Smukke, elegante, perfekte og veludførte bordkort for 2. gang. Super service, super udvalg. Elsker at de sender en mail hvor jeg skulle tjekke deres udkast ud og godkende for endelig i gangsættelse.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Den hurtigste måde at lave en mega lækker elektronisk invitation på. Eksklusivt- mega hurtigt - hyggelig kommunikation - billigt Og Der bliver tænkt selv da jeg havde skrevet en forkert dato, o... Ver mais
Fantastisk service! Jeg kunne ikke finde mailen indeholdende pdf med min ordre, så de gensendte ikke mindre end 3 gange. Virkelig en flot service :-) Derforuden et virkelig flot resultat jeg fik la... Ver mais
Det er anden gang, jeg benytter Magisk Tider, og igen blev der leveret et super fint produkt. Kundeservicen var ud over al forventning og ekspeditionstiden imponerende kort (der blev taget højde fo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Bredfald 6F, 9800, Hjørring, Dinamarca
- info@magisketider.dk
- magisketider.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flotte produkter og veldig service!
Rask og god service; og veldig fine produkter. 🌸🌸🌸
De er mega fine bestiller gerne der fra…
De er mega fine bestiller gerne der fra igen
Hurtig og flot vare
Veldig artig og fort gjort
Veldig artig og fort gjort! De gjør dem personlige og litt utenom det vanlige☺️ tommel opp!
Jeg købte en quiz og de blev så fin
Jeg købte en quiz og de blev så fin, og der var hurtig lervering
Super kommunikation med sælger
Kan altid regne med det er 100% i…
Kan altid regne med det er 100% i orden, kommer få dage efter bestilling.
Har handlet til konfirmation og fødselsdag, og det er bestemt ikke sidste gang😊
Kan varmt anbefales😊
der blev leveret det der blev bestilt
der blev leveret det der blev bestilt, havde dog ønsket man kunne sende eget billede ind som kunne blive brugt
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Smukke bordkort
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen❤️
Nem bestilling, hurtig levering og super service!
Har bestilt invitation og bordkort, og er meget tilfreds! Bestiller gerne en anden gang hos Magiske Tider
Klar anbefaling herfra 😍
Hurtig og fleksibel
Hurtig ekspedition og meget fleksibel og lydhør over for de ændringer vi gerne ville have.
Virkelig god service 😍 hurtigt svar på…
Virkelig god service 😍 hurtigt svar på instagram og fik tilsendt det bestilte hurtigt 😍
super flot og mega hurtig modtagelse
super flot og mega hurtig modtagelse
klart et valg jeg ville tage igen....
Kæmpe anbefaling herfra! 🌸
Altid en fornøjelse at handle med Magiske Tider.
Hun er hurtig og præcis!
Har både bestil til konfirmation og barnedåb, og bestiller helt sikker også til næste konfirmation.
Kæmpe anbefaling herfra! <3
Særdeles flot resultat og meget hurtig…
Særdeles flot resultat og meget hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.