Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik malet vægge og hvidtet loft i stue og badeværelse i tirsdags Super oplevelse og resultat fra start til mål 🌟🌟🌟🌟🌟🌟og et sikkert 13 tal Super proff både med pris og kvalitet. Vi e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale malermester Norbert. Vi har netop fået spartlet vægge, sat filt op og malet, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Kvaliteten er i top, og malermester Norberts... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Norbert i 2016 da vi overtog huset. De fik malet i alle rum samt slebet og lakeret gulv. Nu næsten 5 år efter, har vi udskiftet alle vinduer og døre i huset. Hvilket har efterlad en del... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt tilbud og start på arbejde i andelslejlighed der skulle renoveres og males. God kommunikation, og de afleverede lejligheden “som ny” efter aftalt tid. Fair pris på arbejde der tog lidt over... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske folk han har ansat

Fantastiske folk han har ansat, de kommer altid til tiden, rydder fuldstændigt op efter sig og laver arbejdet med en elegance jeg aldrig har set før, prøv at bruge dem, det vil du ikke fortryde 👍😃

11 de dezembro de 2022

Super flot tapetarbejde

Vi fik skrabet gammelt savsmuldstapet af - fuldspartlet vægge og sat tapet op i vores store stue.
Resultatet er super flot - og er meget tilfredse!
Stor anbefaling herfra!!

28 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en gang har vi brugt Malermester…

Endnu en gang har vi brugt Malermester Norbert og igen var der ikke en finger at sætte på det udførte arbejde, arbejde er udført til perfektion, der er ryddet op støvsuget og tørt støv af

KÆMPE anbefaling herfra

10 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan PÅ DET VARMESTE anbefale…

Jeg kan PÅ DET VARMESTE anbefale malermester Norbert og hans fantastiske team! Deres morale, professionalisme og tekniske kunnen er 100% i orden. Hans folk er så behagelige og efter endt arbejde så tager jeg faktisk mig selv i at savne dem lidt - hvor mærkeligt er det lige 😆 Men det må betyde at de fuldstændig forstår situationen de står i, de er lukket ind i vores private sfære og forstår 100% at navigere behageligt i det - det kan godt være grænseoverskridende at have “fremmede” folk indendøre, men ikke Norberts folk.
Tak for maler og murerarbejde udført til perfektion 👏👏

8 de junho de 2022

Masser af 🤩🤩🤩🤩🤩

Norbert og hans team har lavet et rigtig flot job i vores nye lejlighed, de arbejdede nonstop og afleverede endda før deadline.
Vi kan kun give dem masser af stjerner🤩🤩🤩🤩🤩

20 de maio de 2022

Pålidelig og dygtig

Norbert og hans team får den varmeste anbefaling herfra. De yder en god rådgivning, pålidelige og vigtigst af alt, står vores hjem nu smukt nymalet.

23 de abril de 2022

Perfektion!

Kan ikke rose dette malerfirma nok.
Overholder aftaler, er top præcise og afleverer et superflot stykke arbejde.

14 de março de 2022

Kvalitet leveret til tiden

Vi har fået malet et hus indvendigt og fået indrettet et skur så det er isoleret, nye vægge, malet, og flisegulv.

Super kvalitet, dygtige og venlige håndværkere, og der blev leveret hurtigere end lovet.

Norbert er meget responsiv, god til at kommunikere. Klar anbefaling herfra.

2 de julho de 2021

Superflot arbejde

Stue istandsat med fuldspartlet vægge, filt sat op og malet. Træværk malet. Superflot arbejde til aftalt tid. Venlige medarbejdere, som rydder pænt op efter sig. Vi er meget glade og tilfredse. Vi vil meget gerne anbefale Malermester Norbert

9 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et super stykke arbejde - meget tilfredse

Efter behagelige drøftelser om opdrag og overslag overleverede vi trygt entreprisen på vores badeværelse til Malermester Norbert, og vi blev ikke skuffet.

Tre uger efter stod et totalrenoveret badeværelse færdigt takket være de dygtige og flittige medarbejdere fra Malermester Norbert. Norbert var selv tilgængelig gennem hele processen og besøgte løbende entreprisen, ligesom han udviste fuld transparens i forhold til entreprisens økonomi og uforudsete forhold.

Vi er meget tilfredse med det flotte resultatet, og der er ingen tvivl om, at Malermester Norbert ved, hvad de laver, og at kvalitet faktisk er en prioritet.

De bedste anbefalinger til Malermester Norbert, som vi også vil anvende fremover.

5 de abril de 2021

Istandsættelse af værelse

Vi har igen brugt Norbert til at få istandsat et værelse og med stor tilfredshed. Hans ansatte møde til aftalt tid, arbejder og går hjem/videre. Væggene er fuldspartlet, og filt er sat op, samt malet. Flot og præcist.
Vi kan helt klart anbefale Norbert.

6 de março de 2021

Meget flot malerarbejde!

Jeg har brugt Malermester Norbert 2 gange og begge gange med et virkelig fint resultat. Arbejdet blev hurtigt og smidigt igangsat og udført, og jeg må indrømme, at jeg sjældent har mødt så pertentlig og dygtig en maler med så høj en faglig stolthed. Jeg er selv meget kritisk og detalje orienteret, og Malermester Norbert levede til fulde op til mine forventninger. Virkelig 1. klasses arbejde, som jeg kun kan anbefale videre.
Malermester Norbert lever i høj grad op til sit motto Når Kvalitet Er Prioritet.

22 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais