Veja o que dizem as avaliações
En chef der truer sine ansatte og kører psykisk ned på dem... Man skal ikke regne med gode arbejdsforhold i dette firma. Martin Buch's rygrad er svarende til smør, en menneskelig stavefejl er han,... Ver mais
Gør dig selv den tjeneste og vælg en anden end Martin!
Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget jeg vil fraråde folk at benytte sig af Martin Buch. Vi ville ønske, at vi ALDRIG nogensinde havde valgt at bruge ham og hans firma til vores maleropgave.
Hvis man ønsker et resultat af høj kvalitet og samtidig har en naturlig forventning om almindelig ordentlighed, skal man ganske enkelt ikke vælge Martin – for hos ham får man desværre ingen af delene. Hvis det kun var kvaliteten af Martins og hans ansattes arbejde, der kunne rejses kritik imod, var det én ting. Desværre står det langt fra alene i den samlede dårlige oplevelse, vi har haft med ham.
Det leverede malerarbejde har været yderst utilfredsstillende og langt under den standard, man bør kunne forvente af professionelle håndværkere. Derudover har Martin som person vist sig at være et af de mest ubehagelige bekendtskaber, vi længe er stødt på.
Flere gange under samarbejdet har vi oplevet en uhøflig, vredladen og uvenlig kommunikation fra hans side. Derudover har vi under forløbet været vidne til, at Martin ved flere lejligheder har fremsat udtalelser, som vi oplevede som stærkt stødende og diskriminerende.
Jeg ønsker ikke at gå i nærmere detaljer her, men der findes flere vidner, som kan bekræfte de stødende og diskriminerende udtalelser og den retorik, vi blev mødt med – noget som på ingen måde kan forsvares eller hører hjemme over for en kunde.
Mit ønske med dette opslag er at fraråde enhver at indgå samarbejde med Martin Møller Buch – for jeres egen skyld. Han har ikke alene været yderst ubehagelig at have med at gøre, men har heller ikke udvist nogen form for faglig stolthed, interesse for kundetilfredshed eller almindelig ordentlighed.
Gør jer selv den tjeneste at vælge en håndværker, som faktisk går op i at udføre sit arbejde godt – og som samtidig er et ordentligt menneske
Meget uprofessionel
Meget uprofessionel, der var flere steder der ikke var malet ordentligt og det var Martin sammen med en kollega der var ude at male. Han virkede meget styrende i sin fremtoning og aggressiv overfor kunde, altså os. Vi vil ikke anbefale firmaet, da arbejdet slet ikke levede op til vores forventning og han var rigtig aggressiv og truende i sin adfærd, da vi konfronterede ham.
Dårlig adfærd mod medarbejder
Dårlig adfærd mod medarbejder
Jeg vil på det kraftigste fraråde at…
Jeg vil på det kraftigste fraråde at støtte denne virksomhed. Ledelsen har ingen respekt for mennesker. En medarbejder er blevet truet med at få 'slået tænderne ud' på grund af sit helbred. Det er ikke bare dårlig stil, det er psykisk terror og mobning af værste skuffe. En skændsel for branchen.
I strongly advise against supporting this company. The management has no respect for people. An employee was threatened with having their 'teeth knocked out' because of their health condition. This is not just unprofessional behavior; it is psychological terror and bullying of the worst kind. A disgrace to the industry.
Det var en kedelig oplevelse
De andre kommentarer beskriver vel fint…
De andre kommentarer beskriver vel fint hvilken person Martin er. At træde og ydmyge andre mennesker sådan er ganske enkelt for lav. Håber du har dårlig smag i munden Martin, selvom jeg bestemt ikke tegner dig for at være en person der ejer nogen form for skyldfølelse.
Det godt nok pinligt for dig en 16 årig…
Meget uprofessionelt at du skal snakkede med et provokerende samt truende adfærd. Først og fremmest er det på ingen måde acceptabelt at kommunikere på den måde. Du kommunikerer ikke engang du sviner bare en person til, at du så vælger at true personen viser også bare hvor svag du er. At true nogle er ikke acceptabelt på NOGLE måde. Fiks dit morale Mads. Og fiks dit sprog. Når ja og til sidst men ikke mindst tjek lige op på straffeloven.
Dygtig og troværdig
Dygtig, troværdig og fair pris.
Giver mine bedste anbefalinger til Martin og hans forretning.
Altid hjælpsom og fleksibel.
Hold jer væk
Hold jer væk. Behandler ikke sine medarbejdere ordentligt.
Sindsyg chef
Hold da op en behandling af jeres medarbejdere. Trusler med at slå tænderne ud på en medarbejder grundet sygemelding er sindssygt. Du trænger til noget vredeshåndtering.
Klaphat.
UMENNESKELIG
Man skal ikke benytte sig af en virksomhed, hvis chef truer dets ansatte, med at slå tænderne ud på dem...
Pinlig adfærd....
Ekstra bladet:
ekstrabladet./nyheder/samfund/chefen-fra-h*lvede-truede-syg-medarbejder-med-taesk/10207133
Værste Firma til dato
Værste maler oplevelse i mit liv, gjorde arbejdet halvt færdigt og skred fra det efterfølgende. 1 stjerne herfra
HOLD JER VÆK!
På overfladen virker Martin som den slags mand, der kunne være med i en reklame for havregryn: rar, pålidelig og lidt beige. Men grav bare en smule ned under den pæne facade, og du finder en sjæl så trist og farveløs, at selv hans egen maling ikke kan dække den.
Som tidligere malerlærling hos Martin Buch kan jeg desværre bekræfte, at arbejdsmiljøet her mest af alt minder om en dårlig sitcom – bare uden grin, uden pauser og med en chef, der har misforstået begrebet “menneskelig respekt”.
Martin skider – og vi taler olympisk højdespring her – på sine medarbejdere. Hos ham er du ikke et menneske, du er en malerbrik i et dårligt planlagt skakspil, hvor han selv tror, han er stormester, men i virkeligheden bare spiller Ludo med lukkede øjne.
Lyder som spændende arbejdsforhold ?!
Lyder som spændende arbejdsforhold hos Martin Buch Aps. Håber der bliver kigget lidt nærmere på firmaets evne til at kommunikere med ansatte, på en mere professionel måde. Ikke særlig stor fan, må jeg ærligt talt indrømme.
Løb mens du kan
Ville have malet min væg hvis
Ville have malet min væg hvid, istedet blev den rød jeg ringede ind og blev truede af chefen pga mit handicap. Nåååår nej det var en medarbejder. Hold jer væk fra den her landsby tosse
Forfærdeligt menneske
Truer ansatte og ydmyger dem foran kollegaer
Kunne Martin få nul stjerner havde han fået det. Truer sine medarbejdere, ydmyger dem foran kollegaer og er generelt et af de mest usle mennesker jeg nogensinde har hørt om. Føj for helved.
Håber inderligt firmaet går konkurs så han aldrig kommer til at at have ansatte under sig.
Min ikke røde væg
De skulle male en væg hvid hjemme hos mig, og da jeg kom hjem var den rød.
Da jeg så meddelte at det var den falske hvide de havde brugt, ville han åbenbart klappe fortænderne ud på mig, sååå nu synes jeg også den røde farve er hvid og alt er godt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.