę odbiera magii czytania . Książka miała być weryfikowana przez człowieka do wydruku jednak chyba nie była 😒

22 de abril de 2026
logotipo da Magiczna Książka dla Dzieci

Resposta da Magiczna Książka dla Dzieci

Dzień dobry,

Przykro nam z powodu tego błędu. Zrozumiałe jest, że literówka może odebrać trochę magii z czytania. Zawsze wyraźnie prosimy naszych klientów o dokładne sprawdzenie wszystkich danych przed złożeniem zamówienia. Nie wiemy, jak dokładnie klient życzy sobie spersonalizować książkę, dlatego udostępniamy wszystkie narzędzia, aby każdy mógł samodzielnie wprowadzić i zweryfikować te informacje.

Mamy jednak nadzieję, że książka mimo wszystko się spodobała i przyniesie wiele radości.

Magiczna Książka dla Dzieci

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam piękna pamiątka i przeżycie za…

Polecam piękna pamiątka i przeżycie za każdym razem kiedy otwieramy i czytamy ta cudowna kolorowa książeczkę pojawia sie radość i chęć
czytania. Wykonanie porządne i spełniające nasze oczekiwania, dokupiliśmy również kolorowankę na wzór książeczki i jest cudowna twarde strony pozwalają na malowanie mazaczkami .Córeczka jest szczęśliwa a my domownicy zachwyceni i z wielką chęcią bedziemy polecać dalej ;) dziękujemy 🥰

1 de abril de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zniszczona okładka

Dziecko zadowolone , natomiast książka a dokładniej okładka przyszła zniszczona.

11 de abril de 2026
logotipo da Magiczna Książka dla Dzieci

Resposta da Magiczna Książka dla Dzieci

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że okładka książki dotarła do Państwa uszkodzona, mimo że samo dziecko jest zadowolone z treści.

Chcielibyśmy to jak najszybciej naprawić. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez stronę https://magicznaksiazkadladzieci.pl/contact, a my z przyjemnością prześlemy Państwu nowy egzemplarz.

Magiczna Książka dla Dzieci

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rzeczywiście Magiczna Książka dla…

Rzeczywiście Magiczna Książka dla Dzieci. Cudowna, kupiliśmy ją dla naszego ukochanego wnuka . Wnuczek
i jego rodzice byli zauroczeni ,natomiast my babcia i dziadek byliśmy niesamowicie dumni . A jeszcze to, że można dodać dedykację od serca ( drukowaną przez wydawcę) to jest sztos.
Z całego serca polecam.
PS. były też łzy wzruszenia

5 de abril de 2026

Coś niesamowitego!!! ❤️

Książka jest cudowna! 🥰 Myślę, że mogę spokojnie określić, że to najlepsza strona do tworzenia personalizowych książek! Nie spodziewałam sie tego, że w czasie edycji dosłownie wszystko może być po mojemu i mogę dostosować idealnie tekst i ilustracje 😊 Wyszło najcudowniej na świecie! ❤️ Dodatkowo książka przyszła szybciej niż zaplanowana dostawa! Myślę, że jeszcze nieraz skorzystam z usług Magicznej książki 💖

27 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais