Malines Group Avaliações 683

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het team van Malines Group heeft ons dossier snel en correct afgehandeld. Vanaf het eerste moment was er een perfecte deskundige begeleiding en ondersteuning door Alexandra. Het is zeker aan te beve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alhoewel onze relatie uiteraard transactioneel van aard was, slaagden zij er in om dit perfect te combineren met een 'human touch'. Steeds bereikbaar en bereidbaar, konden we er altijd terecht met eve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede en correcte informatie. Zeer behulpzaam en altijd bereikbaar. Alexandra is een pluspunt voor Malines. Ze houdt van haar werk en straalt dat ook uit.

Detalhes da empresa

1. Imobiliária
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Corretores de Imóveis
  5. Desenvolvedora de imóveis
  6. Corretora de aluguel de imóveis

Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

683 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was heel blij om met malines group…

Ik was heel blij om met malines group te werken. Ze hebben een goede luisterende oor. En hebben mij stap voor stap opgevolgt. En mijn huis is binnen de maand verkocht. Dank u wel Thibo.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne woorden en het vertrouwen in ons team Rola.
Wat mooi om te horen dat u zich goed gehoord en stap voor stap begeleid voelde, en dat de verkoop zo snel is verlopen.
We geven uw dank met veel plezier door aan Thibo!

Zeer goede ervaring

Vriendelijk, professioneel, open voor vragen.
Wij kijken uit naar ons appartement in het Maalderijhof.
Dank aan Joëlle.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Anne!
Wat leuk om te horen dat u onze aanpak als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. We kijken samen met u uit naar uw nieuwe appartement in Maalderijhof!
Uw dank geven we met plezier door aan Joëlle.

Toppertjes

Heel fijn ontvangen om te beginnen bij Anne. Ze liet ons meteen op ons gemak voelen. Thibo heeft ons verder begeleid, Wij waren één van zijn eerste klanten. En hij heeft dat super goed gedaan! Regelmatig gebeld, dingen nagevraagd, en wel wat mensen ontvangen in ons huis. Alleen maar positieve vibes bij Malines Group!

1 de dezembro de 2025

Beste Alana,
Hartelijk dank voor uw prachtige woorden! Wat fijn om te horen dat u zich meteen welkom voelde bij Anne en dat Thibo u zo goed heeft begeleid.
Het doet ons extra plezier dat u zijn inzet als één van zijn eerste klanten zo positief hebt ervaren. Dank u wel voor de fijne samenwerking en de positieve vibes!

Topervaring met Malines

Topervaring met Malines! Rik en Alexandra hebben alles perfect geregeld en ons uitstekend begeleid bij de verkoop van ons huis. Heel tevreden!
Mercikess☺️

25 de fevereiro de 2026

Beste Fatih,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Wat geweldig om te horen dat Rik en Alexandra u zo goed hebben kunnen begeleiden en dat alles vlot en perfect is verlopen bij de verkoop van uw woning.
Uw tevredenheid en enthousiasme doen ons enorm plezier – dank u wel!

Werfbezoek Blaasveld

Joëlle heeft goed geluisterd naar wat ik zocht en heeft me meteen meegenomen naar panden die mij erg interesseerden.
Ze begreep direct wat ik eigenlijk wou en gaf me raad hoe ik het best de eigendom kan verwerven.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Paul.
Wat fijn om te horen dat Joëlle zo goed heeft aangevoeld wat u zocht en u gericht heeft kunnen begeleiden naar panden die bij u passen.
We zijn blij dat haar advies u heeft geholpen in uw zoektocht!

Zeer vlotte verkoop door Thibo

Zeer vlotte verkoop door Thibo. Je merkt dat dit zijn passie is en hij dit heel graag doet. Denkt mee naar oplossingen en we hebben een hele goede ervaring gehad! Zeker een aanrader!

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden!
Wat fijn om te horen dat u de verkoop als zo vlot hebt ervaren en dat Thibo’s passie en betrokkenheid duidelijk merkbaar waren.
Dank u wel voor de aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een eerste bezoek in het hoofdbureau

Een eerste bezoek in het hoofdbureau. Joëlle ontving ons erg vriendelijk en gaf met kennis van zaken heel wat info over het gevraagde bouwproject.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback.
Wat leuk om te horen dat uw eerste bezoek aan ons hoofdkantoor zo aangenaam verliep en dat Joëlle u met kennis van zaken heeft kunnen informeren over het bouwproject.
We waarderen uw mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer deskundige en uitgebreide…

Zeer deskundige en uitgebreide rondleiding door verschillende app. op de site. Alle vragen werden uitvoerig beantwoord. Joelle was de perfecte gids!

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw lovende woorden!
Wat fijn om te horen dat u de rondleiding als deskundig en uitgebreid hebt ervaren en dat al uw vragen zorgvuldig werden beantwoord.
We geven uw complimenten met veel plezier door aan Joëlle!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ze denken mee in wat je als koper…

ze denken mee in wat je als koper belangrijk vindt

2 de fevereiro de 2026

Beste Hilde,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Fijn om te horen dat u het gevoel had dat er echt werd meegedacht over wat voor u als koper belangrijk is. Dat persoonlijke meedenken is voor ons essentieel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van Malines Group bij zowel de verkoop van ons oude huis als de aankoop van ons nieuwe huis.

Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en persoonlijk aan. Jade nam de tijd om naar onze wensen te luisteren, gaf eerlijk advies en hield ons steeds goed op de hoogte van elke stap. De verkoop werd vlot en correct geregeld, en dankzij hun inzet hebben we een heel mooie prijs gekregen.

Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben ze ons perfect begeleid. Ze waren steeds bereikbaar voor onze vragen en gaven ons een gevoel van rust in wat toch een spannende periode was.

Kortom: een super ervaring – wij raden Malines Group aan iedereen aan die zijn huis wil verkopen of op zoek is naar een nieuwe thuis!

17 de outubro de 2025

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en het vertrouwen in Malines Group.
Wat fijn om te horen dat we u zowel bij de verkoop van uw woning als bij de aankoop van uw nieuwe thuis zo goed hebben kunnen begeleiden.
We zijn blij dat Jade met haar persoonlijke aanpak, eerlijk advies en duidelijke communicatie voor rust kon zorgen in dit belangrijke traject.

Persoonlijke aanpak

Zeer goede uitleg bij het tekenen van de compromis en extra tijd vrijgemaakt om toch nog eens het huis te bekijken en de compromis te teken naargelang van ons persoonlijke agenda.

31 de janeiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback!
Fijn om te horen dat u de uitleg bij het tekenen van de compromis als duidelijk hebt ervaren en dat we met extra flexibiliteit konden inspelen op uw persoonlijke agenda.

Verhuren in vertrouwen.

Professionele aanpak van onze dossierbeheerder van Malines.
Veel aandacht voor de wensen van de klant.
Vlotte en snelle afhandeling van het verhuur-dossier.
Kortom : een vertrouwensvolte samenwerking.

30 de janeiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw mooie feedback.
Fijn om te horen dat u onze professionele aanpak, aandacht voor uw wensen en de vlotte afhandeling van het verhuurdossier zo waardeert.
Een vertrouwensvolle samenwerking is voor ons het grootste compliment!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle service en alles was zeer…

Snelle service en alles was zeer duidelijk. Omwille van onze jobs was het voor mij en mijn partner steeds puzzelen om een moment te vinden waarop we beide beschikbaar waren. Onze makelaar Jade was gelukkig zeer flexibel waarop alles vlot en zonder problemen is kunnen verlopen. Tijdens bezoek aan het huis kregen we voldoende tijd om alles te bekijken en vragen te stellen, en ook bij het tekenen van de compromis werden alle stappen overlopen, wat we heel erg apprecieerden aangezien het ons eerst huis was en we hier nog niet echt veel verstand van hadden. Jade was ook steeds beschikbaar om bijkomende vragen te beantwoorden, wat ook rust bracht in de soms wel hectische fase van het kopen van het huis. Super positief dus.

31 de janeiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie feedback. Wat fijn om te horen dat u onze service als duidelijk en vlot hebt ervaren, en dat Jade met haar flexibiliteit en begeleiding voor rust kon zorgen in dit belangrijke traject.
We zijn blij dat we u bij de aankoop van uw eerste woning zo goed hebben kunnen ondersteunen, van het bezoek tot de ondertekening van het compromis. Uw vertrouwen en positieve ervaring betekenen veel voor ons!

Goede opvolging

24 de janeiro de 2026

Resposta da Malines Group

Dank u wel voor uw feedback!
Fijn om te horen dat u onze opvolging zo waardeert.

Top ervaring

Duidelijke uitleg, vriendelijk en empathisch

23 de janeiro de 2026

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback!
Fijn om te horen dat u onze uitleg als duidelijk en onze aanpak als vriendelijk en empathisch hebt ervaren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niemand op locatie van afspraak

We hadden een afspraak om 17.30, wegens drukte op de baan pas aangekomen om 17.35. De persoon van onze afspraak was niet ter plaatsen. Rond 17.45 na enkele keren bellen kregen we een bericht dat ze was vertrokken naar een andere afspraak zonder van te voren iets te vermelden!

22 de janeiro de 2026

Beste Céline,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht dat het bezoek niet is verlopen zoals verwacht.

Onze collega was ter plaatse aanwezig en heeft een tijd gewacht zonder iemand te zien of een telefoontje te ontvangen. Aangezien zij aansluitend nog andere afspraken had, kon zij helaas niet onbeperkt blijven wachten. Het bericht dat u via het boekingssysteem had verstuurd, werd pas later opgemerkt. Zodra onze collega hiervan op de hoogte was, heeft zij u laten weten dat zij intussen was moeten vertrekken.

We begrijpen dat dit voor u bijzonder vervelend moet zijn geweest en betreuren dat deze miscommunicatie tot frustratie heeft geleid. In dergelijke situaties helpt het om telefonisch contact op te nemen met ons kantoor, zodat we meteen kunnen afstemmen en oplossingen kunnen zoeken.

Het is jammer dat we geen nieuw bezoek meer voor u mochten inplannen, maar we respecteren uiteraard uw beslissing. Uw feedback nemen we mee om onze communicatie verder te verfijnen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.