Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Maison Roze staat voor tijdloos design, verfijnde eenvoud en hoogwaardige woonaccessoires. Wij selecteren onze collecties met zorg en oog voor detail, zodat elk product naadloos aansluit bij een stijlvol en modern interieur. Met een focus op kwaliteit, service en esthetiek streven wij ernaar om van elk huis een persoonlijk en elegant thuis te maken.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

13 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

3,5

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Dropshipping

Dropshipping. Misleidende informatie over het product. Nooit bij kopen. Krijg geen retouradres.
Moet ook nog een adres in Nederland zijn ipv in China.
Ga nu officiële stappen ondernemen om geld terug te krijgen.

21 de agosto de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Misleidend? lamp uit China/ lijkt op Ali express

Lamp besteld a 259 euro die op voorraad zou zijn… Blijkt uit de data dat deze op voorraad is in China. Dit zorgt voor verwarring. Na 4 weken nog steeds geen lamp ontvangen en ook de data van DPD lijkt niet meer te veranderen. Contact gehad met Julia van de klantenservice, die snel reageert en meedenkt. Uiteindelijk na 6 weken de lamp toch ontvangen en 10% korting gekregen vanwege de vertraging. Dat is netjes. Lamp is overigens prachtig.
Al met al adviseer ik Maison Roze om duidelijker te communiceren hoe het zit met haar producten en het verzenden er van. Het lijkt nu een beetje op dropshipping, maar dit is hieronder in de reactie van Maison verder toegelicht.

15 de agosto de 2026

Beste Mike

Dank u wel voor deze eerlijke review. U mailde ons vanochtend dat de lamp is geleverd en u het een mooi exemplaar vindt. Daar zijn we oprecht blij mee.

Over de levertijd heeft u deels gelijk. (5 weken is heel ruim genomen). We communiceren 6 tot 10 werkdagen levertijd te hebben en in uw geval zijn we daar vijf werkdagen overheen gegaan. Dat is te lang, en daarom hebben we uit onszelf al 10% van het orderbedrag aan u terugbetaald voordat u erom hoefde te vragen.

Over de herkomst wil ik ook open zijn: een deel van onze collectie wordt rechtstreeks vanuit ons internationale magazijn verzonden. Dat betekent langere transporttijden dan wanneer alles vanuit Nederland vertrekt. Uw punt dat dit duidelijker terug mag komen bij de voorraadinformatie op de productpagina is terecht — daar gaan we mee aan de slag.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen we u graag verder via info@maisonroze.com

Hartelijke groet,
Maison Roze

Beste Mike,

Bedankt voor de update van de review, en fijn dat uw ervaring wat fijner is geworden.

De levertijd van 4 en 6 weken is ruim genomen, uw bestelling is geplaatst op 31 juli en geleverd op 21 augustus dit is een tijdsbestek van 3 weken oftewel 15 werkdagen. Wat heeft geleid tot dus 5 werkdagen vertraging op de standaard levertijd.

Troep van Aliexpress

Wij waren op zoek naar een badmat voor onze nieuwe badkamer. Mn vrouw kwam bij Maisonroze terecht waar ze er eentje zag voor 39 euro. Deze besteld en na 2 dagen kregen we de track and trace van deze bestelling. Toen we daarop keken zagen we dat het pakket vertrokken wat van uit Yanwen.. ofterwijl China. We hebben toen gelijk op Aliexpress gekeken en ja hoor... zelfde badmat 45/80 cm voor € 14,50 thuis geleverd. Mensen koop niet bij deze oplichters... ze verkopen troep van Aliexpress en of Temu. De standaard reacties op de vorige revieus op Trustpilot zegt ook al genoeg.. Allemaal standaard teksten en politiek correcte antw.die zo van het internet zijn gehaald. BLIJF WEG BIJ DEZE FIRMA... LIST EN BEDROG.
Deze review staat er nu 2 dagen en 0 reactie vanuit MaisonR…omdat ze weten dat ik gelijk heb. Ze reageren alleen maar op 5 sterren reviews…dit zegt al voldoende mensen…
----

13 de agosto de 2026

Beste H. O,

Bedankt voor uw review.

U heeft gelijk dat een deel van onze collectie vanuit een internationaal magazijn verzonden wordt. En ja, u kunt vergelijkbare artikelen elders goedkoper vinden. Dat gaan we niet wegpraten.

Wel wil ik dit noemen: de badmat is nog onderweg naar u. U heeft hem dus nog niet gezien. Ik hoop dat hij u meevalt, maar als dat niet zo is, hoeft u niets te houden waar u niet blij mee bent. U heeft van ons al een retouradres gekregen. Stuurt u de mat terug, dan krijgt u het volledige orderbedrag terug.

Daar hoeft u geen discussie over te voeren en u hoeft er ook niet om te vragen. Die afspraak staat.

Dat het twee dagen duurde voordat u hier een reactie kreeg, klopt. Dat had sneller gemoeten.

Maison Roze

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is mijn vaste shop adres geworden

Dit is mijn vaste shop adres geworden. Na meerdere malen te hebben besteld kan ik met volle overtuiging een review schrijven over de top service en kwaliteit van dit bedrijf! Een echte aanrader.

23 de fevereiro de 2026

Mooi product

Product ontvangen zoals omschreven op de website. Precies wat ik zocht binnen mijn interieur! Goede kwaliteit.

23 de fevereiro de 2026

Beste Kyra,

Hartelijk dank voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat het product precies aansluit bij je interieur en dat alles naar verwachting was. Daar worden we echt blij van.

Dank je wel voor je vertrouwen in Maison Roze. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verrassen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, goede communicatie en goed product

Het is snel geleverd en goede communicatie. Ben erg tevreden met mijn bestelling en zal waarschijnlijk snel weer wat bestellen.
Nogmaals bedankt!

21 de fevereiro de 2026

Beste Sebastiaan,
Bedankt voor je positieve review. We doen ons best om elke bestelling en elk contactmoment zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus dit waarderen we enorm.

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Maison Roze. Mocht je ooit vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Nogmaals dank voor je vertrouwen en je vriendelijke woorden.

Super service

Pakketje was kwijt geraakt door de post. Ik heb netjes een nieuw artikel ontvangen met een klein cadeautje erbij. Top service!

19 de fevereiro de 2026

Beste Onno,
Wat vervelend dat uw pakketje onderweg was kwijtgeraakt. We zijn blij dat we dit netjes voor u hebben kunnen oplossen en dat u onze service als positief heeft ervaren.

Bedankt voor uw geduld en vertrouwen in Maison Roze. We helpen u graag weer in de toekomst.

Mooie spullen

Hele mooie nieuwe lamp ontvangen voor in mijn nieuwe appartement! Goed verpakt en goede service. Ontzettend blij mee!

9 de fevereiro de 2026

Beste Melissa,
Wat geweldig om te horen dat u blij bent met uw nieuwe lamp en dat alles naar wens is verlopen. We wensen u heel veel woonplezier in uw nieuwe appartement!

Dank voor uw vertrouwen in Maison Roze.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het artikel was in eerste instantie…

Het artikel was in eerste instantie licht beschadigd, maar achteraf heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Fijne en praktische oplossing.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Maisonroze

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Het spijt ons dat het artikel in eerste instantie licht beschadigd aankwam. We zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen met een vervangend exemplaar en dat u onze oplossing als fijn en praktisch heeft ervaren.

Dank voor uw begrip en vertrouwen in Maison Roze. We staan altijd graag voor u klaar.

Bestellen ging eenvoudig

Bestellen ging eenvoudig. Product kwam goed verpakt aan en service was professioneel. Erg tevreden.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Maisonroze

Hartelijk dank voor uw fijne review.

Wat goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep. We streven ernaar om elke stap van de ervaring zo prettig mogelijk te maken, en uw tevredenheid is voor ons de grootste beloning.

Bedankt voor uw vertrouwen in Maison Roze. We hopen u graag weer terug te zien.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, ook harstikke vriendelijk!

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Maisonroze

Wat fijn om te horen dat u onze service als goed, snel en vriendelijk heeft ervaren. We doen ons uiterste best om elke klant een prettige en zorgeloze winkelervaring te bieden, dus uw feedback betekent veel voor ons.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Maison Roze. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zeer goede Service

De levering was snel, goede service bij vragen en snel antwoord. Het product dik tevreden .

19 de dezembro de 2025

Beste Esther,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. We vinden het belangrijk om vragen vlot en zorgvuldig te beantwoorden, dus het is prettig te weten dat u dit zo heeft ervaren.

Veel plezier met uw aankoop, en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Dropshipping

Dropshipping, product rechtstreeks uit China (weet ik via de track&trace). Had ik dit bij voorbaat geweten had ik hier nooit besteld.
Verder, niet conform de beschrijving op hun website (minimalistische kerstboom met ledverlichting). Geen ledverlichting maar losse lichtjessnoeren op batterijen (type dat je in elke zeeman, wibra, kruidvat... kunt kopen).
Laat u niet verleiden (zoals ik deed) door mooie website... is allemaal blablabla.

15 de dezembro de 2025

Beste,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Bij Maison Roze streven wij ernaar om elk product zo transparant en zorgvuldig mogelijk te presenteren. Het is dan ook nooit onze intentie geweest om hierover onduidelijkheid te laten ontstaan. Wij begrijpen dat dit u dit als teleurstellend heeft ervaren.

Wij nemen uw feedback hierover zeer serieus en gebruiken deze om ons in de toekomst verder te verbeteren.

Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Wij komen daarom graag persoonlijk met u in contact om samen tot een passende oplossing te komen. U kunt ons bereiken via info@maisonroze.nl, onder vermelding van uw ordernummer.

Wij hopen dat wij u alsnog mogen laten ervaren waar Maison Roze voor staat: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.