Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra Valby til udkants Danmark på kun 2 dage som lovet Og glem ikke de gode priser det er ikke sidste gang at Mal og Spar er stedet hvor man handler maling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk købsoplevelse Jeg bestilte noget maling onsdag aften, som ellers var udgået andre steder. Jeg bestilte til pakkeshop. Torsdag formiddag ringer Mal og Spar, om de må levere det på min adres... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi stod og skulle bruge forskellige materialer 07.07.2023, og fik besked fra Mal & Spar om, at det ville blive leveret d. 08.07.2023, hvilket ville skubbe hele projektet til weekenden efter. Ved henve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Passatempos e Ofícios

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kvalitets produkter til priser der gør at alle kan male og spare penge til et flot resultat. Find din farve og maling til dit næste maler projekt på MalOgSpar.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En af DK’s bedste service jeg har fået…

En af DK’s bedste service jeg har fået længe. På alle mine spørgsmål fik jeg profesionelle svar og ikke mindste fik jeg købt det rette malersprøjtanlæg som passer lige til mit behov. Tusind tak for jeres profesionelle service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 de outubro de 2025

Super oplevelse

Super oplevelse. Første gang bestilte jeg sent om aftenen, morgenen efter ringede de og spurgte, om de måtte komme forbi med varerne. Næste gang bestilte jeg kl. 9 og blev ringet op 30 min efter og fik at vide, at de ville komme forbi med varerne indenfor et par timer. Stor anbefaling herfra til stærk pris og kundeservice!

25 de março de 2025

Fantastisk service!!

Vi bestilte en masse spartel, rulleklæber og filt lige inden lukketid. Kort tid efter fik vi et opkaldt om, at varerne allerede var klar til afhentning kl. 7 dagen efter. Da vi hentede varerne kunne vi holde lige ude foran og læsse bilen. Her fik vi en MEGET høflig betjening og ikke nok med det, så fik vi hjælp med at bære alt ud. Sikke en service man får her! Vi kommer 100% igen :-)

9 de janeiro de 2025

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Stod og skulle bruge 3 spande maling, så ringede til Mal og Spar som sprang til med det samme. 3 spande maling stod pakket og klar 5 min efter jeg havde gennemført ordren.
Super webshop med meget konkurrencedygtige priser på kvalitetsvarer.
En kæmpe anbefaling herfra.

3 de setembro de 2024

Det virker bare altid!

Simpelthen den bedste oplevelse hver gang! Jeg har handlet der flere gange, fordi priserne og brugervenligheden på hjemmesiden bare spiller. Jeg har kun oplevet ganske få problemer, som de har løst hurtigt og effektivt med enormt god service i deres kundeservice. Jeg handler aldrig andre steder og anbefaler dem altid til bekendte.

4 de abril de 2024

Glad førstegangs kunde!

Gode priser på netop hvad vi stod og skulle bruge, og de udviste stor fleksibilitet ift. afhentning i deres butik. Glad kunde!

16 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais