Malerfirmaet Vesely kan helt klart anbefales. Professionelt udført arbejde. Holder tidsaftaler. Udviser fleksibilitet ved planlægning. Nemt at komme i kontakt med. Intet at brokke sig over!
Veja o que dizem as avaliações
Kan anbefale Vesely! De kommer til aftalte tid, bliver færdige som de har lovet, udfører deres arbejde helt igennem profesionelt og med et godt glimt i øjet 👍
Har netop fået malet badeværelse og nogle vinduer. Grundigt og omhyggeligt arbejde, der bare står knivskarpt. Vesely er hurtig til at svare på henvendelser, flexibel ift vores særlige behov og... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Skovgårdshave 86, 3200 , Helsinge, Dinamarca
- malerfirmaetvesely@hotmail.com
- malerfirmaetvesely.dk
As pessoas também visitaram
Malerfirmaet Vesely kan helt klart…
Holder aftale og leverer fint…
Holder aftale og leverer fint arbejde.Alt er fint.
Flot arbejde og aftaler overholdt til…
Flot arbejde og aftaler overholdt til fornuftig pris 👍🏻👍🏻
God oplevelse og opgave løst indenfor…
God oplevelse og opgave løst indenfor tidsrammen.
Topkvalitet
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Stefen. Hele forløbet har været professionelt fra start til slut. Kommunikationen har været klar og ærlig, og vi har hele tiden følt os godt informeret og trygge i processen.
Priserne har været meget fair i forhold til den kvalitet og service, vi har fået. Han leverer et arbejde, der viser både erfaring og engagement. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en dygtig og pålidelig mægler.
God rådgivning og veludført arbejde
God rådgivning og veludført arbejde
Vi er meget tilfredse
Fantastisk professionelle malere.
Vi er virkelig tilfredse med det malerarbejde som vi har fået lavet af udvendige træ og vinduer. Dygtige malere, altid meget venlige og imødekommende. Altid til tiden og overholder alle tider. Tusinde tak for fantastisk flot arbejde.
Meget professionelt arbejde
Vi har brugt firmaet Vesely i alle de år, det har eksisteret, og vi har altid været meget tilfredse. Arbejdet udføres meget grundigt og professionelt og med sans for de små detaljer. Vi kunne ikke drømme om at bruge andre.
Super service, arbejdet udført til fuld tilfredshed, og til fin pris.
Fremragende arbejde
Fremragende arbejde, kompetent rådgivning, punktligt og alle aftaler holdt. Fin oprydning. Og hyggelige folk.
Stor ros og anbefaling herfra!
Helt igennem tilfreds oplevelse med Malerfirmaet Vesely!
Faglighed med gode råd og vejledning - Punktlig med overholdelse af aftale - Kompetent og grundig udførelse af malearbejdet - Grundig oprydning efter dem selv.
Stor ros og anbefalinger herfra.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. De kom til tiden, arbejdede hurtigt og professionelt, og resultatet blev virkelig flot. Service-minded og transparente – og til en fornuftig pris.
Flot arbejde ~ de har malet hele vores…
Flot arbejde ~ de har malet hele vores sommerhus.
Flot arbejde!
Alle aftaler overholdt. Arbejdet var færdig til aftalt tid og virkelig flot og grundigt udført.
Super flot stykke arbejde
Super flot stykke arbejde, god service og imødekommende malere, de kommer til den aftalte tid og flot resultat😊
Gjorde et stykke flot arbejde🤗 og…
Gjorde et stykke flot arbejde🤗 og utrolig søde og smilende malere, kan varmt anbefales
Flot arbejde og en anbefaling herfra
Jeg fik malet hele min nye lejlighed af Malerfirmaet Vesely. Jeg har kun gode ting at sige om oplevelsen.
FLOT malerarbejde med sans for deltaljer. Pålidelig, professionel og grundig kommunikation samt overholdelse af aftaler fra start til slut. Fleksibel og opfølgning efterfølgende om alt er, som det skulle være.
Det er min opfattelse, at det er et håndværkerfirma, som går en ekstra mil for sine kunder. De hænger ikke på træerne er min erfaring efter renovering af lejlighed.
De varmeste anbefalinger herfra.
Cathrine
Kan absolut anbefales
Fik kendskab til malerfirmaet i forbindelse med totalrenovering af badeværelse. Blev så glade for deres faglighed, at vi valgte at bruge dem til at male vores altan og det er vi glade for.
Stadig flot håndværk. De besidder den faglige stolthed og noget så gammeldags, som ærekærhed i forbindelse med udførelse af deres arbejde.
Udendørs terrasse
Firmaet har lige malet vores ret store udendørs terrasse. Vi fik god vejledning, blandt andet med hensyn til valg af maling, og arbejdet blev gennemført til vores fulde tilfredshed. Aftaler blev holdt til punkt og prikke, og personalet var meget venlige og hensynsfulde.
Fint arbejde og fair pris
Har lige fået malet loft og vægge i 60'er-hus inden indflytning. Fint arbejde, fair pris, kom til tiden og færdig før aftalt tid. Så kan man ikke forlange mere.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.